Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tam anlamadım adetin 20 gün mü geçmişti
eğer adetin geçmeden yaptıysan çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkabilir benim öyle olmuştu ama sen baya zaman sonra tekrar yapmışsın garip valla bende şaşırdım
kan testini bi başka yerde yaptırmayı düşünmedin mi

canım bende klomen kullandım çatlatma iğnesi yapmadı doktorum ve 20. gün çatladı yumoşlar yani klomen geç yumurtlamaya neden oluyo bu arada bana doktor ikiz olabilir dedi hadi hayırlısı inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız :ecrin_bebek:

sultan senin ilişki ne kadar olmuştu (yani istersen söyle biraz özele girdim ama )yani gün aşırımı bende incir kürü uygulamıştım aynı zamanda onun için merak ettim

selam kızlar ben de bu ay klomene başladım yumurtlamam iii olduğu halde o konuda sorunum olmadığı halde ilaca başladık.
bu ilaç hamileliği kolaylaştırıyor mu
ben de a aranıza yeni katıldım umarım burada bebeğim olur :)
sizin de tabiiiiii

hoşgeldin canım tedavin hayırlısı olsun klomen yumurtaların birden fazla çoğalmasına ve büyümesine yardımcı oluyor inşallah ilk kullanımında hemencik hamile kalırsın

Nısan ayında ılk defa klomenı kullandım umzarım faydasını gÖrÜrÜm haftaya adet gÖrmezsem bebıŞım olursa hemen duyurucam

anladım saol benim sadece 2 kez oldu bakalım inşallah tutar
hadi hayırlısı Arzucuğuum. Bak ne güzel senin doktorun beklemiş 20. güne kadar. Benim doktor daha 15. günü büyümedi yumurtaların deyip adet söktürücü verdi. Hadi inşallah ikiz gelir bu ay.

Acele etme canım. İğneden sonra 36 saat içinde çatlayacağını söylüyorlar. Hayırlısı olsun.

hoşgeldin aramıza canım tedavinden en kısa zamanda güzel sonuç alırsın inş.klomenle hamiş kalan arkadaşlarımız var...

yaaaaaaaa umutlum bi test yaptırsana canım ben çatlıcam burda belki bi mucize oldu ne olur beni kırma git bi kan testi yaptır neolur neolur neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

çok ilginç miş canım yaaaa kan testini hastanede yaptır bide değerin kaç çıkacak bakalım...inş. hamilesindir hayırlı haberini duyarız...bizede haber ver doktordan gelince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…