canımm haklısın valla :)) gecen ay cektırdıgım hsg de ıkısıde tıkalı cıkmıstı dr degıstım bu ay hsg mı cektı sag tıkalı sol acık cıktı buda bana yeter dedı,bu ayda kendı halıne bıraktık regl olursan geldedı :)) burada bırsuru yenı arkadaslar gelmışş tabı ben gırmeyelı tanımıorum maalesfGünaydıın, hayırlı sabahlar kızlar...
Hayraan biz zaten seni hamiş ilan etmiştik. bu da tescil olmuş. Tekrar hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
Kıızz nerelere kayboldun sen öyle. Bu ay neler yaptın. Öle kaçıp gitmek, kaybolmak var mı? Özlettin vallahi kendini. Adetine de 5 gün kalmış, var mı bişiiler.
Kızlaar ben akşam ilk kez rüyamda hamile olduğumu gördüm. Test yaptım ve rüyada da olsa çift çizgiyi gördüm. Ne kadar daa güzel bi duyguymuuşş. İnşallahh sahiden yaşarız hepimiz biran önce o güzel duyguyuu opuyorumnanaktan
bende ozledım cnmmm konuztuk senınlede :)) ıkımızde 1 hazıranı beklıoz desene:)canımmmmmmmm
iim sen nasılsın uğramıosun artık hiç
günlerimizde aynıymış bende 1 haziranda test yaptırıcam inş.
ne var ne yok anlat özlettin kendini
kızlar düzeltme yaptım duada tekrardan okuyun isterseniz
arkadaşlar meraba geçmiş sayfaları okuyanlar belki hatırlar ben klomen kullandım ve sıze durumumu anlatayım ılk ay sadece 8 mm oldu kaldı ıkıncı ay ılacı ıkı katına cıkarmama rağmen yıne 8 mm kaldı daha sonra ılacı 3 e cıkardık bu seferde 11.gün 23 mm oldu doktorum kistleşme olmuş bu ayıda kacırdık dedı ben de sadece doktorum degıstırmeye karar vermıstımm.doktorum bana dogal yolla cocugumun olma ihtımalının az oldugunu soyledı vee ben hamıleyımmm lutfen ümidinizi yitirmeyin benım bu ay yumurta 23 mm değil 17 olsaydı aşılama yapılacaktı Rabbime binlerce kez sukurler olsunn ki hamileyim dualarım sızlerleee
cok uzun oldu kusura bakmayın
Tebrıkler cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp ertsın..özel olmazsa bsy sorcam dr neden dogal yola olam ıhtımalı az demıstı
tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin..arkadaşlar meraba geçmiş sayfaları okuyanlar belki hatırlar ben klomen kullandım ve sıze durumumu anlatayım ılk ay sadece 8 mm oldu kaldı ıkıncı ay ılacı ıkı katına cıkarmama rağmen yıne 8 mm kaldı daha sonra ılacı 3 e cıkardık bu seferde 11.gün 23 mm oldu doktorum kistleşme olmuş bu ayıda kacırdık dedı ben de sadece doktorum degıstırmeye karar vermıstımm.doktorum bana dogal yolla cocugumun olma ihtımalının az oldugunu soyledı vee ben hamıleyımmm lutfen ümidinizi yitirmeyin benım bu ay yumurta 23 mm değil 17 olsaydı aşılama yapılacaktı Rabbime binlerce kez sukurler olsunn ki hamileyim dualarım sızlerleee
arkadaşlar meraba geçmiş sayfaları okuyanlar belki hatırlar ben klomen kullandım ve sıze durumumu anlatayım ılk ay sadece 8 mm oldu kaldı ıkıncı ay ılacı ıkı katına cıkarmama rağmen yıne 8 mm kaldı daha sonra ılacı 3 e cıkardık bu seferde 11.gün 23 mm oldu doktorum kistleşme olmuş bu ayıda kacırdık dedı ben de sadece doktorum degıstırmeye karar vermıstımm.doktorum bana dogal yolla cocugumun olma ihtımalının az oldugunu soyledı vee ben hamıleyımmm lutfen ümidinizi yitirmeyin benım bu ay yumurta 23 mm değil 17 olsaydı aşılama yapılacaktı Rabbime binlerce kez sukurler olsunn ki hamileyim dualarım sızlerleee
yok canım neden özel olsun bende yumurtlama sorunu vardı yumurta oluşmuyordu o yuzden kucuk kalıp buyumuyordu buyudugu ayda kıst yaptı dedı doktorum ama kıst dedıl bebek yapmışş
canımm haklısın valla :)) gecen ay cektırdıgım hsg de ıkısıde tıkalı cıkmıstı dr degıstım bu ay hsg mı cektı sag tıkalı sol acık cıktı buda bana yeter dedı,bu ayda kendı halıne bıraktık regl olursan geldedı :)) burada bırsuru yenı arkadaslar gelmışş tabı ben gırmeyelı tanımıorum maalesf((umutlum o ruyaları bende goruom gecen en son 3cuz lerım vardı :)))bazen dıom hep ruyadamı gorcemm ama dedıgın gıbı cok guzel bı duygu ruya bıle olsa :))sennasılsın neler yapıosun
bende ozledım cnmmm konuztuk senınlede :)) ıkımızde 1 hazıranı beklıoz desene:)
hayrancım hayırlı olsun cnm cok sevındım Allah hayırlısıylada kucagına almayı nasıp etsın cnmmm
dua ederim canım
sağol alminas
canım duayı söyliyim
ilk önce bir kapta suuyu hazırlayın 21 gün boyunca her gün meryem suresinin ilk iki sayfası ve 40 gün boyunca enbiya suresinin 88-89-90.ayetlerini okuyun
meryem 21günde bitiyo enbiya suresine kaldığınız yerden devam ediliyo
40. gün 313 ayetel kürsi okunuyo sonra okunan bu su içiliyo
eğer ilk okumada olmazsa bi 40 gün daha devam ediliyo bu kadar
Büyük geçmiş olsun. Bak doktor ne kadar çok farkediyor. Aslında yeni filmini alıp götüreceksin o tüplerin tıkalı diyen doktora. Neyse sen iyi sonuç almışsın ya. İnşallah rüyalarımız gerçeğe çıkacak bigün.
Merhaba Disikus tabii ki hatırlıyorum seni. Allah tamamına erdirsin, sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallahh. Uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Allah' tan umut kesilmez dedikleri bu olsa gerek. Ummadığın anda Rabbim rahmetini gösteriyor.Darısı bizlerin de başına inşallah artık. :Saruboceq:
herkese selam arkadaşlar uzun süredir yoktum zatüre tedavisi gördüm 1 hafta evdeydim dün başladım ama yerim değiştiği için nete giremedim inşallah cumaya kendi yerime geçecem umutlum seni seviyorum hayatım araın beni memnun ettin müsait değildim konuşamadım ve edirneden deyince şok oldum tekrardan sağol hayatım herkese iyi akşamlar
Geçmiş olsun Sultan. Seni merak ettim. Daha doğrusu Alminas la merak ettik. Akşam aklıma geldi, hiç olmazsa hastaneyi arayayım ordan bilgi alırım diye. Sabah da Sevda ya sordum ilçenin adını. Unutmuşum daa yine. Sanırım ben de pat diye girdim konuya. Müsait olup olmadğını sormadım. Neyse önemli olan sağlığının iy olmasıııı. Sen de sağoll...
canımmm
sen ne kadar düşünceli bi insansın böle.
inan hayran kaldım bu davranışına
Allah senden razı olsun canımmm umutlu ve vefakar arkadaşım
Kızlar selam.Nasılsınız? Sanırım Sultan rahatsızlanmış geçmişi çok iyi okuyamadım.Geçmiş olsun Sultan,Rabbim dermansız dert vermesin hiç birimize.
Benim de günlerim stresli ve sıkıntılı geçti biraz.Başımıza bazı badireler geldi,çok şükür atlattık.
Bugün kontrolüm vardı 3. klomen denemem. biri 17mm diğerleri de biraz daha küçük ama büyüyecek 3 yumurtam var.2 gün sonra 28inde vurulmak üzere pregnyl yazdı doktorum. Eğer bu denemede de sonuç alamazsak iğneye geçeceğiz.
Rabbim inşallah bizlerin dualarını çabuk kabul eder ve minik meleklerimizi göbüşlerimize gönderir tez zamanda.
canım ben klomen kulanışımın 3 sü ve sonuncusuydu doktor önceden ovitrelle yazıyodu sonuncusunda pregnyl 5000 yazdı şimdi hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?