Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım günümede 5 gün var daha acaba acelemi ettimki dersin..haziran 1,de olmam lazım..

benımde 1 hazıran cnm gunler aynı azezınde 1 hazıran :)) bekle cnm Allahtan umıt kesılmez ve ,nşşş yanlış cıkmıstr sonuc erkendır ..ama sonuc olumsuzda olsa sakın uzulme senın sorunun neydı cnm ?benım 6.ayım bak ama yınede umutluyum heray oldugu gıbı :)) ben bu ay hıçbır ılaç kullanmadım bakalım :))))

evet günlerimiz üçümüzünde aynı canım...inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız.
cıkmadık candan umut kesilmezmiş bekleyip görücez...
canım bende 3 aydır klomen tedavisi görüyorum...4 yıllık evliyim daha önce 3 gebelik kaybım var..anne karnında kalp atışları duruyor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması olduğundan.ama 10 aydır korunmuyorum şimdide hamile kalamıyorum canım ama daha önceki gebeliklerimde hiç beklememiştim..inşallah allahım daha fazla bekletmez...benim böyle canım...sen kac yıllık evlisin..

inş cnm inşş hepımız guzell hbrler verıcezz :Saruboceq:14 hazıranda 1 yıl olucak cnm evlenelı :)) ilk ay hamıle kaldım benımde dusugum oldu malesef( sonra olmadı dr yumurtlama takıbı yaptı yumurtaların az gelısıo gelısmıo gııb bsyler soyleıstı zor dedı bu sekılde hamıle kalman,5 ay klomen kullandırdı +catlama iğnesı.5. ayda benb hsg ceklmek ıstedıgımı soyledım tamam dedı cekıldı hsg 2 tupunde tıkalı tüp bebege kayıt ol dedı tabı yıkıldım o an agla agla ( sonra dr degıstım bı oncekı gebelıgımı bılen dr gıttım hsg goturdum baktı bu kotu cekım cok dedı dgr ayda bu dr cektı yanı bu ay oluo sag tıkalı ama sol acık cıktı buda bana yeter dedı dr bu ay kendı halıne bıraktı hıçbsy kullanmadım ..buarada klomenı 5 ay kulandıgımı soyledım bana dedıkı ben olsam o kadar klomen kullandırmam dedı rahım agzında kuruluk falan yapıo mesela sounun olmasada bu yuzden spermler rahım agzından gecemıo ..ammaaa uzun olduu akannehir

gunaydın kızlarrrr

sultanım ıyı olmana sevındımm damadıma ıyı bakk bızım kız ıyıymıs artık kızım ırı degıll buyume hızı bıraz yavasladı yarmagül olmaktan cıktıı herkesınkı gıbı bızım kızda narın olacakk ama yınede 2 hafta kadar onden gıdıyorr bakalımm kısmett

kıslarr bu hafta sonu nete gıremeyecegımm cunku bırazlardan kardesım gelıyorr havaalanına gıdıp onu karsılayacagızz gorusmek uzeree

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar alminasım damadına gözüm gibi bakıyorum hayatım sende gelinime iyi bak ailene de selamlar

O zaman anlaŞtık sorun yok ne bİleyİm ÜzÜldÜm bİr an sesİnİ Öyle duyunca senİ kaybetmek İstemem kendİne de kızma olur mu canım ÖptÜm senİ yarına gÖrÜŞÜrÜz
olumunekankayizsmile beni zor kaybedersin sultaanım. Kene gibiyimdir beeen bi yapışırımm daha da bırakmaam sırnaşık şey Bu dostluk kolay mı kuruldu ki, kolaycacık bitiversin? Hem ortada bitirecek birşey de yok bebişim. Seni merak ettim aradım işte Allaahh Allahh. Hem öyle beni merakta bırakma, aramak bi tarafa bi bakmışsın senin orda almışım soluğuu
Canım geçmiş olsun. Hamilelikte adet zamanları ağrı olduğunu biliyorum ama o lekelenmeler iyi değil bence. seni korkutmak istemem ama biran önce doktora gitmelisin. Allah yardımcın olsun gülüm.
Tedavin hayırlı olsun sabahcığım. Evet bahsettiğin iğleneler pahalı ve devlet raporla sadece yarısını ödüyor. İnşallah ilk defasında kavuşursun meleğine.
kıslarrr merhaba kac gündür burda avaz avaz bağırıyorumya klomen kullandım bu 3 ay diye..bugün kanda baktırdım gebeliğe yok..:gitme:0.100 cıktı..hayırlısı olsun ne yapalım artıkım..
Evet Haticeciğim hayırlısı olsun. Ne denir ki başka. Ama olsun adet olunca yeni umutlara yelken açacaksın. Sakın üzme kendini. Herşey olacağına varır.
Şimdiden gözün aydı gülüm. Kardeşine çok çok selam. bol bol vakit geçirin abla kardeşş. Dikkat et kendine.
umutlum gelmemiş hala

Geldim gülüm geldiim. Geçmişi bi okudum, ardından da ancak yazabildim. Gevezeliğim üzerimde sabah sabahh yerimseniben
Sen nasılsın hastalığın iyice geçti mi? Bugün müydü dr kontrolün

hoşgeldin bitanem aman her kene sen gibi olsa keşke canımsın aslında doktor ağızdan antibiyotik verde ama ben kullanmıyorum yok canımcım kontrolüm falan geçen perşembe gittim canımcım ben kontrole tosuncuğuma bakmaya sen neler yaptın sanırsam test yapmışsın geldimi reglin

canım allahım birdaha yaşatmasın aynı acıları cok zordur bilirim...dahada yeni evliymişsin ama olsun nekadar erken o kadar iyi..ben böyle olucamı bilseydim evlendiğimde hiç korunmazdım ama bilemeyizki nasip kısmet herşey...
allahım ya ne dr var...en güzelini yapmışsın dr,unu değiştirmekle...benimde dr. bıraktırdı klomeni 3 ayımdı zaten..bir iki ay böyle bekleyelim sonra yine tekrar başlarız dedi...aşılama yapıcak galiba...
benim yumurtlamayla ilgili bir sorunum yok yumurtluyorum kendiğinden catlıyor ama gebelik elde edmiyoruz...dr eşin cok stres yapıyosa spermler sitresden ölür dedi..evet eşim o yumurta dönemlerinde acayip stres yapıyo..
nasip değilmiş deyip bekliyoruz canım elbet birgün kavuşacağız meleklerimize..
zaten allah izin verirse 1 haziranda izne ayrılıyoruz..en azından birazda olsa düşünmeyiz akışına bırakırız hayırlısı artıkı.
bende uzattım baksana kusura bakma öptüm canım

canıkm cok sağol...evet elden hayırlı olsun demekten başka birşey gelmiyor haklısın...sonucta umudumu kaybetmek yok allahım büyük mutlu son cok yakında..
inan canım hiç üzülmedim tatil modundayım izne ayrılıca z 1haziran alah izin verise inş.
sende kendine dikkat et canım.....

Neyse tekrardan büyük geçmiş olsun. Allahım başka bir hastalık vermesin inşalah. Tosuncuk da (Arda) şaka maka 5-5,5 aylık olmuştur. Yolun yarısını geçti yanii. Az kaldı... Ben test yaptım evet ama bi nane yok gülüm. Herzamanki gibi tek çizgi. Ama hala adet olmadım. 52. gün bugün. Yani adet olmam gereken zamandan tam 22 gün geçti. Ne diyelim, benim de derdim bu. Halimize şükür yine de. Aslında bir iki günden bu yana test alıp tekrar tek çizgiyi görüp emin olmak geçiyor içimden. Ama bi yanım da erteliyor. Ammaann anladığın gibi ben yine karışıığıım yani -tatlicadiarzu-

evet canım tosuncuğumuz bu hafta 6 ya girecek inşallah zaman o kadar çabuk geçiyorki dün nasıldık bugün nasıl allahım isteyen herkese versin şimdi hareketlerini hissediyorum ya anne olduğumu daha iyi anlıyorum serapcım kanda yaptırsana bi bakarsın inşallah hamiş çıkıveririsin

Şimdilik hareketlerini hissediyorsun, Allahım yüzünü görmeyi de nasip ettiğinde nasıl mutlu olacaksın biliyor muusunn. İnşallah Allahım isteyen herkese bol bol evlatlar versin.
Belim kasıklarım acayip ağrıyor Sultancığım. Beyaz akıntı da geliyor. hahh bu defa geldi diyorum bi bakıyorum yine yok. Valla kanda baktırmaktan ziyade bi defa daha test alıp iyice emin olsam iyi olacak. Çünkü iş çıkışı evde de temizlik yapıyorum bu günlerde. Camları siliyorum, perde çıkarıp asıyorum. Akşam baş dönmelerim oldu. Bu akşam eve giderken alayım bi test.

Gunaydın cnm,en iisinı yapmıs canım dr klomene ara vermekle bence :))ohh ohh yapın şöyleee güzelll bır izin kafanız dagılsın :)) zatn hep ummadıgı anda oluoo :)) esın test yaptırdımı ? yumurtlamanda sorun yoksa belkıde psıkolojık cnm tatıl ii gelır inşş :)))kafanızdan atın stres yapmadan devammm :)))))zemuszemus

umutlum gunaydın cnm nasılsın ? Sultancım cnm cok gecmıs olsunnnn gunaydın cnmmm herkeze hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

umutlummmmmmmmmmm hadı inşş bu bas donmelerı kasık agrılarıı bebıse işarettir cnmmmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…