Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar benide listeye yazarmısınız belkimuğurlu gelir..
dünden bu yana kasıklarım cok ağrıyor..yumurtalarımda catladı ama bu ağrı ney anlamadım...
adet günüm 1 haziran...

ben 26 yaşındayım.2 ay yumurta takibi yaptırdım ama kapalı taraftan yumurtlamıştım.sonrada doktora gitme zamanım geldi çünkü 6 ayın doldu.ben 26 yaşındayım.inanırmısın öyle mucizeler var ki etrafımda doktor asla normal yolla kalamazsın dediği insan kaldı doğal yolla hamile.ama böyle bi mucize benim için gerçekleşir mi ondan emin değilim.allahın izniyle keseyide görürsün inş.bi sorun çıkmaz sen içini ferah tut. pazartesi günü ii haberlerini beklicem:CüvCüv:

selam arkadaşlar çok uzun bi süre sonra tekrar geldim.belki hatırlayanlar vardır aranızda kimbilir.bende 2.5senelik evliyken katılmıştım aranıza bi kaç gün sonra hamile oldugumu ögrenmiştim.sadece ignesiz 1ay klomen kullandım üç yumoşun ikisi kiste dönüştü.biride 20mmde kalmıştı.doktorum iğneye gerek yok boşa para böyle deniyelim demişti.ama o ay tuttu oğluşum.klomendenmi değilmi bilemiyorum ama.şuan 5ayını bitirmek üzere olan bir oğlum var adı yağız 27aralık dogumlu.listede 56.sıradayım bizide eklerseniz seviniriz teyzeleri.arada bi girebiliyorum.malum oğlum durmuyo.şimdilik hoşcakalın.fırsat buldukca gelicem..

listeye baktımda benim zamanımda olan biçok arkadaşım hamile kalmış doğum yapmış hatta.çok sevindim.darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına..

slm kızlar uzun bı ardan sonra burdayım yıne
ben bu ay asılama yaptırdım ılkkez...bakalım ne olcak...5gun sonra test yapabılıcem ama umudum yok bu sefer ...ama allah bılır belkıde bebısım gelıur....

Slm canım arkadaŞlarım yenı hamıŞler yokmu aramızda mayıs lıstesınden sılınmeyenler var benım adetıme 8 gÜn var bal tarÇın ÇÖrekotu kÜrÜnÜ yaptım Şımdı gÖgÜslerde bıraz agrım bırde belım agrıyo umutluyum ama kısmet ınŞallah hamıŞımdır

canım teşekkür ederim
şimdi ağrı falan kalmadı ama bu ağrı diğerlerinden faklıydı mideme bile vurdu ağrısı

teşekkurler sinem yazacağım sana. benden bayagı gençsiin hatta be. sende olumsuzluğa ümitsizliğe falan kapılmaya gerek yok rahat ol. bende iyi haberlerini bekleyeceğim.

Herese günaydın.
Hayırlı sabahlar, hayırlı bir hafta olur inşallah.
Ben şimdi geçmişi bi okuyayım, hafta sonu kimler hamiş oldu bi bakayım

canım bu ilaç mide ilacı.ülser gastrit reflü gbi rahatsızlıklar için kullanılıo

günaydın kızlarrrrrr....
sinemcim canım beni aydınlattığın cok sağol..allah senden razı olsun..dün eczaneye gittim sordum dr. yazdığı bu ilaçmı diye...bayan demezmi bu mide ilaçı dr. size hormon ilaçı yazmış..aldığım eczane yanlış vermiş ilacı..burda sen söylemeseydin ben kullanırdım bu ilaçı cok sağol canım yaaaaa

herkese günaydın arkadaşlar ben 2 günden beri iyi değilim sürekli ateşleniyorum görünürde hiç bir rahatsızlığım yok ilaç alıyorum 3 saat falan iyiyim sonra yine ateşim yükseliyor doktorum tahlil vermemi istedi tahlil sonuçlarını bekliyorum

yaaaaaaaa umutlum bi test yaptırsana canım ben çatlıcam burda belki bi mucize oldu ne olur beni kırma git bi kan testi yaptır neolur neolur neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

Canımm beniim. Test yaptırmamak için kendimle nasıl savaşıyorum bir bilseen. Biliyorsun daha evel defalarca hayal kırıklığı yaşadık. Bu defa da biliyorum sonucu. Bir de bililyorsun benim adet döngüm 45-50 gün. Daha 40 gün oldu. Yalancı hamilelik yaşamaya başladım tabii yine sempatiksalakcinni Acayip midem bulanıyor. Aslında kan tahlili değil de, bi idrar testi yapayım evde diyorum. Sonra da amaann Serap, sonucu biiyorsun nasılsa boşver yapma diorum. Yani anlayacağın yine karışığım gülüm. akannehir

Günaydın bebişim. Geçmiş olsun. Havaların dengesizliğndendir ateşlenmen. Ne ilacı alıyorsun ki onu anlamadım. Ne zaman çıkacak sonuçların. Hemen haberdar et bizi güzelim emi?

günaydınnnnn..........

sultanım çok geçmiş olsun canım yorma kendini dikkat et...sonuçlar çıkınca hemen bizede bildir...
umutlum sen nasılsın canım kırmızıların tam anlamıyla geldimi yada test felan yaptırdınmı aklım sende kaldı canım yaaa...

canımmm tamam sonuç negatif çıkabilir ama biz alıştık bunlara güçlüyüz artık tek çizgi bizi korkutamaz.... birde tam tersini düşün ya hamişsen kontrollerin gecikir kullanman gereken ilaçları kullanmamış olacaksın ve bürsürü şey yani bu tarafındanda düşün ona göre kararını ver canoşum herşekilde destekçinim...

slm kızlar uzun bı ardan sonra burdayım yıne
ben bu ay asılama yaptırdım ılkkez...bakalım ne olcak...5gun sonra test yapabılıcem ama umudum yok bu sefer ...ama allah bılır belkıde bebısım gelıur....

inş. bebişin gelmiştir canım sonucunu bizimlede paylaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…