Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hiç üzülme canım inş. yavruna kavuşacaksın vakti zamanı geldiğinde bende 4 yıldır uğraşıyorum 2 tane düşüğüm oldu şimdiye kadar ben kendi haline bıraktım bakalım hayırlısı...

kızlar sıze bışey soracam vcevap verın lutfen bende kılmen ct ığnesı oldum gunum 20 gunu gecmıştı ıdrar testı pozıtıf cıktı kan testı negetıf cıktı kahve rengı akıntılar gelıyordu rahım duvarında kalınlaşma var dedı doktor duphaston ver 3 gun kullan 10 gun sonra hastalanmassan kan testı yaptır demıştı sonra 2 gun dur kanamam başladı pıhtı seklınde duştu bebeğımı kayıpt etmış durumdamıyım ama bu gun ıdrar testı yaptım yıne cıktı bebek duşse ıdrarda cıkarmı yarın dktr gıtcem gec dollenme olabılır demıştı

ben 89,5 kiloyla hamile kaldım şu an 90 kiloyum canım bakarsın etki eder klomen bence kilo aldırmıyor sadece ödem yapıyor onu da zaten ilacın bittikten sonra veriyorsun ben 3 yada 4 kere klomen kullandım ara ara şiştim ama hiç kilo almadım yanında glifor denen şeker ilacı kullandım o da zayıflamama yardımcı oldu

inşallah geç döllenmedir de canım bebeğin seninledir idrar pozitif kan negatif ilginç biraz hadi hayırlısı

kızlar gunaydın size yeniden bir sorum var bugun 19. gunum ve hala yumurtlayamadım (ovulasyon testi kullanıyorum) ben su meshur takipsiz klomen kullanan arkadasınızım..

yani bu gidisler regl dongum 35 gune falan cıkacak acaba sizde de bu kadar gecikme yaptı mı klomen?

bir de bu ay ben adacayı ictim gunde 2 fincan acaba onun etkisi olmus mudur?

alminas tatlım galiba sen de adacayı icmistin degil mi?

bana yardımcı olabilir misinizzkafamçokkarıştı

canım hiç ovulasyon testi kullanmadım klomen bende hep 2 gün erken getirdi reglimi

günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanumutlum nasılsın canımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnna.s.
GÜnaydın bebişiim. İyi sayılırım sen nasılsın. Ayıptır söylemesi acayip gazım var iki gündür. :kedi: Hani ilaç kullanırken yumoşlar büyür ve kasıkları ağrır ya insanın, ölee bi kötü yani kasıklarım daa. Amaaann ben de hastalıklı nineleri geçtim yanii. sempatiksalakcinni
Rabbim hayırlı olanı versin Nejlacıığım. İnşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır :Saruboceq: Durumunu bize bildirmeyi unutma emi canım?

dünden beri oğlumun hareketlerinji fazla hissetmiyordum doktora dedim gel bakalım dedi çok şükür minik kalbinin pıt pıt attığını gördük içim ferahladı

umutlum nerdesin hayatım bi günaydın demişsin ve kaçmışsın sende mi terk ettin bizi yoksabilmiyorumkismile
Ben seni deee, minik oğlumuzu da yeriiim olumunekankayizsmile Aklına kötü şeyler getirme canımıniçii.
Valla günaydın dedikten sonra işlerime bi bakayım dedim. Bir döndüm ki, burası almış başını gitmiş. Ancak okuyabildim yahuu akannehir

Canım ben de klomen kullanırken 1 tane yumurtam oluşuyordu

umutlum nerelerdesin
İşte geldim burdayıım, ben bu işte ustayııım
günaydın kızlar...
Günaydın Civciv. Hoşgeldin. Kız senin adın ne? Merak ettim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…