Gunaydın cnm,en iisinı yapmıs canım dr klomene ara vermekle bence :))ohh ohh yapın şöyleee güzelll bır izin kafanız dagılsın :)) zatn hep ummadıgı anda oluoo :)) esın test yaptırdımı ? yumurtlamanda sorun yoksa belkıde psıkolojık cnm tatıl ii gelır inşş :)))kafanızdan atın stres yapmadan devammm :)))))zemuszemus
umutlum gunaydın cnm nasılsın ? Sultancım cnm cok gecmıs olsunnnn gunaydın cnmmm herkeze hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
Şimdilik hareketlerini hissediyorsun, Allahım yüzünü görmeyi de nasip ettiğinde nasıl mutlu olacaksın biliyor muusunn.İnşallah Allahım isteyen herkese bol bol evlatlar versin.
Belim kasıklarım acayip ağrıyor Sultancığım. Beyaz akıntı da geliyor. hahh bu defa geldi diyorum bi bakıyorum yine yok. Valla kanda baktırmaktan ziyade bi defa daha test alıp iyice emin olsam iyi olacak. Çünkü iş çıkışı evde de temizlik yapıyorum bu günlerde. Camları siliyorum, perde çıkarıp asıyorum. Akşam baş dönmelerim oldu. Bu akşam eve giderken alayım bi test.
MErhaba Kuzucuğuum hoşgeldin. Hsg çekildiği ay hamile kalan da çok var biliysin dimii. Umudumuz hep bebiiş. :ecrin_bebek: Ben kaçıncı defadır kandım bu baş dönmelerine, adet gecikmelerine biliyor musun gülüm? Ama dayanamayıp bi daha test yapıciim ya. Biliyorsunuz ki ben adetliyken hamile olduğumu öğrenmiştim 8 ay önce. Deriz ya hep, kanamayan rahimden umut kesilmez diye. Ben artık kanayan rahimden bile umut kesemiyoruum sırnaşık şeyumutlummmmmmmmmmm hadı inşş bu bas donmelerı kasık agrılarıı bebıse işarettir cnmmmm :Saruboceq:
Ahh gülüm ahh. Keşke... kız valla dayanamayıp gidiveririm hastaneye haa. Çabuk bak doktorcuğum bebişim orda mı diğil mi deriim.umutlum sen en sağlıklısı kanda yaptırsana inşallah bebişin seninledir
günayyyydınnnn kızlarrrr
ayyyy umutlum inş. iki tane kırmızı çizgiyi görürsün canım benim inşşşşşşşşşş hamişsindir valla dünyalar benim olur çok sevinirim yaa sana bu cuma gününde bol bol dua edecem canım hayırlı sonuç alırsın inş...
kıslarrr merhaba kac gündür burda avaz avaz bağırıyorumya klomen kullandım bu 3 ay diye..bugün kanda baktırdım gebeliğe yok..:gitme:0.100 cıktı..hayırlısı olsun ne yapalım artıkım..
Ah canıımmm. Umut fakirin ekmeğiymiş derler. Hakkkaten baksana nerelerden umut çıkarıyoruz kendimize. Adımı biliyorsun dimi Serap. Hayır yani dua ederken ismimi söyliycen yaaa. :Saruboceq: Canıım benim. Allah hepinizden razı olsun. Rabbiiimm bol boll hayırlı evlatlar versin inşallah sizlere:1hug:
MErhaba Kuzucuğuum hoşgeldin. Hsg çekildiği ay hamile kalan da çok var biliysin dimii. Umudumuz hep bebiiş. :ecrin_bebek: Ben kaçıncı defadır kandım bu baş dönmelerine, adet gecikmelerine biliyor musun gülüm? Ama dayanamayıp bi daha test yapıciim ya. Biliyorsunuz ki ben adetliyken hamile olduğumu öğrenmiştim 8 ay önce. Deriz ya hep, kanamayan rahimden umut kesilmez diye. Ben artık kanayan rahimden bile umut kesemiyoruum sırnaşık şey
Ahh gülüm ahh. Keşke... kız valla dayanamayıp gidiveririm hastaneye haa. Çabuk bak doktorcuğum bebişim orda mı diğil mi deriim.
Günaydın Emineciğiim. Uykucu güzeel. Az önce diyecektim Emoşuum hala uyuyuordur diye. Nasılsın balım
ayyyy canım benim bilmezmiyim senin adını serapcım inş. güzel haberler verirsin bize yaaa bak şimdiden heyecanlandım pazartesimi öğrenecez biz sonucu anaaaa ben ölürüm heyecendan ama olsun sonuç olumlu çıksında bende geç öğreni vereyim ne olacak..
kızlar bişiy dicem adet olmam gereken gün çok ağrım oldu ama adet olmadım ertesi günde aynı şekilde sonra kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi
sonra kahverengi şimdi de pembe leke şeklinde geliyo ağrım azaldı yok gibi
pembelikte azaldı ama korkuyorum ya
Yok gülüm heyecanlanma. Pazartesi size söyleyeceğim sonuç belli. Umutlu umutsuzlaştı sanırsaam. :sinifsinif: Belli olmaz belki öğlenden sonra Sultancığımın da dediği gibi bi hastaneye gidip kan testi yaptırırım. Ben biras eserliyim dee laelaelaelaelae
Hoşgeldin tatlım sana da günaydın. Nerelerdeydin gıymatlım, kaynana mı gittin yine? ben ne yapayım buralardayım hep. Bi iş, bi KK. Hatta bi iş, iki KKkaydirigubbakcemile3 Anacım bende hala tık yok. Midem de nasıl bulanıyor. Ama 1 aydan beri bulandığı için kandırıkçılık yaptığını anlıyorum artık. sırnaşık şey Gerçi şeytanın işi yok hala dürtüp duruyor beni test yapmam için. :smiley-cool: daha geçenlerde ben değildim sanki bi daha test yapmayacam diyeen. -tatlicadiarzu- Ama ne yapayım dimi tatlım, kanamadı hala rahmiim. Senin psikolojin nasıl canımıniçi.
Amiiinn inşallah gülüm darısı bizim de başımıza olsun artıkkk. İnşallah bir sorun çıkmaz, sağ salim doğuruverirsin bebişini.
kızlar ya benim koca isim olarak ayaz düşünmüş nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?