Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Aysenciğim büyük olasılıkla çıkar ama yanıltma payı da vardır. Çünkü genelde iğnenin üstünden 14 gün geçmeli diyorlar. Ama beklemek de çok zor biliyorum. İstersen yapıver bi test. Yarın yine yaparsın. yerimseniben

ya canım valla tek çizgiye öle alıştımki çift çıksa bile inanmayız eşimle konuşuyorum o da öled iyo kaydirigubbakcemile3
yarın sabah idrarıyla yapam diyom bakalım eyvahedigeldismile

merhaba yazdıklarınızı okuyunca ümitlendim bende ilk defa bu ay klomen içtim ve adetin 12. günü yani dün doktordaydım ve yumurtam büyümemiş 10na10muş.acayip moralim bozuldu dünden beri ruh gibi dolaşıyorum.doktorum yarın yine bakıcak inşallah büyümüştür
bakalım hayırlısı belki enimkide geç gelişiyordur .

canım benimde 11 gün 10 küsürdü işte
zaten sağda bi tane büyüttüm moralini bozma büyür inşlhh sende benim gibi geç büyütenlerdensin demek canım olumunekankayizsmile

Slm ben aranıza yeni katıldım.2 sene önce bir hamilelik geçirdim 2 aylıkken ikizdi ama kalp atışları durdu.Şimdi tekrar bebek istiyoruz fakat 5-6 aydır olmadı maalesef. Doktorum klomen ve glukofen verdi kullandım herşey yolunda şuan iki yumurtam çatlamış 10 gün sonra adet olucam yada olmıycam beklemedeyim...

hoşgeldin canım aramıza
bende glokofen kullanıyorum canım klomende bu ay ilk defa kullandım
glokofeni günde 3 aten alıyorum daha önce 1 idi a.s
bende bu hafta belli olcak bakalım
inşlhh bua y yüzlerimiz güler isteyen hekesin ve biizmde :Saruboceq:

Hoş buldum Aysen bende Glukofeni günde iki defa kullanıyorum benim kilo sorunumda var onun içinde kullanıyorum ama pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem

ahh ahh bendede var malesef hipotiroidimden dolayı mafoldumben

sana ilacı verirken şeker yüklemesi yaptımı doktorun canım
bana yaptı saat başı kan verdim 5 defa 75 mg şeker yüklemesi yapıldı
gizli şeker felan yokmuş çok şükür

benim doktorum yumurtanın büyüklüğünü söylemiiyorrr
çatlatma iğnesi de vurmuyorrr sizce bir eksiklik mi varrr.dört boyutlu makinesi var oradan bakıyorr
2 aydır hep çatlamış diyor
bu ayda kolemn kullandım yumurlamamda sorun olmadığı halde

Yok valla şeker yüklemesi felan yapmadı çatlamaya yardımcı olur aynı zamanda biraz iştahında kapanır dedi ama bende pek bi fark yok

Valla doktorum banada sorun yok dedi ilk ayım ama kesin gebelik söylemedi çatlama olur ama döllenme olmayabilir tutunamayabilir dedi bence seninkide öyle bir durum Sevdalinka.Bu arada çok yeniyim daha alışamadım foruma nerden gircem çıkcam vs zor oluyo ondan böyle yazıyorum...:))

ayşen iğneden 18 gün geçmeden inanma... benim 13-14-15-16. günler hep silik çizgi çıktı ama sonuç hüsran!!! İğnenin etkisi denildiği gibi 10-12 günde geçmiyor. Sonra daha büyük hüsran oluyor. bence direkt adetini bekle... zaten iğneden 18 gün sonra adet olmazsan gecikmeye girmeye başlıyor ve testi o zaman yaptır.

evet canım öle oluyomuş
ama yaa anasını satayım nasıl bir bünyem varsa iğneden sonra herkeste kasıklarda acıma oluyomuş klomeninde etkisi oluyomuş bende hiç bişi olmadı analamdım gitti canım yaaa

mrb kızlar
yazdığım olaya bi çok yorum yapmışsınız
yazımda belirttiğim gibi bende sizler gibi düşünüorum
ama umarım hepimiz yanılıoruzdur.
bakalım kısa zamanda bidaa giderim kuaföre
meraktan çatlarım yoksakaydirigubbakcemile3
ne fenayım dimiiiii

zazez canım senin günlerimiz aynı...varmı bir değişiklik..birde sen ne kullanmıştın..

umutlummmm nasılsınnn
kaç zamandır konuşamadık seninle
seninki gelmemiş daaa
bende bu ay nedense acayip sabırsızlanıorum ve heycanlanıorum
bundan önce 2 defa klomen kullandım 2sinde de gebelik oluştu ya
sanki kesin bunda da olucakmş gibi bi hisse kapıldım
inş. sonu hüsran olmaz
dr.um 1 haziranda gel muhakkak kanda bakalım dedi
ama sürekli gün sayıorum
ve tuhafıma gidio
önceden bu kadar heycanlı diildim
Rabbim hayra çıkarsın

zazez canım senin günlerimiz aynı...varmı bir değişiklik..birde sen ne kullanmıştın..

seninde mi 1 haziran canım
valla benim günüm tam ne zaman tam bilmiorum
3 aydır doğm kntrl hapı kullanıodum
ama dr.um 1 haziranda gel kanda bakalım dedi
daa önce düşüğüm olduğu için
ben çatlatma iğnesi oldum canım
ayın 18.inde

evet canım benimde 1 haziran günüm..
neden doğum kontrol hapı kullandın kistmi vardı..
inşallah 1 haziranda gittiğinde hamiş olduğunu öğrenirsin..
benimde 3 kez oldu canım anne karnında öldü hep..
3aydırda klomen kullanıyor ilk ay catlatma iğnesi oldum sonraki aylar kendiliğinden catladı yumurtalar..
perşembe benimde kontrolüm var..dr,um olur derse kanda baktırmak istiyorum gebeliğe cıkarmı onuda bilmiyorum ama..
gerci ben adetimin 13 gün catlamışım...bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…