umutlummmm nasılsınnn
kaç zamandır konuşamadık seninle
seninki gelmemiş daaa
bende bu ay nedense acayip sabırsızlanıorum ve heycanlanıorum
bundan önce 2 defa klomen kullandım 2sinde de gebelik oluştu ya
sanki kesin bunda da olucakmş gibi bi hisse kapıldım
inş. sonu hüsran olmaz
dr.um 1 haziranda gel muhakkak kanda bakalım dedi
ama sürekli gün sayıorum
ve tuhafıma gidio
önceden bu kadar heycanlı diildim
Rabbim hayra çıkarsın
slm kızlar ben bu ay serephone kullanmıstımyine amacok agrım var ilk kullandıgımda bu kadar agrımolmamıstı bu yumurtlatıcı ilaclar agrı yapıomu bu arada catlatma ignesi olmadım ben yumurtam kendi catladıı normalmi sizce bu agrılar yürüken bile kasıklarımagrıoo yasayn varmı benim yasadıklarımı??
mrb eftalya
benimde çatlatma iğnesinden sonra sancılarım oluo
ama yürüyemiyecek derecede diil
sadece ara ara şiddetli sancım oluo ama bikaç saniyelik
umarım bu sancılar güzel şeylerin habercisidir
eftalya hemen hemen aynı günlerimiz
benim sat 2 mayıs
18inde çatlatma iğnesi oldum
haziran 1 de test yaptırıcam
Rabbim hepimize hayırlısını versin inş.
kızlar kan tahlili yaptım değer 121.98 çıktı
ordaki bayan hayırlı olsun dedi hamileyim ben
inanamıyorum
inanamıyorum
Canişimmm benimmmm...kızlar kan tahlili yaptım değer 121.98 çıktı
inanamıyorum
Evet canım kullanmıştı... Bu Klomenle 3. denemesiydi..canımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun
iiki yaptırmışsınn bak nasılda rahatladın ve harika bi haber aldın
çok sevindim yaaaa
testler silik falan derken ayyy ne güzel yaaaaopuyorumnanaktan
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
klomen çatlatma iğnesi kullanmşmydın?
inanamıyorum
hayrancım çok çok tebrik ederim canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah en sonki tedavin neydi canım neler yaptın bilmeyenler için anlatırmısın tekrar tebrikler
Hayraan biz zaten seni hamiş ilan etmiştik. bu da tescil olmuş. Tekrar hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.kızlar kan tahlili yaptım değer 121.98 çıktı
inanamıyorum
kızlar bu arada 1 hazıran benım beklenen tarıhım :)) bayadır gırmedıgım için soylıyemedım öpüyorum hepınızı inşş herkez cok ii dirr zemuszemus
sağol canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsincok sevindim cnm tebrik ederim darısı bizim basımıza insallahhh
evet canım hiç de ihtimal vermiyodum çünkü bir ara karnım öyle ağırdı ki tam değerlendirilmesi gereken zamanlarda meğer noluyosa ozamn olducanımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun
iiki yaptırmışsınn bak nasılda rahatladın ve harika bi haber aldın
çok sevindim yaaaa
testler silik falan derken ayyy ne güzel yaaaaopuyorumnanaktan
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
klomen çatlatma iğnesi kullanmşmydın?
sağol zeynom allah sana da nasip etsin canım benimCanişimmm benimmmm...
Bi daha tebrik ediyorum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet canım söylemiştiniz ne biliyim bi defa erken test yapınca ilacın etkisiyle pozitif olunca çok hüsrana uğramıştım şimdi de böyledir diye ihtimal vermiyodumbak sana söylemiştim silik dahi olsa hamile ihtimali yüksek diye...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
canım ben sadece klomen tedavisi gördüm son klomen deneyimimdi bundan sonrası rahim filmiydi yalnız doktorum bu ay ovitrelle değil de pregnyl 5000 diye bi iğne var onu verdi zor buldum onu ama o galiba daha farklıydı anladığım kadarıyla bi de bu sefer çatlama iğnesi vurulmadan önceki gece ilişki oldu diğerlerinden farkı sadece bu kadarhayrancım çok çok tebrik ederim canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah en sonki tedavin neydi canım neler yaptın bilmeyenler için anlatırmısın tekrar tebrikler
klomen canımcanım sen ne tedavisi görüyosun..
sağol umutlum darısı tüm isteyenlereGünaydıın, hayırlı sabahlar kızlar...
günaydınnn
Hayraan biz zaten seni hamiş ilan etmiştik. bu da tescil olmuş. Tekrar hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
evet canım sağol allah sizlere de nasip etsin
Kıızz nerelere kayboldun sen öyle. Bu ay neler yaptın. Öle kaçıp gitmek, kaybolmak var mı? Özlettin vallahi kendini. Adetine de 5 gün kalmış, var mı bişiiler.
Kızlaar ben akşam ilk kez rüyamda hamile olduğumu gördüm. Test yaptım ve rüyada da olsa çift çizgiyi gördüm. Ne kadar daa güzel bi duyguymuuşş. ınşallahh sahiden yaşarız hepimiz biran önce o güzel duyguyuu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?