Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saol arkadasim kuzu 84 ben bu siteye yeni girdigim icin nasil cevap yazilir nereden neye tiklanir bilemiyorum ama ben bu catlama ignesini 5. kez yani yarin olucam öncekiler tutmadi 1 tanesi tuttu ama hemen bozuldu ben kendim hissetmistim benim 1 kizim var 2.sinide 5,5 aylik ken sakat diye aldilar simdi yaklasik 1 seneden beri ugrasiyorum hamile kalmaya bakalim ne olacak ben tutugunu gögüs uclarindan anladim gögüs uclarim hic hep kalkikti üsüsün üsümesin hic inmediler iki hamileliyimdede öyle olmustu

aramıza hoşgeldın tekrar canım ,a.s.Allah bagıslasın :)) 5.5aylık bebgın ıcın uzuldum cnm zor gunlerdır tahmın edebılıorum .inşş en kısa zamanda bebgıne kavusursun :Saruboceq: dr uygun boyuta geldıgınde catlama iğnesı yapıolar ve ılışkı onerıyolar inşş bu sefer tutar cnm.sıteyı öğrenırsın cok karısık degıl burdada cok guzl arkadaslıklar oluyor bı gelen bıdaha gıtmez :))) olumunekankayizsmile

bıde aynı sayfada gezerken sayfayı yenıle cnm yoksa yazılan cvp ları goremıyorsun yenılemen gerekıo:))

saoll cnm okudum olmadı bıe bunu denerız:)) bende regl olursam 2. yada 3. gunu dr gıtcem bakalım nasıl bı tedavı uygulayacak bılıosun benım sag tüpüm tıkalı(( hakkımızda hayırlısı cnmmmm

evet canım deneye deneye birşey kalmıcak vallahi...:ecrin_bebek:
inşallah regl olmassında dr. bebiş için gidersin canım..benimde sağ tüpüm tıkalı canım ama dr,um bunun sorun olmadığını sol tarafla yumurtlayabilicemi söyledi..bekliyorum bakalım hayırlısı..:Saruboceq:

inşş cnm inşş Allahım nasıp eder hepımıze:Saruboceq: benım drumda sol acık buda bana yeter dedı hayırlısı cnm ya:) vallahı bsy kalmıycak :))
canım ben kaçar uykum geldı bayaaa cok opuyorum ii geceler yarın gorusuruzz.salı az kaldı :))

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar...
Ben cuma test yaptırdım her zamanki gibi NEGATıF...
Sanki bu sonuca hazırlıklıymışım gibi hiç şaşırmadım.
Hafta sonu sizler ne yapmışsıınız bi okuyayım bakayım.

günaydın kzlarrrrr
umutlum canım hayırlısı buymuş evet bende şaşırmamıştım..alışmışız artık negatifi görmeye artık zor gelmiyor..

umutlum hayırlısı olsun bidenem olsun... bu saatte açmam bilgisayarı genelde seni çok merak ettiğim için bi bakim dedim ama olmamış hiç sorun değil üzülmekte yok hayırlısı olsun vakti gelmemiş demekki diyecez...benim sabrı bol kalbi güzel arkadaşım ben inanıyorum bizde hamişşşşşşşşşş olcaz ve doğuracaz ahada gör...

Günaydın kızlarrrr..
Umutlum hayırlısı olsun caanım üzülme..hayırlısı degılmıs demekkı zamanı degılmıs mutlaka gelcek bebişlerimizzzAllahın izniyle:))

GEL HAYATIM KAPIM HERZAMAN AÇIK SANA ALLAHIM ŞU KULUNA DA İKİNCİ KEZ ANNE OLMAYI BU CUMA VAKTİNDE NASİP EYLE YARABBİMopuyorumnanaktan

Gel umutlum gel İyİ haberlerle gel de bİ bayram yerİne Çevİrelİm Şu topİĞİ

Umutluyu merak etİİm walla acaba ne Çıktı sonucu gelmİycek herhalde benİmde mesaİ 4 de bİtİyor hafta sonu da tatİl meraktan Çatlarım artıkın
İyi dileklerin için teşekkür ederim Sultaaanım. Allah razı olsun. Ama ortada iyi bi netice yok. Sağlık olsun ne diyelim.
sultancım nasılsın cnm umutludan hbr yok mrk ettım cok naptı acaba ????

Sağolun kızlar. O kadar merak etmişsiniz ama size iyi bir haber vereemedim. Diyoruz ya her zaman sağlık olsun... 22 gün geçmiş olsa idrarda çıkardı dedi doktor. İdrar testi yaptı ve negatif. Ben hiç şaşırmadım. Hatta inanır mısınız üzülmedim bile. Eşimi aradım, hiç aramadın merak etmiyor musun dedim. Meşgulsündür diye aramadım, sonuç ne dedi. Ne olabilir ki negatif dedim. Üzülme diyor. Yoo üzülmüyorum ki artık dedim. Gülüyor. Eee alıştık artık diyor. Sizlerin iyi haberlerinize seviniriz inşallah güzellerim.
kıslar günaydın...tbhcg2 ile bhcg testi arasında ne fark var bilaen var mı?bana yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın arkadaşım. Ama benim bir bilgim yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…