esemos teşekkür ederiz teyzesi bizide eklediğin için.arkadaşlar.bende klomen kullanmıştım bir ay anlatmıştım.eger sormak istediğiniz bişey olursa seve seve anlatırım.bol hamişli bi hafta olması dileğiyle..
Maşaallahh oğluna Yarenciğim. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Beni hatırlarsın büyük olasılıkla canım, ben hala buradayım. Ve hala bi düşükten başka birşey yok elimde iki yıldan beri. Sağlık olsun, tebrikler tekrar.
sultan geçmiş olsun canım acil şifalar olsun.
umutlu sende bi test yap yaw sende rahala bende rahatlayayım :) merak ediyorum canım şurda
kumralperi rahat ol.ilişkininn erken ya da geç olması hiiç ama hiç önemli değil spermler 36 saat boyunca yaşayabiliyor.ayrıca her gün olmuş ya da gün aşırı olmuş o da tedavi sürecini etkilemiyor.yani rahat ol.
canım rica ederim ne demek .inş. kullanmamışsındır.bak burada yazışmak ne kadar fayda sağlıyo bizlere değil mi?inş hayırlı haberlerini de alırız canım
benim tahlller yüksek çıktı kızlar yarın intaniye polikliniğine gideceğim dua edin benim için
Haklısın tatlım. Alıştık... Bu akşam eve giderken alacam bi gebelik testi, ne olursa olsun artık. akannehir en azından sonucu bilirim senin de dediğin gibi
Gülüm ben daha idrarda da bakmadım o yüzden kanda baktırmayı düşünmüyorum. Ama bu akşam eve giderken alacam inşallah gebelik testini. Hayır birşey değil, yolumun üzerinde de sadece bi tane eczane var, korkarım ki en sonunda abla yok mu daha bişi diyecekler kaydirigubbakcemile3
Haydi kolay gelsin canımıniçi. Temislen bakalım
klomen çatlamayı yavaşlatıyormuş doğrumu
doktorum dedi
süreyi biraz daha uzatıyor dedi
günaydın kızlar dünn doktora yumurta takibine gittim bol bol yumusumvarr boyutu en büyügü 13mm doktor cok ii dedii ama rahim duvarım inceymiş belki yumurtan döllenio amatutunamıo dedi ilac verdi estrofem kullananız varmıı bu ilacı günde 2tane alıcakmısm umarım faydasını görürürüm
günaydın kızlarrrrrropuyorumnanaktan
kızlar bu ilacı kullanan varmı...(PROGYNEX 200 mg)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?