günaydın arkadaşlar
Ben iyiyim canım tşk. Sen nasılsın?? Sultandan bi haber yok mu hala? Merak ettimgünaydınnn tatlımmm nasılsınopuyorumnanaktan
Ben iyiyim canım tşk. Sen nasılsın?? Sultandan bi haber yok mu hala? Merak ettim
sağol hayatımŞenizgünaydın canım...
:sm_confused:hiç kullanmadım canım ne ilacıymış bu...
Canım Eşine niye Klomen kullansın dedi?? Eşinin sorunu ne?? Progesteron hapı bende kullandım Canım. Ama o hap benim yüzümü mahvetti. Çok sivilce çıktı. Doktor hormon hapı olduğu için normal dedi. Geçer dedi ve geçti. Hamile kalırsan bebeğin tutunmasını sağlıyor Canım. Eğer Progesteronun düşükse bebişin tutunamaz.sağol hayatımŞeniz
canım dr,um yazdı destekleyici hap dedi 10 gün kullanıcam 10 günsonra gel dedi.
içeriğinde progesteron yetmezliğine bağlı sorunlarda diyor...inşallah bu ay hamiş kalırım klomenle 3 ayım bu ay dozunu arttırdı dr. günde 4 alıyordum sabah 2 akşam 2 ve eşimede günde bir tane kullan dedi..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
bende iyiyim canım temizliğe başladım ama burda kızları bekliyorum işi gücü bıraktım sultanımdan ve umutlumdan gelecek haberleri bekliyordum ama bu saat oldu ikisindende ses yok offff meraktan ölecem...
kızlar bu ilacı kullanan varmı...(PROGYNEX 200 mg)
Ay canım ya.. Bu ay bende öyleydim biliyormusun.. Adet olmasaydım hamileyim diye iddia edicektim. Midem bulanıyordu. Başım dönüyordu. Göğüslerim acıyordu.. Napalım nasip değilmişSelam gülüm. Kıyamam sen bizi mi beklediin? olumunekankayizsmile
Gülüm ben yine şaşırmıyorum ve hamile değilim. Kocaman bir tek cizgiyi gördüm akşam yine. laelaelaelaelae
Midem de nasıl bulanıyor anlatam. Hani test yapmasam yemin edebilirdim hamile olduğuma. Ama dedim ya, test yapınca emin oldum ki yine hamile değilim. Sanırım gecikmeden dolayı böyle oluyor.
Canımıniçi Sultan bugün çalıştığı hastaneye değil de, özel bi hastaneye gidecekti sonuclarını göstermek için. Ancak perşembe sabah haber alabiliriz ondan. inşallah güzel haberlerle gelir.
Eeee sen neler yapırsun Emoşum, yine temizlik neyim demişsin. Yeter minnoşum nereye kadar sil süpüürr :smiley-cool:
Datlım gıymatlım yaptım nihayet testi. Ama maluumm, yine sonuç aynı. turkbayragisultan geçmiş olsun canım acil şifalar olsun.
umutlu sende bi test yap yaw sende rahala bende rahatlayayım :) merak ediyorum canım şurda
kumralperi rahat ol.ilişkininn erken ya da geç olması hiiç ama hiç önemli değil spermler 36 saat boyunca yaşayabiliyor.ayrıca her gün olmuş ya da gün aşırı olmuş o da tedavi sürecini etkilemiyor.yani rahat ol.
Yani herşeyi geçtim, hakketen test almak da büyük bir iş gibi geliyor bana. Ve her aldığımda, bi daha almayacam, varsa vardır yoksa yoktur diyorum kendime. Ve neredeyse her seferinde sözüme tutamıyorum. :1ninca:hadi bakalım canım inş. güzel haberler duyarım:ecrin_bebek: senden yarınsabahtan sonucu yaz buraya yoksaakannehir çatlarım ben....ayyyyyyyyyy o eczanelerden test almak banada pek zor gelirdi sanki bakışlarıyla soracaklarınıboshayallersmile hissederdim onun için burda uzak yerlere gider alırdım testleri malumya bunda 1 yıl öncesine kadar ben her ay testohaoldumsmile yapardım ayyyyy neydi o günler zaman insanı nekadarda çok değiştirip bişeylerebayanssulusmile alıştırıyor dimi umutlummmopuyorumnanaktan
Güzelim bu progestoran ilacı. Bildiğim kadarıyla adetini düzenlemeye yardımcı oluyor. Eğer bebek varsa da düşüğü engellemeye yardımcı oluyor.kızlar bu ilacı kullanan varmı...(PROGYNEX 200 mg)
Ay canım ya.. Bu ay bende öyleydim biliyormusun.. Adet olmasaydım hamileyim diye iddia edicektim. Midem bulanıyordu. Başım dönüyordu. Göğüslerim acıyordu.. Napalım nasip değilmiş
Aynen bende öyle canım. ınanmicam hamilesin deseler bileDatlım gıymatlım yaptım nihayet testi. Ama maluumm, yine sonuç aynı. turkbayragi
Yani herşeyi geçtim, hakketen test almak da büyük bir iş gibi geliyor bana. Ve her aldığımda, bi daha almayacam, varsa vardır yoksa yoktur diyorum kendime. Ve neredeyse her seferinde sözüme tutamıyorum. :1ninca:
Kocamaann, kalın bir TEK ÇİZGİİİ. Sağlık olsun...
Güzelim bu progestoran ilacı. Bildiğim kadarıyla adetini düzenlemeye yardımcı oluyor. Eğer bebek varsa da düşüğü engellemeye yardımcı oluyor.
Valla gülüm bıktım bu yalancı hamileliklerden artık. fisfisfis
Hayır bi gün sahiden hamile oliciiim ve inanmıyciiim.:dilcikar:
yarencim bebişin nasıl geceleri uyuyormu...
allah hepimize tez zaman da evlat nasip etsin hepimiz aynı şey için üzülüyoruz bendede acayip gögüs agrısı var adetime 6 gün kaldı bal tarçın çörekotu yaptım geçen ay klomen kullanmıştım of ya acaba hamilemiyim bide idrarım koyu hamileyken idrar koyumu olur yani 1 haftadır gögüslerim agrıyo bu kadar erken belli olurmu yine çok soru sordum yaaaaa
canım eşimin cok şükür bir sorunu yok..normalde sperm hareketliliği zayıf olan hastalarda kullanıyo.zaten ben daha önce 3 gebe kalmıştım eşimin bir sorunu yok ama dr,um işi garantiye almak istedi...klomen bende hiçbirşey yapmadı..progesteronumda düşükmü eğilmi bilmiyorum ama düşük olsa dr,um söylerdi..bence bunuda önlem için iç diyor...acıklamam için sağol canım.Canım Eşine niye Klomen kullansın dedi?? Eşinin sorunu ne?? Progesteron hapı bende kullandım Canım. Ama o hap benim yüzümü mahvetti. Çok sivilce çıktı. Doktor hormon hapı olduğu için normal dedi. Geçer dedi ve geçti. Hamile kalırsan bebeğin tutunmasını sağlıyor Canım. Eğer Progesteronun düşükse bebişin tutunamaz.
canım cok gecmiş olsun...acıklamamn çin cok sağol..meraba kızlar ben dunden berı ara ara gırıyorum topıgınıze benımde sızlere sorularım oluyo ..canım ben 5 subatta bır dusuk olayı yasadım ama kımyasaldı..bu ılacı rahım kalınlasmıstı ama kesem gozukmuyodu o zaman dr bana vermıstı 4 tane ıccektım gecelerı..ama daha 3 tane ıcmtım dorduncusunu ıccmek nasıp olmadı o gun kanamam basladı sonra dr gıttık kan degerım 160 dan 101 e dusmustu 3 gun kanamam devam ettı zaten sonra da gebelık kendılıgınden sonlandı..bu ılac ıcınde dr bana gebelık varsa besler demıstı...
Datlım gıymatlım yaptım nihayet testi. Ama maluumm, yine sonuç aynı. turkbayragi
Yani herşeyi geçtim, hakketen test almak da büyük bir iş gibi geliyor bana. Ve her aldığımda, bi daha almayacam, varsa vardır yoksa yoktur diyorum kendime. Ve neredeyse her seferinde sözüme tutamıyorum. :1ninca:
Kocamaann, kalın bir TEK ÇİZGİİİ. Sağlık olsun...
Güzelim bu progestoran ilacı. Bildiğim kadarıyla adetini düzenlemeye yardımcı oluyor. Eğer bebek varsa da düşüğü engellemeye yardımcı oluyor.
Valla gülüm bıktım bu yalancı hamileliklerden artık. fisfisfis
Hayır bi gün sahiden hamile oliciiim ve inanmıyciiim.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?