Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımm haklısın valla :)) gecen ay cektırdıgım hsg de ıkısıde tıkalı cıkmıstı dr degıstım bu ay hsg mı cektı sag tıkalı sol acık cıktı buda bana yeter dedı,bu ayda kendı halıne bıraktık regl olursan geldedı :)) burada bırsuru yenı arkadaslar gelmışş tabı ben gırmeyelı tanımıorum maalesf((umutlum o ruyaları bende goruom gecen en son 3cuz lerım vardı :)))bazen dıom hep ruyadamı gorcemm ama dedıgın gıbı cok guzel bı duygu ruya bıle olsa :))sennasılsın neler yapıosun
canımmmmmmmm
iim sen nasılsın uğramıosun artık hiç
günlerimizde aynıymış bende 1 haziranda test yaptırıcam inş.
ne var ne yok anlat özlettin kendini
bende ozledım cnmmm konuztuk senınlede :)) ıkımızde 1 hazıranı beklıoz desene:)
kızlar düzeltme yaptım duada tekrardan okuyun isterseniz

hayrancım hayırlı olsun cnm cok sevındım Allah hayırlısıylada kucagına almayı nasıp etsın cnmmm

Tebrıkler cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp ertsın..özel olmazsa bsy sorcam dr neden dogal yola olam ıhtımalı az demıstı

Tebrıkler cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp ertsın..özel olmazsa bsy sorcam dr neden dogal yola olam ıhtımalı az demıstı

yok canım neden özel olsun bende yumurtlama sorunu vardı yumurta oluşmuyordu o yuzden kucuk kalıp buyumuyordu buyudugu ayda kıst yaptı dedı doktorum ama kıst dedıl bebek yapmışş

tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin..

herkese selam arkadaşlar uzun süredir yoktum zatüre tedavisi gördüm 1 hafta evdeydim dün başladım ama yerim değiştiği için nete giremedim inşallah cumaya kendi yerime geçecem umutlum seni seviyorum hayatım araın beni memnun ettin müsait değildim konuşamadım ve edirneden deyince şok oldum tekrardan sağol hayatım herkese iyi akşamlar

Merhaba Disikus tabii ki hatırlıyorum seni. Allah tamamına erdirsin, sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallahh. Uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Allah' tan umut kesilmez dedikleri bu olsa gerek. Ummadığın anda Rabbim rahmetini gösteriyor. Darısı bizlerin de başına inşallah artık. :Saruboceq:

yok canım neden özel olsun bende yumurtlama sorunu vardı yumurta oluşmuyordu o yuzden kucuk kalıp buyumuyordu buyudugu ayda kıst yaptı dedı doktorum ama kıst dedıl bebek yapmışş

anladım cnmm cok sevındım senın adına :)) darısı bız bebek isteyenlereee :))

Büyük geçmiş olsun. Bak doktor ne kadar çok farkediyor. Aslında yeni filmini alıp götüreceksin o tüplerin tıkalı diyen doktora. Neyse sen iyi sonuç almışsın ya. İnşallah rüyalarımız gerçeğe çıkacak bigün.

canım hayırlısı olsun cok sevindim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin :Saruboceq:

saol cnm cok saol..yapıcam gıdıcem o dr gıtmezmıyım ama beklıom zamanı var :))) inşş cnm inşş gercege dönüşürr :))

canım cok tesekkur ederım ınternete uzun sure hıc gırmedım cunku cok uzuluyordum her gırdıgımde inş Rabbim tez zamanda isteyen herkese verir....

Geçmiş olsun Sultan. Seni merak ettim. Daha doğrusu Alminas la merak ettik. Akşam aklıma geldi, hiç olmazsa hastaneyi arayayım ordan bilgi alırım diye. Sabah da Sevda ya sordum ilçenin adını. Unutmuşum daa yine. Sanırım ben de pat diye girdim konuya. Müsait olup olmadğını sormadım. Neyse önemli olan sağlığının iy olmasıııı. Sen de sağoll...

canımmm
sen ne kadar düşünceli bi insansın böle.
inan hayran kaldım bu davranışına
Allah senden razı olsun canımmm umutlu ve vefakar arkadaşım

buarada sultanım geçmiş olsun canım
neyseki şimdi iimişsin
Rabbim sana ve bebişine sağlık sıhhat versin inş.

canımmm
sen ne kadar düşünceli bi insansın böle.
inan hayran kaldım bu davranışına
Allah senden razı olsun canımmm umutlu ve vefakar arkadaşım

olumunekankayizsmile Canııım sağol Zehracığıım. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. O senin güzelliğin. Senden de Allah razı olsun.opuyorumnanaktan

Kızlar selam.Nasılsınız? Sanırım Sultan rahatsızlanmış geçmişi çok iyi okuyamadım.Geçmiş olsun Sultan,Rabbim dermansız dert vermesin hiç birimize.
Benim de günlerim stresli ve sıkıntılı geçti biraz.Başımıza bazı badireler geldi,çok şükür atlattık.
Bugün kontrolüm vardı 3. klomen denemem. biri 17mm diğerleri de biraz daha küçük ama büyüyecek 3 yumurtam var.2 gün sonra 28inde vurulmak üzere pregnyl yazdı doktorum. Eğer bu denemede de sonuç alamazsak iğneye geçeceğiz.
Rabbim inşallah bizlerin dualarını çabuk kabul eder ve minik meleklerimizi göbüşlerimize gönderir tez zamanda.

kızlar bu klomen mide bulantısı yaptımı sizde..bnm bugun klomenin 4. günü ve akşam üzeri çok midem bulandı acaba ilacın böyle bi yan etkisi varmı

buarada bnmde doktor randevum bu cuma bakalım yumurtalar ne alemde..

canım ben klomen kulanışımın 3 sü ve sonuncusuydu doktor önceden ovitrelle yazıyodu sonuncusunda pregnyl 5000 yazdı şimdi hamileyim

canım ben klomen kulanışımın 3 sü ve sonuncusuydu doktor önceden ovitrelle yazıyodu sonuncusunda pregnyl 5000 yazdı şimdi hamileyim

canım benimde 3 denemem klomende..ben iğne olucam gün dr. kontrolunde yumuşlar catlamıştı.yarın kontrolum var tekrar...bakalım hakkımda hayırlsı..sende ne gibi belirteler vardıki
.

kızlar bişey sorcam ben geçen ay klomen kullndım olmadı bu ay kullanam dedi şimdi sizin yazdıkalrınızı okuyunca 3 ay falan kullanalar varmış kullananların ne gibi sorunu vardı sizce bana neden kullanma dedi anlamadım yprum yapabilirmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…