dünden beri oğlumun hareketlerinji fazla hissetmiyordum doktora dedim gel bakalım dedi çok şükür minik kalbinin pıt pıt attığını gördük içim ferahladı
esemosum ine ince ayrıntısına kadar anlatırım sana canım ben incir kürünü yeterki sen iste
saol canım kırmızıları göreyim haziran başında görecem bakalımm...sonra çalışmalara başlıcam sen şimdiden ver bana tarifinide malzemeleri hazırlayım bariiii ayyyy heyecan bastı şimdiden inş. bukez fazla bekletmez de bebişim hayırlısıyla gelir...
Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum sizlere..
Ben de hemen hemen 7-8 aydır çocuk için uğraşıyoruz.Doktora gittim PKO'lu olduğumu ve Klomen kullanmam gerektiğini söyledi.Ben kullanmaya başlamadan önce size danışmak istedim.Doktorun söylediklerinden ve internetten baktığım bilgilerle bildiklerimi size aktarayım:Klomene adetin 5. günü başlanıp bir sabah bir akşam alınıyor.Anlamadığım bir şey var.İlişkiye ilaca başladıktan ne kadar sonra giriliyor?
slm kızlar bende bu ay adetin 5.günü serophene kullandım sabah akşam 1 tane 5 gün boyunca 13.gün dr.a gittim sadece 1 tane yumurta oluşmuş dedi oda sol tarafımda benim sol tarafım yapışık ve ben normalde zaten 1 yumurta üretiyorum bu ilacın faydası ne oldu bana ayrıca ovitrelle diye bir iğne yazmıştı alamadık devlet karşılamıyormuş pahalı geldi biraz öylece bıraktık
siz klomen ve gonaphene kullandığınız zaman kaç yumurtanız oluştu bu ilaçların hepsi aynı diye biliyordum acaba serophene fazla etkili değil mi
annemde bana incir kürü yapmam için ısrar ediyor fakat süresi çok uzun geldi 70 günden filan bahsediyor annem
sizin tarif nasıl yazarsanız belki bende başlarım
ayrıca sultan arkadaşımız onunla mı hamile kalmış
Teşekkür ederim zelal83..
Evet gel dedi ama ben hala tedaviye başlayıp başlamama konusunda kararsızım.Neden diye soracak olursan baya bi fazla kilom var, o kiloları verip de hamile kalmak istiyorum bi yandan, bi yandan da bu kilolarla klomenin de etki edeceğini sanmıyorum.Offff çok kararsızım kafamçokkarıştı
merhaba canım klomeni adetin 5. günü yada 3. günü kullanmaya başlıyorsun günde 2yada 3 tane yani doktorun ayarlıyor ilacın bittikten sonra tekrar doktora gidiyorsun yumurtaların yeterli büyüklüğe geldiyse çatlama iğnesi veriyor doktorunun söylediği saatte iğneyi yaptırıyorsun sonra iğneden 36 saat sonra ilk ilişki oluyo takiben 3 gün yada gün aşırı ilişki öneriyorlar....inş. güzel sonuç alırsın en kısa zamanda...Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum sizlere..
Ben de hemen hemen 7-8 aydır çocuk için uğraşıyoruz.Doktora gittim PKO'lu olduğumu ve Klomen kullanmam gerektiğini söyledi.Ben kullanmaya başlamadan önce size danışmak istedim.Doktorun söylediklerinden ve internetten baktığım bilgilerle bildiklerimi size aktarayım:Klomene adetin 5. günü başlanıp bir sabah bir akşam alınıyor.Anlamadığım bir şey var.İlişkiye ilaca başladıktan ne kadar sonra giriliyor?
canımmm oğluşun sana şaka yapmıştır telaşlanma annesi birazda uslu bi çocuk olacak sanırım seninki ondan yaniii...
canım rica ederim
ama bu ilacın kilo yapacağını sanmıyorum çünkü ilk defa kullanacaksın ve çok uzun süre kullanmayacaksın
ben tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlardan dolayı kilo aldım ama fazla değil 3-4 kilo kadar fakat tedaviden 2-3 ay sonra kilolarım gitti sanırım kilo sandığım ödem gibi bir şişlikti
ama eğer kilon çok fazlaysa evet hamilelikten önce biraz zayıflaman iyi olur çünkü hamile kalıncada baya kilo alınıyor
yinede herşeyi oluruna bırak umarım fazla beklemeden hamile kalırsın
slm canım ben 4 kere klomen kullandım 2 sinde sadece 1 er yumurtam oldu diğer iki kullanmamdada 3 er tane yumurtam oldu belli olmuyor yani senin dediğin ilacı kullanmadım hiç...bu arada sol tüpünmü tıkalı senin benimkide tıkalıylı rahim filmi çektirerek açtırdım sen rahim filmi çektirdinmi...
merhaba canım klomeni adetin 5. günü yada 3. günü kullanmaya başlıyorsun günde 2yada 3 tane yani doktorun ayarlıyor ilacın bittikten sonra tekrar doktora gidiyorsun yumurtaların yeterli büyüklüğe geldiyse çatlama iğnesi veriyor doktorunun söylediği saatte iğneyi yaptırıyorsun sonra iğneden 36 saat sonra ilk ilişki oluyo takiben 3 gün yada gün aşırı ilişki öneriyorlar....inş. güzel sonuç alırsın en kısa zamanda...
off canım ya benim durumum o kadar farklı ki kafanı şişirmiyim şimdi mafoldumben
benim sol tüpüm yapışık değil aslında sol yumurtalığım rahime yapışmış :1no2: önceden böyle bişey yoktu rahim filmime sorun yok dediler laparoskopi bile oldum sorun yoktu fakat benim dikkatimi çeken bişey vardı rahim filminde sol tüpüm çok kısaydı diğerine göreCADIARZU tüp bebek denemeden önce farklı bir doktor baktı ve sol yumurtalığın rahime yapışık dedi nasıl olur dedim önceden böyle bişey yoktu sonradan olmuş olabilir dedi
ben daha önce 2 defa aşılama ve geçen yıl 1 tüp bebek denedim tüp bebekte çok çok düşük bir değer çıktı 2 gün sonra testi tekrarladığımızda değer 0 a düşmüştü
teşekkürler esemos..
Az önce de söylediğim gibi kilolarımdan dolayı tedaviye başlayıp başlamama konusunda kararsızım.Ama umudum inşllh kilolarımı vericem ve PKO gidecek ve ben klomen falan kullanmadan doğal yolla hamile kalıcam inşallah...
saol canım kırmızıları göreyim haziran başında görecem bakalımm...sonra çalışmalara başlıcam sen şimdiden ver bana tarifinide malzemeleri hazırlayım bariiii ayyyy heyecan bastı şimdiden inş. bukez fazla bekletmez de bebişim hayırlısıyla gelir...
ALLAH yardımcın olsun canım ama umudunu hiç kaybetme yol devam et ALLAH sabrının sonunu sağlıklı bir bebekle ödüllendirecektir merak etme...peki tüpüne yapışık olan yumurtalığın bir tedavisi yokmuymuş.......madem öyle bişey varmış laparaskopide nasıl görünmemiş çok ilginç....
ben adetin ilk günü başladım canım pko olmadığı içim direkt incire başladım klorsuz yarım litre suyu ağzını açmadan kaynattım sona içine 7 tane kuru inciri 2ye böldüm 2 tane de havuçu onuda böldüm doğradım ağzını yine açmadan 10 dk kısık ateşte kaynattım ve soğumaya bıraktım ben bunu akşamları yaptım ki sabaha da taze olsun diye soğuyunca suyu süzdüm çıkan suyu ikiye bölüp yarısını akşam yatmadan önce yarısınıda sabah aç karnına içtim normal tarifte 21 gün diyo ama ben hiç 21 günü tamamlamadım isterseniz siz tamamlayın 21 gün sabak akşam 7 gün ara veriyosun sonra tekrar 21 gün eşimede keçi boynuzu kürü yaptım o da benimle bir başladı içmeye hamile kaldığım ay 12 gün içtim ve yumurta takibine gittim doktor hiç yumurtan oluşmamış deyince şok oldum ve bıraktım sonra yumurtam oluşmaya başladı ve şu an 5 aylık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?