Canım yine de sen bilirsin ama doktor değiştirmek bazen iyi, bazen de sancılı oluyor. bu doktorundan memnun kaldğını düşünüyordum ben. Hatta düşüğün sebebini araştıran bu doktor değil miydi. Çünkü her gittiğimiz doktor sil baştan aynı tedavyi uyguluyor gibi geliyor bana. Ben en son gittiğimde yumurtalarım büyümemişti ya, o zaman daha iyi anladım bunu. Adet olunca yine gel, yeni yeni tanıyorum yumurtalıklarını dedi bana. Haklı tabii. Dediğim gibi yine de sen bilirsin. En doğru kararı yine kendin verirsin.umutlum ewet kaynanamdaydım çarşamba günü bu akşamda düğün var oraya gidecem yine biryandan ev işi bir yandanda geme yapıyorum valla ohh...testin sonucunu bekliyorum canım ne olursa olsun en azından içimiz rahtlasın bizlerde birgün hamiş olacaz inş..benim kafamı kurcalayan bi takım şeyler var kendimle ilgili önümüzdeki ay sanırım doktorumu değiştirecembilmiyorumkismile
Hadi bakalım, yine süklüm püklüm geri geliiciiim ama korkunun ecele faydası yok dimi? Cesuruum cesuurum cesuuruum a.sumutlum hadi git öğleden sonra aldırıver kanını lütfenopuyorumnanaktan
günaydın oğlumun teyzoşlarıııı :)) şimdi doktordan geldik tosunum 1450 gr olmuş göz kapağı fln hep oluşmuş artık göz açıp kapatıp hatta esniyormuş bile:) esnesin diye bekledik ama uykusu yoktu heralde:) maşallah benim oğluma :) Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin.
kızlar ya benim koca isim olarak ayaz düşünmüş nasıl sizce
umutlum gidiyosun dimi kan vermeye
umutlum en azından aklında kalmasın yaptırıver tahlili yada sen gönder kanını buraya ben burada baktırayım
ben yemeğe kaçar kızlar
ben arda diyorum o da onu beğenmiyor bende beğenmedim ayazı
Önce yememii yiyeyim gülüm gidicim inşallah. Haydi sen de ye mamanı. aç bırakma bebişimii.
En iyisi ben kendim geliym oraya, bi kan verirm, sonuçlar çıkana kadar da iki lafı üst üste koyarıs dimi. Öğlenden sora gelmeye çalışıcam. Öpüldünüz hepiciniiz.
eşime ben beğenmedim dedim tamam o zaman konuşuruz akşama dediarda güzel ama ayaz ismini bende beğenmedim... Ayaz ismi insana direkt soğuğu hatırlatıyor... Pek pozitif gelmiyor insana... Isimler kişilerin karakterlerine de yansırmış. Soğuk bir bebiş istemeyiz.gülümsemeyen,cana yakın olmayan falan...
neyse iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?