Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar bi de dedi ki daha hiç muayeneye başlamadan """hormonlarda ve eşinde bi problem yok bak şimdi annecim şeker var yağ var neden helva olmuyo die sakın ha sakın dertlenme bunu sakın kafana takma benim de nie cocugum olmuyo die
bakalım yaaa inş. bu doktor vesile olur.

bişe demedi yara neden oluyo die ben de zaten leyla gibi sormak aklıma gelmedi. ya ben diger doktorda vajinal yoldan ultrosana girdim ama bu kadın ondan önce eliyle baktı nerdeyse rahmi elinin içine aldı.hatta rahmin biraz küçük dedi. ve yarayı öle bakarken gördü. bilmiom yaa. bi de gögüslerimi muayene etti. ama o kadar sıktı ki canımı cok yaktı.prolaktin için herhalde beyaz sıvının gelip gelmemesine baktı. şimdi ayın 27 sinde yumurtlama olup olmadıgına bakcekmiş.

adet söktürücüyü bence çok erken vermiş doktorun.o günden sonrada yumurtalar gelişebilirdi bence saçma olmuş.çünkü bendede 13. gün yumurtlama yoktu ama o ay hamile kaldım.sonradan ultrasondada hep belli oldu zaten yumurtlamamın geç olduğu.umut vermek istemem ama lekelenme yerleşme kanamsıda olabilir ya da o şekilde adet görmüşte olabilirsin çünkü bazı doktorlar onuda adet olarak kabul ediyor.ama içini rahatlatma için bence bi test yap.ondan sonra söktürücünü kullan rahatla.

Canım iki ay önce benimde Doktorum kendiliğinden çatlasın demişti. Ama o zamanki büyüklüğünü hatırlamıyorum yumurtanın. Rahat ol bence. Doktoruna güven. Vardır bir bildiği..

inşallah canım çatlasında nasıl çatlarsa çatlasın bide kistle uğraşmak istemiyorum

Haklısın Civcivim. Ben de çok erken verdiğiini düşündüğüm için kullanmak istemedim zaten. Benim de aklıma geliyor bi test yapsam mı diye ama, o kötü sonucu göreceğimi bile bile gerek yok diyorum sonra kendime. Ne bileyim canım ya, güya edirnenin en iyi doktoru diyorlar bu son gittiğim doktora fakat ben pek memnun kalmadım sanki. Deneme tahtası gibi dünyanın iğnesini vurdurdu bana, sonra da yok büyümedi deyip gönderdi. Yumurtaların büyümemesi daha da hayal kırıklığı yapıyor insanda. Klomenle büyüyen yumurtalar bi dünya iğneyle nasıl büyümedi, hala aklım almıyor.
senin oğlan nasıl bu arada

inşallah canım çatlasında nasıl çatlarsa çatlasın bide kistle uğraşmak istemiyorum
Gülüm sen canını sıkma. Doktorunun vardır bir bildiği. Hepsi farklı yöntem, farklı tedavi uyguluyor. İşlerine akıl ermez yani. Hem kist olsa bile tehlikeli birşey olmuyor biliyorsun, adetinle atıveriyorsun. Germe sen kendini. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

teşekkür ederim umutlu ben hepinizi tanımış kadar oldum baştan beri takip ediyorum sizi ama yazmamıştım hiç artık benide aranıza alırsınız heralde bende durumdan haberdar ederim sizi inşallah hepimizin bebişleri gelir biran önce benim bi kızım var 2. yi istiyorum görüşürüz öpüyorum

Ne demek aramıza almaak, girdin bile olumunekankayizsmile
Ben seni bir yerden hatırlıyorum ama, ikinci bebek icin uğraşanlar topicinden mi acaba :uhm: Benim de bir tane oğlum var Allah bağışlarsa. Hakkımızda hayırlısı olsun.

kimse cvp yazmayacak sanırım alminas sen burdasın galiba sen bişey söylesen bi bilgin varmı niye böyle olmuştur bilmiyorumkismile
valla canım bıldıgım kadarı ılw 18-20 mm arası olunca ıgne yapıyorlarr benımde bırkeresınde 24 mm oldu dr um kıste donustu merak etme bırdahakı ay adetınle gıder dedı bence senınkılerde kıste donusmus ama korkma bırdahakı adetınde rahatlarsınn belkı bunyeden bunyeye degısırr senınkıler 24-27 arasında catlıyordurr benımkıler 14.gunde 22 mm falan olunca catlıyorduu:uhm:

arkadasım cok gecmıs olsunnn

selam kızlar bende bugün yine doktor yollarındaydım
yumurtam 15 mm olmuş ve bugünde 15 günüm
doktor perşembe tekrar çağırdı yumurtalarımı biraz geç büyütüyomuşum :)))))
bakalım prşmbe yeterli seviyeye ulaşırsa iğne vuracak herhalde
birde progestan verdi yarından itibaren sabah öğle akşam alacakmışım boshayallersmile

günaydın sevdacım damatın iyi çok şükür ama anası biraz grip olacak gibi babamız hastaydı ondan mı geçti bilmiyorum kızın napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…