Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gunaydın arkadaslarrr

hayran cok tebrık ederımm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn

nasılsınız kızlarrrr

umutlumm ıns ruyaların gercek olurrr

zehracım nasılsınn

gunaydın arkadaslarrr

nasılsınız kızlarrrr

zehracım nasılsınn

Canım hoşgeldin. Seni özledim sevdacğım. Nasılsın. Kızın nasıl. Yaptın mı alışverişini. İnşallahh doğru çıkar bigün o rüya. Güzel bi duyguydu yani. Ödemlerin ne durumda.

canım o duanın adı neyse bizede söylede bizde okuyalım..:Saruboceq:

Günaydın Haticee. Biz iyiyiz sen nasılsın. Sahiden yaa. Hayran bize de söyleyiver kız duanın adını sevaptır.yerimseniben

sağol canım bende iyiyim...sadece içimde yarının heyecanı var nedense...seninde iyi olmana sevindim...evet ya sevaptır kız bizde okuyalım...

günaydın güzellerrrr
okuldaım dersim boş
uğriiim dedim
hayrancım tekrardan tebrikler darısı başımıza inş.
bende çok sabırsızlanıorum
dua et nolur bizlere
dua ederim canım

gunaydın arkadaslarrr

nasılsınız kızlarrrr

zehracım nasılsınn
sağol alminas

canım o duanın adı neyse bizede söylede bizde okuyalım..:Saruboceq:

Günaydın Haticee. Biz iyiyiz sen nasılsın. Sahiden yaa. Hayran bize de söyleyiver kız duanın adını sevaptır.yerimseniben
canım duayı söyliyim
ilk önce bir kapta suuyu hazırlayın 21 gün boyunca her gün meryem suresinin ilk iki sayfası ve 40 gün boyunca enbiya suresinin 88-89-90.ayetlerini okuyun
meryem 21günde bitiyo enbiya suresine kaldığınız yerden devam ediliyo
40. gün 313 ayetel kürsi okunuyo sonra okunan bu su içiliyo
eğer ilk okumada olmazsa bi 40 gün daha devam ediliyo bu kadar

canım cok sağol..inşallah bu vesileyle hamile kalırız..allah razı olsun canım..

arkadaşlar meraba geçmiş sayfaları okuyanlar belki hatırlar ben klomen kullandım ve sıze durumumu anlatayım ılk ay sadece 8 mm oldu kaldı ıkıncı ay ılacı ıkı katına cıkarmama rağmen yıne 8 mm kaldı daha sonra ılacı 3 e cıkardık bu seferde 11.gün 23 mm oldu doktorum kistleşme olmuş bu ayıda kacırdık dedı ben de sadece doktorum degıstırmeye karar vermıstımm.doktorum bana dogal yolla cocugumun olma ihtımalının az oldugunu soyledı vee ben hamıleyımmm lutfen ümidinizi yitirmeyin benım bu ay yumurta 23 mm değil 17 olsaydı aşılama yapılacaktı Rabbime binlerce kez sukurler olsunn ki hamileyim dualarım sızlerleee
cok uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…