canım benim o akıntılar bitti iki gün kadar sürdü sadece doktora gittim dün doktor olabilir dedi daha kese görünmüyor erkenmiş doktor öyle dedi bu arada salı günü beta hcg değerim 121.98di dün 747.1e çıkmış doktor hamilesin ama daha henüz net bişey yok dedi çok sevinme çok da üzülme dedi bana
10 gün sonra tekrar gidecekmişim kese ozaman görünürse görünürmüş
bilmiyorumkismile
haklısın canım çok haklısın amaaa
sabah yine test yaptımm
çıkmıo o 2. çizgi kasık batmalarımda kalmadı
sadece belim ağrıo
onuda belki zorlamşımdır da ondan ağrıodur
yarın belli olucak ama ben biliorum sonucuuuuu
slmm kıslarr nbr sınız
benım kardesım gıttı yıneee kaldık annemle basbasa( bu hafta havalar cok sıcak ben ıyıce agırlastımm ayaklarım felakettt uzerılerıne hıc basamıyorumm sureklı yatıyorumm ( tahlıllerım falanda yapıldı ıyı cıktı sonuclarımm ama bır turlu duzelmedııı yıne cok kılo aldımm suan 83 kılo oldumm toplamda 24 kılo almıs oldumm ( bu hafta bende temızlık varr kızımın odasını boytacagımm boyacı gelecekk mobılyalarını aldıkk temızlıkten sonra odasını yerlestırecegız anneannesı ılee :)) sonrada artık kalan gunlerımızı dınlenerek gecırecegızz ha buarada hamıle arkadaslarıma tavsıyee bebegın odasının boyası ve mobılyanın kokularının gıtmesı ıcın en az 1.5 ay onceden hazırlanması gerekıyormuss akcıgerlerı zarar gormesın dıyee bılgınız olsunn
umutlumu merak edıyorumm(
adet gununu bekleyen arkadaslrım umarımm adet olmazsınızzz
günaydın umutlum hayırlısı gülüm sıkma canını
Gülüm siz hele bi doğurun biz de arkadan bağıracaz biz hamişizzz diye. Hedef belirlemek lazım dimi.yerimseniben Kanda baktırmadım canımıniçi, 22 gün geçti deyince idrarda da çıkar dedi doktor. Zaten kan tahlilini saat 10 a kadar yapıyorlarmış. Bugün 55 gün oldu adet olalı. Bakalım belki 15 güne kadar gelir.kanda yaptırdın dimi
GÜnaydın şekerim. He Haticeciğm yaa, alışmışız vallahi. Kazara bi gün pozitif çıkacak ona inanmayacaz.günaydın kzlarrrrr
umutlum canım hayırlısı buymuş evet bende şaşırmamıştım..alışmışız artık negatifi görmeye artık zor gelmiyor..
Günaydınlar canııımm. olumunekankayizsmile Kıyamam ben sana. Gerçekten sen bu saatte uyanmazdınn. Yine olmadı be caımıniçi. Elbette doğuracaaz. Hemi de yakın bi zamanda bağırıceeez hamişiiim diye. E yeter ama dimi, sabır sabır nereye kadaar sırnaşık şeyumutlum hayırlısı olsun bidenem olsun... bu saatte açmam bilgisayarı genelde seni çok merak ettiğim için bi bakim dedim ama olmamış hiç sorun değil üzülmekte yok hayırlısı olsun vakti gelmemiş demekki diyecez...benim sabrı bol kalbi güzel arkadaşım ben inanıyorum bizde hamişşşşşşşşşş olcaz ve doğuracaz ahada gör...
Günaydın kuzucuğum. Evet hayırlısı böyleymiş.Günaydın kızlarrrr..
Umutlum hayırlısı olsun caanım üzülme..hayırlısı degılmıs demekkı zamanı degılmıs mutlaka gelcek bebişlerimizzzAllahın izniyle:))
Gülüm siz hele bi doğurun biz de arkadan bağıracaz biz hamişizzz diye. Hedef belirlemek lazım dimi.yerimseniben Kanda baktırmadım canımıniçi, 22 gün geçti deyince idrarda da çıkar dedi doktor. Zaten kan tahlilini saat 10 a kadar yapıyorlarmış. Bugün 55 gün oldu adet olalı. Bakalım belki 15 güne kadar gelir.
GÜnaydın şekerim. He Haticeciğm yaa, alışmışız vallahi. Kazara bi gün pozitif çıkacak ona inanmayacaz.
Günaydınlar canııımm. olumunekankayizsmile Kıyamam ben sana. Gerçekten sen bu saatte uyanmazdınn. Yine olmadı be caımıniçi. Elbette doğuracaaz. Hemi de yakın bi zamanda bağırıceeez hamişiiim diye. E yeter ama dimi, sabır sabır nereye kadaar sırnaşık şey
Günaydın kuzucuğum. Evet hayırlısı böyleymiş.
Hadi siz verin inşallah bu güzel haberi.
kuzummmmmmmmmm sultanımmmmmmmmmm umutlummmmmmmmm ben şimdilik kaçıyorum evde işim var akşama misafir var sonra gelicem yine öptüm sizzzzzziiiiii...
evet canımmmm inşş canım hayırlısııGülüm siz hele bi doğurun biz de arkadan bağıracaz biz hamişizzz diye. Hedef belirlemek lazım dimi.yerimseniben Kanda baktırmadım canımıniçi, 22 gün geçti deyince idrarda da çıkar dedi doktor. Zaten kan tahlilini saat 10 a kadar yapıyorlarmış. Bugün 55 gün oldu adet olalı. Bakalım belki 15 güne kadar gelir.
GÜnaydın şekerim. He Haticeciğm yaa, alışmışız vallahi. Kazara bi gün pozitif çıkacak ona inanmayacaz.
Günaydınlar canııımm. olumunekankayizsmile Kıyamam ben sana. Gerçekten sen bu saatte uyanmazdınn. Yine olmadı be caımıniçi. Elbette doğuracaaz. Hemi de yakın bi zamanda bağırıceeez hamişiiim diye. E yeter ama dimi, sabır sabır nereye kadaar sırnaşık şey
Günaydın kuzucuğum. Evet hayırlısı böyleymiş.
Hadi siz verin inşallah bu güzel haberi.
emoşummmmmmm kolay gelsın cnmm öptum cokkkk bende cıkıcam sımdı :)kuzummmmmmmmmm sultanımmmmmmmmmm umutlummmmmmmmm ben şimdilik kaçıyorum evde işim var akşama misafir var sonra gelicem yine öptüm sizzzzzziiiiii...
gunaydın kızlarrrr
Günaydın bebişiiimm. Allah kavuştursun kardeşini göndermişsin. Kilolar rahatsız eder tabii şimdi sıcaklarda. Senin bir de ödem olunca, daha bi zor olur. Ama genelde ödem oluyor hamilelikte. Rabbim sabrını versin inşallah. Az kaldı canım doğuma, sık dişini.gunaydın kızlarrrr
kaydirigubbakcemile5 seni seviyorum Emineciğiiim.sana uykum feda olsun canoşum bak gör peşpeşe hamiş kalacaz bunu düşün canım vakti gelecek inş. ALLAH ın izniyle karnımız burnumuzda bizde gezecez..
umutlum şu kör olasıca reglin gelse de sende kendine bir yön belirlesen
resımlerdekı annem ve kızkardesım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?