erenhava sanki hamilesin ve
kendini yorduğun için ufak bi kanaman oldu gibi geldi bana
madem günün geçti yarın bi kanda baktır bence
riske etme bence[/QUOTE
bılmıyorum canım korku bastı ıçımı
kuzummmmmmmmmm burdasınnnn
yarın sabah erkenden git bnce hastaneye
kanda baktır için rahat eder
bizde piknikteydik canımmm
ohhh mis gibi hopladım zıpladımm
arada aklıma geldi bebiş varsa die
napalım varsada Rabbim korur dedim
belim ağrıo çok hala
bakalım yarın belli olucak zaten
ohhhhhhhhhh valla süperr bende bayılırım pıknıge mangalaaa :)) olsun cnm korma varsa RAbbımız korur zatn kafamızda olmasın daha ıı :)) sende ohh dagıtmıssın kaanı cok ii olmus.inş bu agrıların bebısıne işaret olr cnnmmm :))
evet canımmm ii oldu
evde kendimi dinleyip duruorumm
inş. güzel haberler verebilirim sizeee
sen test yapıcakmısın yarın?
bende fazladan 1 tane var gönderiim istersen
ağzından bal damlıo canımmm
teşekkür ederim güzel dileklerin için
slm kızlar nasılsınz hatıce cnm napıosun??azezcım karamsarlık yok umut hep bızımle bılıosun,benımde kasık agrılarım kalmadı,hafıf bı bel agrım var regl olurum dıe dusunuorum olsunm saglık olsun uzulucem ama napalım hayırlısı cnm benım.sende uzulme sakın hem daha net bsy yok bılıosun oyuzden moralını bozma sakınnnnnnnnnnnn.bızde cıkıcaz sımdı cıkmadan bı bakım dedım hava cok sıcak umutlum naptı acaba?.neyse cnm benım ben kaçar aksma karsılasırız iniş cok öptum senı.Almınasım cnm sıcaklar senıo zorluo( Rabbım kolaylık versın cnm,hazırlıklarda yavas yavas bıtıo desen kolay gelsn cnm annene cok slm öptumm
selam canım daha doğrusu iyi akşamlar...
canım ben iyiyim sağol sen nasılsın...
bende şuanda hiçbirşey yok ne belim ağrıyor ne kasıklarım..sadece gögüslerim dolgunlaştı..hamiş olduğumuada ihtimal veremiyorum cünkü kanda negatif cıkmıştı..
bakalım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer adet olursam preseed jeli denicem birde bu ay inşallah meleklerimizi bizi bekletmez..Allahım inşallah hepimizin kucaklarını doldursun inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar gözlerim kapanıo
dayanamıorum yatiim en iisi
öpüorum sizleriii
ii geceler tatlı rüyalar
ii bi hafta sizinle olsun güzellerrrrr
iiiyim canım bende valla nolsun yoruldum bugun dınlenıorum :)))Amın cnm Amın hakkımızda hayırlısı ,o jel ne cnm neye yarıo ben bılmıom yaww ??:uhm: valla cnm herkezde baska turlu seyler oluo kısıden kısıye degısıo kımısınde agrı oluo kımısınde hıçbı belırtı olmuoo,
canım seninde iyi olmana sevindim..
bu jel vajina jeli sperm dostu zaten gebelik sayfasında topiğide var..preseed kullananlar diye...bende gecen ay gördüm ve coğu kişi bu jeli ilk kullandığı ay hamiş kalmış..
sayfan kopyaladım oku canım sende..ben bu ay adet olursam gg uygun ordan alıcam normalde 140 civarındaymış gg 75 bakalım hayırlısı...
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir
ya arkadaslar ben yurt disindayim bende burda clom kullaniyorum yumurta cogaltici yalniz yumurtanin büyüklügü en fazla nekadar olmasi lazim onu bilmiyorumbeni cevaplarmisiniz lütfen bu siteye daha yeni üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?