inş. sinem. yumurta takibi yaptırıyoor musun? kaç yaşındasın?
evet kimseye söylememek daha iyi özellikle insanlar başkalarının durumlarını ve hasasiyetlerini anlamıyorlar. gerek yok onlarla paylaşmaya. bak bir tüpün kapalı diye de üzülme. benim ablamda hemen hamile kalıp doğum yapmıştı.sezeryan.doktor, çok hayret ettim siz nasıl hamile kalmışsınız böyle diye söylemiş. çünkü rahminin bir ksımı yapışıkmış. yani bu olayın tek izahı var. Allah'ın nasip etmesi.en uygun zamanı O biliyor çünkü.
hamileyim ama içimde hala korku yok değil.daha pazartesi doktora gidip kese varmı diye bakılacak. inş. herşey yolundadır.
evet canım ben 5 ay kullandım ama en fazla doktorlar 3 ay öneriyor, gaz olayı gayet normAL ayrıca iştahında açılır ve karnını dokuz aylık hamile gibi şiş hissedersin bu durumlar gayet normal ama doktorunu da uyar bence daha fazla içme :içelim:
ben 26 yaşındayım.2 ay yumurta takibi yaptırdım ama kapalı taraftan yumurtlamıştım.sonrada doktora gitme zamanım geldi çünkü 6 ayın doldu.ben 26 yaşındayım.inanırmısın öyle mucizeler var ki etrafımda doktor asla normal yolla kalamazsın dediği insan kaldı doğal yolla hamile.ama böyle bi mucize benim için gerçekleşir mi ondan emin değilim.allahın izniyle keseyide görürsün inş.bi sorun çıkmaz sen içini ferah tut. pazartesi günü ii haberlerini beklicem:CüvCüv:
canım bu ilaç mide ilacı.ülser gastrit reflü gbi rahatsızlıklar için kullanılıo
yaaaaaaaa umutlum bi test yaptırsana canım ben çatlıcam burda belki bi mucize oldu ne olur beni kırma git bi kan testi yaptır neolur neolur neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
herkese günaydın arkadaşlar ben 2 günden beri iyi değilim sürekli ateşleniyorum görünürde hiç bir rahatsızlığım yok ilaç alıyorum 3 saat falan iyiyim sonra yine ateşim yükseliyor doktorum tahlil vermemi istedi tahlil sonuçlarını bekliyorum
Canımm beniim. Test yaptırmamak için kendimle nasıl savaşıyorum bir bilseen. Biliyorsun daha evel defalarca hayal kırıklığı yaşadık. Bu defa da biliyorum sonucu. Bir de bililyorsun benim adet döngüm 45-50 gün. Daha 40 gün oldu. Yalancı hamilelik yaşamaya başladım tabii yine sempatiksalakcinni Acayip midem bulanıyor. Aslında kan tahlili değil de, bi idrar testi yapayım evde diyorum. Sonra da amaann Serap, sonucu biiyorsun nasılsa boşver yapma diorum. Yani anlayacağın yine karışığım gülüm. akannehir
slm kızlar uzun bı ardan sonra burdayım yıne
ben bu ay asılama yaptırdım ılkkez...bakalım ne olcak...5gun sonra test yapabılıcem ama umudum yok bu sefer ...ama allah bılır belkıde bebısım gelıur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?