kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
semacım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde beş aylık oldu teyzesi hihoyyyt:CüvCüv:Şeniz
idrar testi yapıcam canım..biraz sonra yapmayı düşünüyorum..neden sabah yapılmalı ..daha mı iyi çıkıyo sonucu canım teşekkür ederim suayacım...inşallah rabbim hepimize nasip eder...
anam maşallahhhhh allah nazarlardan korusun benim miniş daha 5 hafalık cicim oooo çok var daha benim cinsiyeti en canım kız erkek????? ben tahmin edim erkek heraldeee
ultrasona girdim göstermedi kendini henüz cinsiyetini bilmiyorum benim tahminim erkek ama yanılıyor olabilirim kendine iyi bak ilk üç ay çok önemliŞeniz:hooray::hooray::hooray:
kızlar hsg sonucumu aldım. sağ tüpe giden yol çok darmış ilaç azcık gitmiş solda sorun yok. ama asıl sorun solda pco var yumurtlamam olmuyor. sadece sağdan yumurtluyorum ve sağım da dar çıktı nasıl olcak anlamıyorum. druma mail attım bakalım o ne diyecek. hakkımızda hayırlısı kızlar. bu durumda aşılama yapmak da olmaz zaten düşük ihtimal tutması bi de dar olunca hiç gerek yok boşuna para vermeye. dua edin kızlar bana. öpüyorum hepinizi
kızlar hsg sonucumu aldım. sağ tüpe giden yol çok darmış ilaç azcık gitmiş solda sorun yok. ama asıl sorun solda pco var yumurtlamam olmuyor. sadece sağdan yumurtluyorum ve sağım da dar çıktı nasıl olcak anlamıyorum. druma mail attım bakalım o ne diyecek. hakkımızda hayırlısı kızlar. bu durumda aşılama yapmak da olmaz zaten düşük ihtimal tutması bi de dar olunca hiç gerek yok boşuna para vermeye. dua edin kızlar bana. öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?