Hoşgeldin tatlım sana da günaydın. Nerelerdeydin gıymatlım, kaynana mı gittin yine? ben ne yapayım buralardayım hep. Bi iş, bi KK. Hatta bi iş, iki KKkaydirigubbakcemile3 Anacım bende hala tık yok. Midem de nasıl bulanıyor. Ama 1 aydan beri bulandığı için kandırıkçılık yaptığını anlıyorum artık. sırnaşık şey Gerçi şeytanın işi yok hala dürtüp duruyor beni test yapmam için. :smiley-cool: daha geçenlerde ben değildim sanki bi daha test yapmayacam diyeen. -tatlicadiarzu- Ama ne yapayım dimi tatlım, kanamadı hala rahmiim. Senin psikolojin nasıl canımıniçi.günaydınnn kızlarrrr ben dün yoktum neler yaptınız bakalım.... sultanım geçmiş olsun canım kendine dikkat et canım...umutlum sen nasılsın bidenem özledim kız seni:))alminasım sen nasılsın canım hala şişmisin ağrın sızın varmı canım..
Amiiinn inşallah gülüm darısı bizim de başımıza olsun artıkkk. İnşallah bir sorun çıkmaz, sağ salim doğuruverirsin bebişini.canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına hastaneye gittikten sonra herşey belli olacak bakalım inşallah bi sorun yaşamam bilmiyorumkismile
tünaydınnnn
sultanım çok geçmiş olsun tekrardan
esemosum sende hoşgeldin
alminasım da gelmiş ama artık fazla kalamıo
olsun gönlünün bizle olduğnu bilioruz
umutlumm yap bi test tatlım yaaaa
bende çok zor bekliorum benim 27. günüm bugün
iğneyi olalı da 10 gün oldu daaaa
üffff geçisn günlerrrrrr
Umutlum İÇİme dert dÜŞÜrdÜn walla konuŞmaların bİle deĞİŞtİ gİbİ neyse gÜlÜm canın saĞolsun
kızlar bişiy dicem adet olmam gereken gün çok ağrım oldu ama adet olmadım ertesi günde aynı şekilde sonra kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi
sonra kahverengi şimdi de pembe leke şeklinde geliyo ağrım azaldı yok gibi
pembelikte azaldı ama korkuyorum ya
kıslarrr merhaba kac gündür burda avaz avaz bağırıyorumya klomen kullandım bu 3 ay diye..bugün kanda baktırdım gebeliğe yok..:gitme:0.100 cıktı..hayırlısı olsun ne yapalım artıkım..
ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM.BU AY İKİNCİ KEZ KLOMEN KULLANICAM BU DEFA GÜNDE 3 VERDİ DOKTOR. DUALARINIZI BEKLİYORUM.YUMURTALARIM 11 VE 12 MM DE KALDI GEÇEN AY.UMARIM BU AY MUCİZE GERÇEKLEŞİR.MEĞER NE KADAR DA ZOR İŞMİŞ HAMİLE KALMAK RESMEN BİR MUCİZEYMİŞ.BEKARKEN ÇOK KOLaY OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRDÜM.UMARIM BU AY YUMURTALARIM ÇOĞALIR VE BÜYÜR.YUMURTA TAKİBİ YAPTIRSAM MI YAPTIRMASAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇATLATMA İĞNESİ ŞART MI KIZLAR?[/QUO
demekki herkes evlilik öncesi böyle düşünüyor.bende aynen senin gibi düşünüyordum hatta ilk aydan hamile kalacagımı....işte böyle şartlanmış evlendigimiz içinde bizim çocuklarımız zor oluyorr...
canımmmmmmolumunekankayizsmilehaklısın ole pat dıe gıdıorum hep,valla 1 hazıranı beklıorum bende bakalım bu ay bsy kullanmadım.bılıosun hsg falan cekıldı sımdı beklıorum regl olursam dr gıtcem dr degıstrdım tabı :)))klomen kullandırcagınıda zannetmıorum ama bakalım :)) senneler yapıosun nasılsın..kızklava:nerelerdesin sen çok merek ettim klava:seni neyse bidaha böyle habersiz gitme sakın... listede düzeltirim canım yeni tarihini inş. hamiş olarak yazacam seni bu ay...
inşş cnm inşş Rabbım yuregımzdekı verır bızlere hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba ben dün adetimin ikinci günüydü ve dr puregon 600 adlı göbekten vurulan iğne verdi 5 gün kullanacam. 5 gün sonra kontrole gideceğim. İnşllah bu sefer hayal kırıklığı yaşamam inanaın hem manevi olarak hemde maddi olarak çok zorluklar yaşanıyor bu süreçte ..... bu arada beklenmeyen adetim 25 haziran... Allah herkesin gönlüne göre vermesi dileğiyle.....
kıslarrr merhaba kac gündür burda avaz avaz bağırıyorumya klomen kullandım bu 3 ay diye..bugün kanda baktırdım gebeliğe yok..:gitme:0.100 cıktı..hayırlısı olsun ne yapalım artıkım..
canımmmmmmolumunekankayizsmilehaklısın ole pat dıe gıdıorum hep,valla 1 hazıranı beklıorum bende bakalım bu ay bsy kullanmadım.bılıosun hsg falan cekıldı sımdı beklıorum regl olursam dr gıtcem dr degıstrdım tabı :)))klomen kullandırcagınıda zannetmıorum ama bakalım :)) senneler yapıosun nasılsın..
inşş cnm inşş Rabbım yuregımzdekı verır bızlere hayırlısı olsun
uzulme cnm azezzınde dedıgı gıbı yenı ay yenı bır umut olucak inan Rabbım cok bekletmesın cnm hayırlısıyla yuregımzdekını versın...
hayırlısı olsun haticecim yaaaa
yeni ay yeni umut dioruz
her gün daa da yaklaşıoruz o mutlu güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?