ya arkadaslar ben yurt disindayim bende burda clom kullaniyorum yumurta cogaltici yalniz yumurtanin büyüklügü en fazla nekadar olmasi lazim onu bilmiyorumbeni cevaplarmisiniz lütfen bu siteye daha yeni üye oldum
saol arkadasim kuzu 84 ben bu siteye yeni girdigim icin nasil cevap yazilir nereden neye tiklanir bilemiyorum ama ben bu catlama ignesini 5. kez yani yarin olucam öncekiler tutmadi 1 tanesi tuttu ama hemen bozuldu ben kendim hissetmistim benim 1 kizim var 2.sinide 5,5 aylik ken sakat diye aldilar simdi yaklasik 1 seneden beri ugrasiyorum hamile kalmaya bakalim ne olacak ben tutugunu gögüs uclarindan anladim gögüs uclarim hic hep kalkikti üsüsün üsümesin hic inmediler iki hamileliyimdede öyle olmustu
saol arkadasim kuzu 84 ben bu siteye yeni girdigim icin nasil cevap yazilir nereden neye tiklanir bilemiyorum ama ben bu catlama ignesini 5. kez yani yarin olucam öncekiler tutmadi 1 tanesi tuttu ama hemen bozuldu ben kendim hissetmistim benim 1 kizim var 2.sinide 5,5 aylik ken sakat diye aldilar simdi yaklasik 1 seneden beri ugrasiyorum hamile kalmaya bakalim ne olacak ben tutugunu gögüs uclarindan anladim gögüs uclarim hic hep kalkikti üsüsün üsümesin hic inmediler iki hamileliyimdede öyle olmustu
saoll cnm okudum olmadı bıe bunu denerız:)) bende regl olursam 2. yada 3. gunu dr gıtcem bakalım nasıl bı tedavı uygulayacak bılıosun benım sag tüpüm tıkalı(( hakkımızda hayırlısı cnmmmm
evet canım deneye deneye birşey kalmıcak vallahi...:ecrin_bebek:
inşallah regl olmassında dr. bebiş için gidersin canım..benimde sağ tüpüm tıkalı canım ama dr,um bunun sorun olmadığını sol tarafla yumurtlayabilicemi söyledi..bekliyorum bakalım hayırlısı..:Saruboceq:
kıslar günaydın...tbhcg2 ile bhcg testi arasında ne fark var bilaen var mı?bana yardımcı olursanız sevinirim
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar...
Ben cuma test yaptırdım her zamanki gibi NEGATİF...
Sanki bu sonuca hazırlıklıymışım gibi hiç şaşırmadım.
Hafta sonu sizler ne yapmışsıınız bi okuyayım bakayım.
günaydınnn şekerlerrr
GEL HAYATIM KAPIM HERZAMAN AÇIK SANA ALLAHIM ŞU KULUNA DA İKİNCİ KEZ ANNE OLMAYI BU CUMA VAKTİNDE NASİP EYLE YARABBİMopuyorumnanaktan
Gel umutlum gel İyİ haberlerle gel de bİ bayram yerİne Çevİrelİm Şu topİĞİ
İyi dileklerin için teşekkür ederim Sultaaanım. Allah razı olsun. Ama ortada iyi bi netice yok. Sağlık olsun ne diyelim.Umutluyu merak etİİm walla acaba ne Çıktı sonucu gelmİycek herhalde benİmde mesaİ 4 de bİtİyor hafta sonu da tatİl meraktan Çatlarım artıkın
sultancım nasılsın cnm umutludan hbr yok mrk ettım cok naptı acaba ????
mrb arkadaşlar
2 gündür misafir ağlıorum uğrayamadım size
umutlum çok merak ediorum sonucunu
umarım pozitif sonuç almışsındır ve heycandan girememişsindir nete
bende sabah evde test yaptım ama kocaman bi tek çizgii
ama hala umutluyummm
ALLAHIM inş. bebeğim benimledir
Sağolun kızlar. O kadar merak etmişsiniz ama size iyi bir haber vereemedim. Diyoruz ya her zaman sağlık olsun... 22 gün geçmiş olsa idrarda çıkardı dedi doktor. İdrar testi yaptı ve negatif. Ben hiç şaşırmadım. Hatta inanır mısınız üzülmedim bile. Eşimi aradım, hiç aramadın merak etmiyor musun dedim. Meşgulsündür diye aramadım, sonuç ne dedi. Ne olabilir ki negatif dedim. Üzülme diyor. Yoo üzülmüyorum ki artık dedim. Gülüyor. Eee alıştık artık diyor. Sizlerin iyi haberlerinize seviniriz inşallah güzellerim.misafir ağırlıyorsun yorma kendini yinede canım neolur ne olmaz ben bu ay senden çok umutluyum inş. güzel haberini verecen evdeki idrar testi için erken sonuç yanlış olabilir bekle kanda baktır direk.....umutlumu bende çok merak ediyorum inş. pazartesi onun için hiç durmadan halay çekeriz çok istiyorum onun hamiş olmasını...
kıslar günaydın...tbhcg2 ile bhcg testi arasında ne fark var bilaen var mı?bana yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?