Canım sizde sorun neydi??? Hamilemisin şu an??canım bende iğneyle çatlatmadan hamile kaldım merak etme.
Arkadaşlar konumuzla alakası yok ama, ben size birşey danışmak istiyorum. Başından geçen ya da fikri olan lütfen benimle paylaşsın.
Hatırlarsanız ben göbekten yapılan iğnelerden olmuştum bu ay. Ama yumurtalarım büyümemişti. Adetimin 15. günü dr adet söktürücü verip gönderdi beni. Ama ben ilk gün içmeme rağmen daha sonra devam etmedim. belki de yumurtalırm büyür diye düşündüm. 21. günü hafif hafif kahverengi lekelenmelerim başladı ve 10 gün devam etti. Fakat lekelenmem durduğu halde hala adet olmadım. Adetimin 35. günü bugün. Zaten zamanında adet olmayı beklemiyordum ama bu kahverengi lekelemeler benim canım sıkıyor.
Fikri olan var mı kızlaar mafoldumben
Canım iki ay önce benimde Doktorum kendiliğinden çatlasın demişti. Ama o zamanki büyüklüğünü hatırlamıyorum yumurtanın. Rahat ol bence. Doktoruna güven. Vardır bir bildiği..
Haklısın Civcivim. Ben de çok erken verdiğiini düşündüğüm için kullanmak istemedim zaten. Benim de aklıma geliyor bi test yapsam mı diye ama, o kötü sonucu göreceğimi bile bile gerek yok diyorum sonra kendime. Ne bileyim canım ya, güya edirnenin en iyi doktoru diyorlar bu son gittiğim doktora fakat ben pek memnun kalmadım sanki. Deneme tahtası gibi dünyanın iğnesini vurdurdu bana, sonra da yok büyümedi deyip gönderdi. Yumurtaların büyümemesi daha da hayal kırıklığı yapıyor insanda. Klomenle büyüyen yumurtalar bi dünya iğneyle nasıl büyümedi, hala aklım almıyor.adet söktürücüyü bence çok erken vermiş doktorun.o günden sonrada yumurtalar gelişebilirdi bence saçma olmuş.çünkü bendede 13. gün yumurtlama yoktu ama o ay hamile kaldım.sonradan ultrasondada hep belli oldu zaten yumurtlamamın geç olduğu.umut vermek istemem ama lekelenme yerleşme kanamsıda olabilir ya da o şekilde adet görmüşte olabilirsin çünkü bazı doktorlar onuda adet olarak kabul ediyor.ama içini rahatlatma için bence bi test yap.ondan sonra söktürücünü kullan rahatla.
Gülüm sen canını sıkma. Doktorunun vardır bir bildiği. Hepsi farklı yöntem, farklı tedavi uyguluyor. İşlerine akıl ermez yani. Hem kist olsa bile tehlikeli birşey olmuyor biliyorsun, adetinle atıveriyorsun. Germe sen kendini. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.inşallah canım çatlasında nasıl çatlarsa çatlasın bide kistle uğraşmak istemiyorum
teşekkür ederim umutlu ben hepinizi tanımış kadar oldum baştan beri takip ediyorum sizi ama yazmamıştım hiç artık benide aranıza alırsınız heralde bende durumdan haberdar ederim sizi inşallah hepimizin bebişleri gelir biran önce benim bi kızım var 2. yi istiyorum görüşürüz öpüyorum
valla canım bıldıgım kadarı ılw 18-20 mm arası olunca ıgne yapıyorlarr benımde bırkeresınde 24 mm oldu dr um kıste donustu merak etme bırdahakı ay adetınle gıder dedı bence senınkılerde kıste donusmus ama korkma bırdahakı adetınde rahatlarsınn belkı bunyeden bunyeye degısırr senınkıler 24-27 arasında catlıyordurr benımkıler 14.gunde 22 mm falan olunca catlıyorduu:uhm:kimse cvp yazmayacak sanırım alminas sen burdasın galiba sen bişey söylesen bi bilgin varmı niye böyle olmuştur bilmiyorumkismile
slm kızlar doktordan şimdi geldim. ama şoktayım. doktor rahminde yara var dedi bi parça aldılar. inşallahh kötü bişe degildir. cok ilginç kadın önce eliyle muayene etti. "seni daha önce böle muayene eden olmadı mı ve yara oldugunu sölemediler mi dedi" demek ki ben klomenleri boşuuuunaaaaa kullanmışııııııımmmmmmm leyla gibi. bu ay sana gebelik bağlamında bişe vermicem dedi. yara için ilaçlar verdi. bi hallerdeyim yaaaa. diger doktor bırakın yaranın oldugunu sölemeyi "y" bile demeden klomenleri verdi.
merhaba canimm nasilsin??opuyorumnanaktanmeraba seydaaaamm
umutlum yine sen ve ben başbaşa kaldık hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?