Slm canım arkadaŞlarım yenİ hamİŞler yokmu aramızda mayıs lİstesİnden sİlİnmeyenler var benİm adetİme 8 gÜn var bal tarÇın ÇÖrekotu kÜrÜnÜ yaptım Şİmdİ gÖgÜslerde bİraz agrım bİrde belİm agrıyo umutluyum ama kısmet İnŞallah hamİŞİmdİr
selam arkadaşlar çok uzun bi süre sonra tekrar geldim.belki hatırlayanlar vardır aranızda kimbilir.bende 2.5senelik evliyken katılmıştım aranıza bi kaç gün sonra hamile oldugumu ögrenmiştim.sadece ignesiz 1ay klomen kullandım üç yumoşun ikisi kiste dönüştü.biride 20mmde kalmıştı.doktorum iğneye gerek yok boşa para böyle deniyelim demişti.ama o ay tuttu oğluşum.klomendenmi değilmi bilemiyorum ama.şuan 5ayını bitirmek üzere olan bir oğlum var adı yağız 27aralık dogumlu.listede 56.sıradayım bizide eklerseniz seviniriz teyzeleri.arada bi girebiliyorum.malum oğlum durmuyo.şimdilik hoşcakalın.fırsat buldukca gelicem..
[
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE[/COLOR][/FONT][/I][/I]
HATıCE_48 CANIM EKLEDıM SENı UĞURLU LıSTEMıZE ıNŞ. EN KISA ZAMANDA HAMıŞ LıSTESıNE ıSMıNı YAZARIM...
YAREN35 CANIM BEBıŞıNıDE YAZDIM LıSTEMıNıZE...:ecrin_bebek: TEKRARDAN HOŞGELDıN YAĞIZ BEBEKKKK
Haklısın tatlım. Alıştık... Bu akşam eve giderken alacam bi gebelik testi, ne olursa olsun artık. akannehir en azından sonucu bilirim senin de dediğin gibicanımmm tamam sonuç negatif çıkabilir ama biz alıştık bunlara güçlüyüz artık tek çizgi bizi korkutamaz.... birde tam tersini düşün ya hamişsen kontrollerin gecikir kullanman gereken ilaçları kullanmamış olacaksın ve bürsürü şey yani bu tarafındanda düşün ona göre kararını ver canoşum herşekilde destekçinim...
Gülüm ben daha idrarda da bakmadım o yüzden kanda baktırmayı düşünmüyorum. Ama bu akşam eve giderken alacam inşallah gebelik testini. Hayır birşey değil, yolumun üzerinde de sadece bi tane eczane var, korkarım ki en sonunda abla yok mu daha bişi diyecekler kaydirigubbakcemile3serapcım neden kanda tahlil yaptırmayı düşünmüyorsun hayatım
ben şimdilik kaçıyorummmmm temizliğe başladım yavaşşş yavaşşşş bitirecem inş... görüşmek üzere...
G Ü N A Y D I N
Sultancım geçmiş olsun Canım.. Sonuçları alır almaz haber ver.. Bişey yoktur inşallah..
Umutlum sende inşallah adet olmazsın, Hamileyim diye haber verirsin..
Zeyno kaçar temizlik yapar...
Canım yumurtan çatlamış demekki. Yani en azından ben öyle biliyorum o akıntıda ona gösterir diye biliyorum. Bende doktorun dediği günlerden daha erken başlıyordum ilişkiye. Hiç bi zararını görmedim. Yalnız eğer çok erken girersen yumurtanın erken çatlama ıhtimalı olur fazla büyümeden demişti bi kere.arkadaslar meraba ben bu ay ılk defa klomen ve ovıtelle kullandım c.tesı ıgnem vuruldu ve ıkı gundur sol kasıgımda ara ara sancım oluyo..dun aksama kadar yumurta akı kıvamnda akıntım oldu ve dr pazar gecesı ve p.tesı gecesı ılişkı verdı..ama bız pazar sabahı da ılişkide bulunduk sorum su bu sancılar neye ısaret ve dun sabahkı ılişkinin bir zararı olurmu sımdıden teskkurler
Canım yumurtan çatlamış demekki. Yani en azından ben öyle biliyorum o akıntıda ona gösterir diye biliyorum. Bende doktorun dediği günlerden daha erken başlıyordum ilişkiye. Hiç bi zararını görmedim. Yalnız eğer çok erken girersen yumurtanın erken çatlama ıhtimalı olur fazla büyümeden demişti bi kere.
Sağol tatlım. E o zaman kolaysa başına gelsin. Kız 5 gün evde yoktum sanki 5 ay yokmuşum gibi. Kotunu bi tarafa çoraplarını ayrı bi tarafa fırlatmış uyuz. Birde bulaşık yıkasa eline yapışır ya. Aşılamadan sonra oh ne güzel yardım ediyordu. Adet olunca su koyverdi Adam kaydirigubbakcemile3Günaydın Zeynooomm.
Kolay gelsin sana da.
Ne bu yaaa, ben de evde olup temislik yapmak isityoruum.
alsanaalsanasmile
Canım sen Doktorunu bi ara bence.. ıçin rahatlasın. Ama bu seferde Fırça yeme niye erken girdin ilişkiye diye.. Ama bak yine söylüyorum. Ben ığneden hemen sonra ilişkiye girmeye başlardım. 4 gün boyunca. Bişey olduğunu sanmıyorum. Çünkü zaten iğneyi vurduysa yumurta istediği büyüklüğe gelmiş ve çatlayabilir demektir. Ve ben bunu 4 ay boyunca yaptım canım hiç bişey olmadı.hııım acaba cok mu erkendı 16 saat sonra gırdım ben ama???? bu arada tsk ed cevap ıcın
Canım sen Doktorunu bi ara bence.. İçin rahatlasın. Ama bu seferde Fırça yeme niye erken girdin ilişkiye diye.. Ama bak yine söylüyorum. Ben İğneden hemen sonra ilişkiye girmeye başlardım. 4 gün boyunca. Bişey olduğunu sanmıyorum. Çünkü zaten iğneyi vurduysa yumurta istediği büyüklüğe gelmiş ve çatlayabilir demektir. Ve ben bunu 4 ay boyunca yaptım canım hiç bişey olmadı.
Rica ederim Canım. Doktorun yerini tabiki tutamayız ama kendi yaşadıklarımızı anlatıyoruz en azından birbirimize. Sağol canım. Ben Aşılama yaptırmıştım malesef tutmadı. Şimdi ara vericem.. Sende inşallah bebeğine kavuşursun canım..ay canım sormam dra kızar falan sımdı bende oyle dusunuyoprum ya zaten hemen gırmedımkı 16 saat var..cnım sende ınsallah alırsın emeklerının karsılıgını cevapların ıcın cok sagol bıraz rahatladım
günaydın kızlarrrrrr....
sinemcim canım beni aydınlattığın cok sağol..allah senden razı olsun..dün eczaneye gittim sordum dr. yazdığı bu ilaçmı diye...bayan demezmi bu mide ilaçı dr. size hormon ilaçı yazmış..aldığım eczane yanlış vermiş ilacı..burda sen söylemeseydin ben kullanırdım bu ilaçı cok sağol canım yaaaaa
benim tahlller yüksek çıktı kızlar yarın intaniye polikliniğine gideceğim dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?