Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Hoşgeldin tatlım sana da günaydın. Nerelerdeydin gıymatlım, kaynana mı gittin yine? ben ne yapayım buralardayım hep. Bi iş, bi KK. Hatta bi iş, iki KKkaydirigubbakcemile3 Anacım bende hala tık yok. Midem de nasıl bulanıyor. Ama 1 aydan beri bulandığı için kandırıkçılık yaptığını anlıyorum artık. sırnaşık şey Gerçi şeytanın işi yok hala dürtüp duruyor beni test yapmam için. :smiley-cool: daha geçenlerde ben değildim sanki bi daha test yapmayacam diyeen. -tatlicadiarzu- Ama ne yapayım dimi tatlım, kanamadı hala rahmiim. Senin psikolojin nasıl canımıniçi.
canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına hastaneye gittikten sonra herşey belli olacak bakalım inşallah bi sorun yaşamam bilmiyorumkismile
Amiiinn inşallah gülüm darısı bizim de başımıza olsun artıkkk. İnşallah bir sorun çıkmaz, sağ salim doğuruverirsin bebişini.

tünaydınnnn
sultanım çok geçmiş olsun tekrardan
esemosum sende hoşgeldin
alminasım da gelmiş ama artık fazla kalamıo
olsun gönlünün bizle olduğnu bilioruz
umutlumm yap bi test tatlım yaaaa
bende çok zor bekliorum benim 27. günüm bugün
iğneyi olalı da 10 gün oldu daaaa
üffff geçisn günlerrrrrr

slmm kızlarr

sultancım ıyı olmana sevındımm benım odemlerım devam edıyorr (( dun dr a gıttık kızın durumu ıyı buyumuss 38 cm 1450 gr olmuss cok sevındımm en azından normal dogum ıhtımalım arttı suan sadece 2 hafta onden gıdıyormuss dr a gore yıne kılosu fazlaymıss yarın sabah seker yukleme testı yapılacakkk bakalım ne cıkacakk hayırlısı ıle

sen nasıl oldunn merak ettık senı cokk damadım nasıll basladımı kıpırdanmaya

zehracım merhaba nasılsınnn

esemosum sen nasılsınn ozledım senıı

umutlumm sen nasılsın sekercımm muck muck

saolasın canım sık birazcık daha dişini az kalmış

inşallah canım yüklemende iyi çıkar ödemlerin için dik ayaklarını dinlen hayatım ben şükür iyiyim ağızdan ilaca devam ediyoruz teşekkür ederim beni düşündüğünüz için beni mutlu ettiniz damadın maşallahı var kıpır kıpır dün serapcım aradı şok oldum konuşamadım da sanki bana kırıldı gibi geliyo müsait değildim ya konuşamadığım için ne bileyim inşallah kırmamışımdır onu böyle düşünüreke çok üzülüyorum inşallah yanlış düşünüyorumdur benimde ayaklarım şişiyor ama sadece gündüzleri doktor sabah kalktığında da şişerse idrarda albumin baktıralım dedi şükür sadece gündüz şişmelerim var damadın biraz fazla iriymiş gerçi senin kızda iri dimi şekerim ultrasona

Umutlum İÇİme dert dÜŞÜrdÜn walla konuŞmaların bİle deĞİŞtİ gİbİ neyse gÜlÜm canın saĞolsun

akannehir aaa ne oldu ki Sultan. Niye değişti konuşmalarım. Afedersin yanlış birşey söylediysem. Niye dert düşürdüm ki içine. Tamam aradığım için bozuldum biraz ama anlattım niye bozulduğumu. Kendime kızdım o yüzden. Düşüncesizliğime kızdım. ama saadece o anlıktı. Ben kıyabilir miyim hiç sana. Niye böyle dedin ki içime dert düşürdün diyee. :1no2:
Şimdi de benim içime düştü o dert!!! :gitme:

O zaman anlaŞtık sorun yok ne bıleyım ÜzÜldÜm bır an sesını Öyle duyunca senı kaybetmek ıstemem kendıne de kızma olur mu canım ÖptÜm senı yarına gÖrÜŞÜrÜz

kızlar bişiy dicem adet olmam gereken gün çok ağrım oldu ama adet olmadım ertesi günde aynı şekilde sonra kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi
sonra kahverengi şimdi de pembe leke şeklinde geliyo ağrım azaldı yok gibi
pembelikte azaldı ama korkuyorum ya

canım yerleşme kanamsıdır belki
ama bnce yinede bi dr. a görün içinde rahatlamış olur

Kızlar dün 75gr insülin direnci testi yapılmıştı insülin direnci çıktı pcostan dolayı.Yarın çatlatma iğnesini vurulmaya gidince doktor ilaç yazacakmış.Glukofaj yada glukofen gibi bişey... Bu tarz bir ilaç kullananınız var mı ?

arkadaşlar merhaba ben dün adetimin ikinci günüydü ve dr puregon 600 adlı göbekten vurulan iğne verdi 5 gün kullanacam. 5 gün sonra kontrole gideceğim. İnşllah bu sefer hayal kırıklığı yaşamam inanaın hem manevi olarak hemde maddi olarak çok zorluklar yaşanıyor bu süreçte ..... bu arada beklenmeyen adetim 25 haziran... Allah herkesin gönlüne göre vermesi dileğiyle.....

kıslarrr merhaba kac gündür burda avaz avaz bağırıyorumya klomen kullandım bu 3 ay diye..bugün kanda baktırdım gebeliğe yok..:gitme:0.100 cıktı..hayırlısı olsun ne yapalım artıkım..

kıslarrr merhaba kac gündür burda avaz avaz bağırıyorumya klomen kullandım bu 3 ay diye..bugün kanda baktırdım gebeliğe yok..:gitme:0.100 cıktı..hayırlısı olsun ne yapalım artıkım..

hayırlısı olsun haticecim yaaaa
yeni ay yeni umut dioruz
her gün daa da yaklaşıoruz o mutlu güne

kız klava:nerelerdesin sen çok merek ettim klava:seni neyse bidaha böyle habersiz gitme sakın... listede düzeltirim canım yeni tarihini inş. hamiş olarak yazacam seni bu ay...
canımmmmmmolumunekankayizsmilehaklısın ole pat dıe gıdıorum hep,valla 1 hazıranı beklıorum bende bakalım bu ay bsy kullanmadım.bılıosun hsg falan cekıldı sımdı beklıorum regl olursam dr gıtcem dr degıstrdım tabı :)))klomen kullandırcagınıda zannetmıorum ama bakalım :)) senneler yapıosun nasılsın..
inşş cnm inşş Rabbım yuregımzdekı verır bızlere hayırlısı olsun

uzulme cnm azezzınde dedıgı gıbı yenı ay yenı bır umut olucak inan Rabbım cok bekletmesın cnm hayırlısıyla yuregımzdekını versın...

canım günümede 5 gün var daha acaba acelemi ettimki dersin..haziran 1,de olmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…