kaybetmemeye çalışıyorum canım nasip kısmet allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 4 yıldır bekliyorum bazen kopma derecesine geliyorum sonra bakıyorum insalar 10 yıl sonra 20 yıl sonra hamile kalıyor allah yardımcımız olsun kimseyi o kadar bekletmesin inşallah
benim yapışıklık doktorun dediğine göre laparoskopiden sonra olmuş bende anlamadım hiç bişey ohaoldumsmile
yine takıldığınız birşeyler olursa kızlar ben burdayım
çok ilginç olmuş gerçekten allahın mucizleri işte inanmak gerekiyor
bebeğiniz hayırlı olsun darısımı başımıza
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
saol tatlım inş. bizlerde senin gibi güzel sonuç alırız...
Teşekkür ederim zelal83..
Evet gel dedi ama ben hala tedaviye başlayıp başlamama konusunda kararsızım.Neden diye soracak olursan baya bi fazla kilom var, o kiloları verip de hamile kalmak istiyorum bi yandan, bi yandan da bu kilolarla klomenin de etki edeceğini sanmıyorum.Offff çok kararsızım kafamçokkarıştı
kızlar sıze bışey soracam vcevap verın lutfen bende kılmen ct ığnesı oldum gunum 20 gunu gecmıştı ıdrar testı pozıtıf cıktı kan testı negetıf cıktı kahve rengı akıntılar gelıyordu rahım duvarında kalınlaşma var dedı doktor duphaston ver 3 gun kullan 10 gun sonra hastalanmassan kan testı yaptır demıştı sonra 2 gun dur kanamam başladı pıhtı seklınde duştu bebeğımı kayıpt etmış durumdamıyım ama bu gun ıdrar testı yaptım yıne cıktı bebek duşse ıdrarda cıkarmı yarın dktr gıtcem gec dollenme olabılır demıştı
kızlar gunaydın size yeniden bir sorum var bugun 19. gunum ve hala yumurtlayamadım (ovulasyon testi kullanıyorum) ben su meshur takipsiz klomen kullanan arkadasınızım..
yani bu gidisler regl dongum 35 gune falan cıkacak acaba sizde de bu kadar gecikme yaptı mı klomen?
bir de bu ay ben adacayı ictim gunde 2 fincan acaba onun etkisi olmus mudur?
alminas tatlım galiba sen de adacayı icmistin degil mi?
bana yardımcı olabilir misinizzkafamçokkarıştı
canım hiç ovulasyon testi kullanmadım klomen bende hep 2 gün erken getirdi reglimi
günaydın civcivim nasılsın ya ne diycem bebeğin adını düşündünüz mü
GÜnaydın bebişiim. İyi sayılırım sen nasılsın. Ayıptır söylemesi acayip gazım var iki gündür. :kedi: Hani ilaç kullanırken yumoşlar büyür ve kasıkları ağrır ya insanın, ölee bi kötü yani kasıklarım daa. Amaaann ben de hastalıklı nineleri geçtim yanii. sempatiksalakcinnigünaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanumutlum nasılsın canımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızlarrr hepinize günaydınnnnnnnnnnna.s.
Rabbim hayırlı olanı versin Nejlacıığım. İnşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır :Saruboceq: Durumunu bize bildirmeyi unutma emi canım?yarın tekrar yaptırınca testi anlaşılacak eczacı arkadaşlarımda birde idrar testi yapalım dediler onuda yaptık ondada çıktı yani ben doktorun dediklerinden sonra kafam çok karıştı kesin hamilemiyim değilmiyim anlamadım kayıvaliden hamilesin hem kanda hem idrarda çıkmış diyor ağlaya ağlaya zor geldim doktordan eve ya ilaç bebeğe zarar vermişse ya düşük yapmışsam öyle bunaldımki evde herkes beni hamile ilan etti ne zamandır istiyorduk çevremizdeki çoğu kişide bunu biliyordu kayınvalidemle görümcem herkese söyledi sevinçten nejla hamile diye ben hiçbirşey hissetmiyorum emin olamadımki zaten cumartesi hayırlısı herşey belli olcak kendimi umutlandırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum benim için dua edin arkadaşlar
dünden beri oğlumun hareketlerinji fazla hissetmiyordum doktora dedim gel bakalım dedi çok şükür minik kalbinin pıt pıt attığını gördük içim ferahladı
Ben seni deee, minik oğlumuzu da yeriiim olumunekankayizsmile Aklına kötü şeyler getirme canımıniçii.umutlum nerdesin hayatım bi günaydın demişsin ve kaçmışsın sende mi terk ettin bizi yoksabilmiyorumkismile
Canım ben de klomen kullanırken 1 tane yumurtam oluşuyorduslm kızlar bende bu ay adetin 5.günü serophene kullandım sabah akşam 1 tane 5 gün boyunca 13.gün dr.a gittim sadece 1 tane yumurta oluşmuş dedi oda sol tarafımda benim sol tarafım yapışık ve ben normalde zaten 1 yumurta üretiyorum bu ilacın faydası ne oldu bana ayrıca ovitrelle diye bir iğne yazmıştı alamadık devlet karşılamıyormuş pahalı geldi biraz öylece bıraktık
siz klomen ve gonaphene kullandığınız zaman kaç yumurtanız oluştu bu ilaçların hepsi aynı diye biliyordum acaba serophene fazla etkili değil mi
İşte geldim burdayıım, ben bu işte ustayııımumutlum nerelerdesin
Günaydın Civciv. Hoşgeldin. Kız senin adın ne? Merak ettim CADIARZUgünaydın kızlar...
ben arda düşünüyorum ama babamız pek beğenmedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?