Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş. senin de hamiş haberini alırız canım salı gününü bende heyecanla bekliyorum valla ben de sizin gibi çok merak ediyorum ben çalışma yapmıyorumya en azında sizinkini takip ediyorum ohhh böyle daha rahatmış hadi bakalım haziran ayında patlama yapalım en az 15 hamiş çıksın... ağustos ayındada ben hamiş kalırım belki...çalışmaları erteledikya bakalım ağusto gelincede belki ekim yaparımzemuszemuskaydirigubbakcemile2

delikafaduldendelikafaduldencalısalımmmmmmmmmmmmm..inşş cnm inşşş bıssuru hamış olur cnmmm:dance: cnm benım inşş sende bu dınlenmeden sonra patt bı bakmıssın hamışsın :))) Allahım isteyen herkeze bıze nsaıp etsın

sabrımızın sonunda yavrularımıza kavuşacaz bunu düşünmek bile bana yetiyor artık biliyormusun....varsın böyle bir umudum olsun oda yeter...ALLAH başka dert vermesin...

sabrımızın sonunda yavrularımıza kavuşacaz bunu düşünmek bile bana yetiyor artık biliyormusun....varsın böyle bir umudum olsun oda yeter...ALLAH başka dert vermesin...

Amın cnm öle tabı en azından sunu bılıoruz hamıle kalabılıoruzz :))) buda ii bsyy bende evet bıgun emeklerımız dualarımız bosa cıkmadıgını gorcez cnm Rabbım bıze ogunun yakın eder inşşş... ayy bugun de yoruldum baya kaynanam mutfagını yaptırdı ordaydım yerlestırdık temızledık ama amma yorulmusum yenı anladım herkezın temızlık gunumu ne :)))

esemosum kuzumm beni düşündüğünüz için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
tamam pazrtsye kadar yok misafir kaydirigubbakcemile2
Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşç
ama ben bu ayyyy bebişim benimle olsun istiorummafoldumben

Olsun inşallah Canım. Hemde iki tane birden olsun ınşallahhh..

günaydın güzelllerrrrrrr
açılış bendennn
umutsuz bi güne başladım Rabbim hayra çıkarsın

günaydın güzelllerrrrrrr
açılış bendennn
umutsuz bi güne başladım Rabbim hayra çıkarsın

günaydın canım aaa bu ne karamsarlık böyle...yakışmıyor sana:umursamaz:
Allahım yine hayırlı cıkarsın..:Saruboceq:umutsuz olma her zaman biryerde umut vardır..opuyorumnanaktan
bak ben test yaptırdım negatif cıktı ama hala içimde bir umut var..:lepi:umudumuzu yitirmeyelimki bebişler cabucacık gelsinler..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

haklısın canım çok haklısın amaaa
sabah yine test yaptımm
çıkmıo o 2. çizgi kasık batmalarımda kalmadı
sadece belim ağrıo
onuda belki zorlamşımdır da ondan ağrıodur
yarın belli olucak ama ben biliorum sonucuuuuu

slmm kıslarr nbr sınız

benım kardesım gıttı yıneee kaldık annemle basbasa ( bu hafta havalar cok sıcak ben ıyıce agırlastımm ayaklarım felakettt uzerılerıne hıc basamıyorumm sureklı yatıyorumm ( tahlıllerım falanda yapıldı ıyı cıktı sonuclarımm ama bır turlu duzelmedııı yıne cok kılo aldımm suan 83 kılo oldumm toplamda 24 kılo almıs oldumm ( bu hafta bende temızlık varr kızımın odasını boytacagımm boyacı gelecekk mobılyalarını aldıkk temızlıkten sonra odasını yerlestırecegız anneannesı ılee :)) sonrada artık kalan gunlerımızı dınlenerek gecırecegızz ha buarada hamıle arkadaslarıma tavsıyee bebegın odasının boyası ve mobılyanın kokularının gıtmesı ıcın en az 1.5 ay onceden hazırlanması gerekıyormuss akcıgerlerı zarar gormesın dıyee bılgınız olsunn

umutlumu merak edıyorumm (

adet gununu bekleyen arkadaslrım umarımm adet olmazsınızzz

Ay canım ya. Çok yorma kendini. Bebeğini kucağına alınca kiloları unutursun. Hem merak etme ablamda ilk hamileliğinde 30 kilo almıştı ama kolay verdi. Bol yürüyüş yaparsın bebişini de beşiğine atıp. Anne Kız yürürsünüz. Öpüyorum seni. opuyorumnanaktan

canımmmm Rabbim kolaylık versin bu sıcaklarda nn
ama çok şükür ki yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
kızının odası da hazırlanıo
ne güzel günler canm senin içinnn
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.

slm kızlar nasılsınz hatıce cnm napıosun??azezcım karamsarlık yok umut hep bızımle bılıosun,benımde kasık agrılarım kalmadı,hafıf bı bel agrım var regl olurum dıe dusunuorum olsunm saglık olsun uzulucem ama napalım hayırlısı cnm benım.sende uzulme sakın hem daha net bsy yok bılıosun oyuzden moralını bozma sakınnnnnnnnnnnn.bızde cıkıcaz sımdı cıkmadan bı bakım dedım hava cok sıcak umutlum naptı acaba?.neyse cnm benım ben kaçar aksma karsılasırız iniş cok öptum senı.Almınasım cnm sıcaklar senıo zorluo ( Rabbım kolaylık versın cnm,hazırlıklarda yavas yavas bıtıo desen kolay gelsn cnm annene cok slm öptumm

hayrancım hemen doktoruna git en azında için rahatlasın bazı gebeliklerde olabiliyor böyle şeyler ona göre ilacını alırsın...

canım benim o akıntılar bitti iki gün kadar sürdü sadece doktora gittim dün doktor olabilir dedi daha kese görünmüyor erkenmiş doktor öyle dedi bu arada salı günü beta hcg değerim 121.98di dün 747.1e çıkmış doktor hamilesin ama daha henüz net bişey yok dedi çok sevinme çok da üzülme dedi bana
10 gün sonra tekrar gidecekmişim kese ozaman görünürse görünürmüş
bilmiyorumkismile

canım tebrıkler Alah kucagına almayı nasıp etsın olumsuz dusunme cnm sakın ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…