canımmm iiyim bende yormasaydın kendınıklava: evet bende cok mrk edıyorum naptı acaba hbrde vermedı Allahım inşş sevıncınden unutmus olsun :))napım cnm bende kasık agrım bel agrım bugun yok gıbı bı sankı arada bole hmm nasıl tarff edılır dolu gıbı kasık ust kısmım ole hıssedıom sankı agrı gıbı de ay tarıf edemedım :)))))salı buyuk gun beklıom gun yaklastıkca ii ce dınlıoz kendımız yaa bu kotüü:)
inş. senin de hamiş haberini alırız canım salı gününü bende heyecanla bekliyorum valla ben de sizin gibi çok merak ediyorum ben çalışma yapmıyorumya en azında sizinkini takip ediyorum ohhh böyle daha rahatmış hadi bakalım haziran ayında patlama yapalım en az 15 hamiş çıksın... ağustos ayındada ben hamiş kalırım belki...çalışmaları erteledikya bakalım ağusto gelincede belki ekim yaparımzemuszemuskaydirigubbakcemile2
delikafaduldendelikafaduldencalısalımmmmmmmmmmmmm..inşş cnm inşşş bıssuru hamış olur cnmmm:dance: cnm benım inşş sende bu dınlenmeden sonra patt bı bakmıssın hamışsın :))) Allahım isteyen herkeze bıze nsaıp etsın
sabrımızın sonunda yavrularımıza kavuşacaz bunu düşünmek bile bana yetiyor artık biliyormusun....varsın böyle bir umudum olsun oda yeter...ALLAH başka dert vermesin...
neyse kuzum ben kaçıyorum kocişim gelecek yemek hazırlayacam öpüyorum seniiiiiopuyorumnanaktan
Canım tşk ederim bende temizlik yaptım bugün. Yoruldummmm akannehirzeynocum sen nasılsın canım...
Olsun inşallah Canım. Hemde iki tane birden olsun ınşallahhh..esemosum kuzumm beni düşündüğünüz için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
tamam pazrtsye kadar yok misafir kaydirigubbakcemile2
Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşç
ama ben bu ayyyy bebişim benimle olsun istiorummafoldumben
günaydın güzelllerrrrrrr
açılış bendennn
umutsuz bi güne başladım Rabbim hayra çıkarsın
günaydın canım aaa bu ne karamsarlık böyle...yakışmıyor sana:umursamaz:
Allahım yine hayırlı cıkarsın..:Saruboceq:umutsuz olma her zaman biryerde umut vardır..opuyorumnanaktan
bak ben test yaptırdım negatif cıktı ama hala içimde bir umut var..:lepi:umudumuzu yitirmeyelimki bebişler cabucacık gelsinler..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ay canım ya. Çok yorma kendini. Bebeğini kucağına alınca kiloları unutursun. Hem merak etme ablamda ilk hamileliğinde 30 kilo almıştı ama kolay verdi. Bol yürüyüş yaparsın bebişini de beşiğine atıp. Anne Kız yürürsünüz. Öpüyorum seni. opuyorumnanaktanslmm kıslarr nbr sınız
benım kardesım gıttı yıneee kaldık annemle basbasa( bu hafta havalar cok sıcak ben ıyıce agırlastımm ayaklarım felakettt uzerılerıne hıc basamıyorumm sureklı yatıyorumm ( tahlıllerım falanda yapıldı ıyı cıktı sonuclarımm ama bır turlu duzelmedııı yıne cok kılo aldımm suan 83 kılo oldumm toplamda 24 kılo almıs oldumm ( bu hafta bende temızlık varr kızımın odasını boytacagımm boyacı gelecekk mobılyalarını aldıkk temızlıkten sonra odasını yerlestırecegız anneannesı ılee :)) sonrada artık kalan gunlerımızı dınlenerek gecırecegızz ha buarada hamıle arkadaslarıma tavsıyee bebegın odasının boyası ve mobılyanın kokularının gıtmesı ıcın en az 1.5 ay onceden hazırlanması gerekıyormuss akcıgerlerı zarar gormesın dıyee bılgınız olsunn
umutlumu merak edıyorumm(
adet gununu bekleyen arkadaslrım umarımm adet olmazsınızzz
slmm kıslarr nbr sınız
benım kardesım gıttı yıneee kaldık annemle basbasa( bu hafta havalar cok sıcak ben ıyıce agırlastımm ayaklarım felakettt uzerılerıne hıc basamıyorumm sureklı yatıyorumm ( tahlıllerım falanda yapıldı ıyı cıktı sonuclarımm ama bır turlu duzelmedııı yıne cok kılo aldımm suan 83 kılo oldumm toplamda 24 kılo almıs oldumm ( bu hafta bende temızlık varr kızımın odasını boytacagımm boyacı gelecekk mobılyalarını aldıkk temızlıkten sonra odasını yerlestırecegız anneannesı ılee :)) sonrada artık kalan gunlerımızı dınlenerek gecırecegızz ha buarada hamıle arkadaslarıma tavsıyee bebegın odasının boyası ve mobılyanın kokularının gıtmesı ıcın en az 1.5 ay onceden hazırlanması gerekıyormuss akcıgerlerı zarar gormesın dıyee bılgınız olsunn
hayrancım hemen doktoruna git en azında için rahatlasın bazı gebeliklerde olabiliyor böyle şeyler ona göre ilacını alırsın...
canım benim o akıntılar bitti iki gün kadar sürdü sadece doktora gittim dün doktor olabilir dedi daha kese görünmüyor erkenmiş doktor öyle dedi bu arada salı günü beta hcg değerim 121.98di dün 747.1e çıkmış doktor hamilesin ama daha henüz net bişey yok dedi çok sevinme çok da üzülme dedi bana
10 gün sonra tekrar gidecekmişim kese ozaman görünürse görünürmüş
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?