Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım yine de sen bilirsin ama doktor değiştirmek bazen iyi, bazen de sancılı oluyor. bu doktorundan memnun kaldğını düşünüyordum ben. Hatta düşüğün sebebini araştıran bu doktor değil miydi. Çünkü her gittiğimiz doktor sil baştan aynı tedavyi uyguluyor gibi geliyor bana. Ben en son gittiğimde yumurtalarım büyümemişti ya, o zaman daha iyi anladım bunu. Adet olunca yine gel, yeni yeni tanıyorum yumurtalıklarını dedi bana. Haklı tabii. Dediğim gibi yine de sen bilirsin. En doğru kararı yine kendin verirsin.
umutlum hadi git öğleden sonra aldırıver kanını lütfenopuyorumnanaktan
Hadi bakalım, yine süklüm püklüm geri geliiciiim ama korkunun ecele faydası yok dimi? Cesuruum cesuurum cesuuruum a.s

kızlar ya benim koca isim olarak ayaz düşünmüş nasıl sizce

ben arda diyorum o da onu beğenmiyor bende beğenmedim ayazı

Arda güzel ama Ayaz ismini bende beğenmedim... Ayaz ismi insana direkt soğuğu hatırlatıyor... pek pozitif gelmiyor insana... İsimler kişilerin karakterlerine de yansırmış. Soğuk bir bebiş istemeyiz.gülümsemeyen,cana yakın olmayan falan...

En iyisi ben kendim geliym oraya, bi kan verirm, sonuçlar çıkana kadar da iki lafı üst üste koyarıs dimi. Öğlenden sora gelmeye çalışıcam. Öpüldünüz hepiciniiz.

GEL HAYATIM KAPIM HERZAMAN AÇIK SANA ALLAHIM ŞU KULUNA DA İKİNCİ KEZ ANNE OLMAYI BU CUMA VAKTİNDE NASİP EYLE YARABBİMopuyorumnanaktan

eşime ben beğenmedim dedim tamam o zaman konuşuruz akşama dedi

Umutluyu merak etıım walla acaba ne Çıktı sonucu gelmıycek herhalde benımde mesaı 4 de bıtıyor hafta sonu da tatıl meraktan Çatlarım artıkın

evet yaaa bende cok mrk edıyorum inşş guzel hbrler getırıcek bızeee inşşş:))) :Saruboceq:gelır herelde gelırım demıstı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…