Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaaba Zehracığıım. İyiyim be gülüm, sen nasılsın
Valla bi türlü denk gelemedik cancazıım.
Benimki her zamanki gibi haaala gelmedi. Amann ister gelsin ister gelmesin. Beklemiyorum zaten artık :dilcikar: Senin bu ay heyecanlanman çok normal güzelim. Üç ay boyunca sabırla bekledin. Şimdi de sonuca sadece günler kaldı. İnşallaaahhh bu defa olur ve sağ salim kucağına alırsın. Tut ki olmadı, bir dahaki aya umutlar biliyorsun. Eninde sonunda gelecekler. :ecrin_bebek:

slm kızlar ben bu ay serephone kullanmıstımyine amacok agrım var ilk kullandıgımda bu kadar agrımolmamıstı bu yumurtlatıcı ilaclar agrı yapıomu bu arada catlatma ignesi olmadım ben yumurtam kendi catladıı normalmi sizce bu agrılar yürüken bile kasıklarımagrıoo yasayn varmı benim yasadıklarımı??

Son düzenleme:

mrb eftalya
benimde çatlatma iğnesinden sonra sancılarım oluo
ama yürüyemiyecek derecede diil
sadece ara ara şiddetli sancım oluo ama bikaç saniyelik
umarım bu sancılar güzel şeylerin habercisidir

mrb eftalya
benimde çatlatma iğnesinden sonra sancılarım oluo
ama yürüyemiyecek derecede diil
sadece ara ara şiddetli sancım oluo ama bikaç saniyelik
umarım bu sancılar güzel şeylerin habercisidir

umarım öledir cnm benimilk gebeligimdede böle agrılarım olmustu hatta dolmusla giderken bile kasıklarıma bişey saplanıodu ama ben bişe anlamamıstım cünkü yeni evliydimm diyorum acaba dahada 9gün var regl günüme ALLAHIM hayırlısını ver...

eftalya hemen hemen aynı günlerimiz
benim sat 2 mayıs
18inde çatlatma iğnesi oldum
haziran 1 de test yaptırıcam
Rabbim hepimize hayırlısını versin inş.

kızlar kan tahlili yaptım değer 121.98 çıktı
ordaki bayan hayırlı olsun dedi hamileyim ben
inanamıyorum

inanamıyorum

canımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun
iiki yaptırmışsınn bak nasılda rahatladın ve harika bi haber aldın
çok sevindim yaaaa
testler silik falan derken ayyy ne güzel yaaaaopuyorumnanaktan
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
klomen çatlatma iğnesi kullanmşmydın?

Evet canım kullanmıştı... Bu Klomenle 3. denemesiydi..
Darısı başımıza inşallah...

inanamıyorum

bak sana söylemiştim silik dahi olsa hamile ihtimali yüksek diye...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

hayrancım çok çok tebrik ederim canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah en sonki tedavin neydi canım neler yaptın bilmeyenler için anlatırmısın tekrar tebrikler

kızlar bu arada 1 hazıran benım beklenen tarıhım :)) bayadır gırmedıgım için soylıyemedım öpüyorum hepınızı inşş herkez cok ii dirr zemuszemus

Günaydıın, hayırlı sabahlar kızlar...

inanamıyorum
Hayraan biz zaten seni hamiş ilan etmiştik. bu da tescil olmuş. Tekrar hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
kızlar bu arada 1 hazıran benım beklenen tarıhım :)) bayadır gırmedıgım için soylıyemedım öpüyorum hepınızı inşş herkez cok ii dirr zemuszemus

Kıızz nerelere kayboldun sen öyle. Bu ay neler yaptın. Öle kaçıp gitmek, kaybolmak var mı? Özlettin vallahi kendini. Adetine de 5 gün kalmış, var mı bişiiler.
Kızlaar ben akşam ilk kez rüyamda hamile olduğumu gördüm. Test yaptım ve rüyada da olsa çift çizgiyi gördüm. Ne kadar daa güzel bi duyguymuuşş. İnşallahh sahiden yaşarız hepimiz biran önce o güzel duyguyuu opuyorumnanaktan

cok sevindim cnm tebrik ederim darısı bizim basımıza insallahhh
sağol canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
evet canım hiç de ihtimal vermiyodum çünkü bir ara karnım öyle ağırdı ki tam değerlendirilmesi gereken zamanlarda meğer noluyosa ozamn oldu

Canişimmm benimmmm...
Bi daha tebrik ediyorum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol zeynom allah sana da nasip etsin canım benim

bak sana söylemiştim silik dahi olsa hamile ihtimali yüksek diye...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım...rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
evet canım söylemiştiniz ne biliyim bi defa erken test yapınca ilacın etkisiyle pozitif olunca çok hüsrana uğramıştım şimdi de böyledir diye ihtimal vermiyodum
hayrancım çok çok tebrik ederim canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah en sonki tedavin neydi canım neler yaptın bilmeyenler için anlatırmısın tekrar tebrikler
canım ben sadece klomen tedavisi gördüm son klomen deneyimimdi bundan sonrası rahim filmiydi yalnız doktorum bu ay ovitrelle değil de pregnyl 5000 diye bi iğne var onu verdi zor buldum onu ama o galiba daha farklıydı anladığım kadarıyla bi de bu sefer çatlama iğnesi vurulmadan önceki gece ilişki oldu diğerlerinden farkı sadece bu kadar
aaa bide bi arkadaşım var doktor ona yüzde 1 ihtimalle hamile kalabilirsin demişti ama şimdi o da hamile bana yaptığı duayı söyledi onu yaptım daha tamamlanmadan hamile olduğumu öğrendim ona da böyle olmuştu
canım sen ne tedavisi görüyosun..
klomen canım
sağol umutlum darısı tüm isteyenlere

Son düzenleme:
günaydın güzellerrrr
okuldaım dersim boş
uğriiim dedim
hayrancım tekrardan tebrikler darısı başımıza inş.
bende çok sabırsızlanıorum
dua et nolur bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…