canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda şifa bulursun üzme kendini ok:teselli:
canım dularımız senınle.ınsallah doktorunda pozitif yorum yapar.:Saruboceq:
pko olması o kadar kotu bırsey degıl canım.pko olupta hamıs kalan cok kısı var.hihoyyyt
kızlarrrrrrrrr adet oldum malesef
bu arada benim dr. istanbula taşındı..yine dr. değiştirmek zorunda kaldım..şimdi alman hastanesine gidiyorum..burdaki dr. da bana dediki sana mutlaka laparoskopi yapılması lazım...3 ay daha gonaphene kullan olmazsa operasyon yapalım dedi..tamam dedik...şimdi çatlatma iğnesiz kendi başıma 3 ay kullanıcam ilacı..başka hiç bir sorun çıkmıyor çünkü...soru işareti olan tek yer tüpler...ilacı kullanalı 6 ay oldu..tık yok..Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh...
ekleyin benide 24 kasım....
kızlar hsg sonucumu aldım. sağ tüpe giden yol çok darmış ilaç azcık gitmiş solda sorun yok. ama asıl sorun solda pco var yumurtlamam olmuyor. sadece sağdan yumurtluyorum ve sağım da dar çıktı nasıl olcak anlamıyorum. druma mail attım bakalım o ne diyecek. hakkımızda hayırlısı kızlar. bu durumda aşılama yapmak da olmaz zaten düşük ihtimal tutması bi de dar olunca hiç gerek yok boşuna para vermeye. dua edin kızlar bana. öpüyorum hepinizi
kızlarrrrrrrrr adet oldum malesef
bu arada benim dr. istanbula taşındı..yine dr. değiştirmek zorunda kaldım..şimdi alman hastanesine gidiyorum..burdaki dr. da bana dediki sana mutlaka laparoskopi yapılması lazım...3 ay daha gonaphene kullan olmazsa operasyon yapalım dedi..tamam dedik...şimdi çatlatma iğnesiz kendi başıma 3 ay kullanıcam ilacı..başka hiç bir sorun çıkmıyor çünkü...soru işareti olan tek yer tüpler...ilacı kullanalı 6 ay oldu..tık yok..Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh...
ekleyin benide 24 kasım....
günaydın polenescim iyi olmaya çalışıyorum fındıgımı okula bıraktım ama bel agrım var neden bilmiyorum aşılamadanmı yoksa başka nedendenmi.
dinleniyorum bol bol senden ne haber canım nasıl gidiyor.
bayazmelegim bende dogumhanede oldu aşılama gerçekten insan geriliyor başka arkadaşlarımın normal odada olmuş eşleri yanlarına girebilmiş benimki dogumhanenin önünde dokuz dogurdum diyor en sonunda aşılama yapan dr bulmuş sormuş iyi geçti şimdi dinleniyor demişde rahatlamış kızımın dogumundada benden haber alamayınca hastaneyi birbirine katmış pek sabırsıdır eşim sagolsun.
kıslar biliyorsunuz bu ay klomen kullandım ve hiç yumurtam yoktu 13. gün girdiğim ultrasonda gördük fakat sanki ya ben geç yumurtluyorum yada hiç yumurtlamıyorum onu henüz bilmiyorum ama bugün 27. gün hala bende hiçbir adet belirtisi yok zaten 3 aydır hep bir sapma var ne zaman adet olurumki ben ya klomende kullandım işe yaramadı...bugün sol kasığım ağrıyor ama hiçbir belirtim yok offf aklım çok karıştı biran önce adet olsamda yeni bir ay yeni umut klomene yeniden başlasam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?