Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kzlar yarın adet tarihim çok heyecanlıyım 9 aydır deniyorum
bu ay olsa ne olurrrr (((((
test yapmaktan bıktım dayanamadım elimde çok adi bir gebelik testi var onu denedim
negatif çıktı tabi
bu ay ilk kez klomen kullanmıştım offf offf
belki test adi ya ondan çıkmamıştır diye kendimi avutuyorummm
20 tana yumurtlama testi yanında gelmişti incecik çubul gibi bişey idrara batırıyorsun

hayırlısı canım..inşallah istediğin gibi sonuçlanır...:CüvCüv:

kıslar doktorum yumurtalarımın bekledikleri gbi gelişmediğini söyledi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama(ilk aşılamamı yaptırıcam kısmetse gonal f kullanıyorum)

canlarım. size bir sorum varrrr .. özellikle klomen + çatlama iğnesi kullanarak hamile kalanlar lütfen cevalayın. bugün 9. günüm. kasık ağrılarım normal mi yoksa adet olacağımamı işaret. biliyorum herkeste farklı belirtiler oluyor ama yınede deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.alkisalkisalkis

selam kızlar nasılsınız?ben hala regl olmadım
kısss test yapsana anaaaa hamılemısın yoksaaa anaaa catlıcımm yarına kadar sabah hemen test yapıp sonucu bıldırıyorsun tamam mıııı

ıyı dusun ıyı olsunn boyutuna takma 16 ıle hamıle kalan bıle okudum ben bu sıtede uzulmeee

canım kasık agrıların normall merak etme dıger etkılerınıde yazayım basına gelırse merak etmee karında kasıklarda agrı gogus uclerında hassasıyet elektrık carpması gıbı acı verır ıstahın artar gozlerın bulanık gorur sacın dokulurr kabızlık olurr ve acayıp asabı olursunn adetınde 1 hafta kadar gecıkebılırr bende ortaya cıkan yan etkıler bunlardı

canım ilaçları çok iyi bilm,iyorum ama ben klomen kullanırken adetimin 11. gününde 10mm idi ve doktorum iyi demişti. 14 gününde 17,80mm olmustu. ben bal tarçın ve çörek otu ile destekledim bu 3 günde. doktor oo baya iyi dedi. ve 17. gün iğnemi vurunmustum.

canım benim çok sağol. ben kasıklarım ağrıdıkça adet olacağımı sanıyorum üzülüyorum. çünkü aynı belirti. eşime bile söyledim hamile değilim adet olacağım diye. göğüs uçlarımda acı var ama sadece dokununca . saçımda dökülmeye başladı evet iştahımda aynen açıldı valla.yok yok pisikolojik benimki.

yok psıkolojık degıl ılacın etkısı o hepımızde oldu ayrıca kasık agrısı ıyıye ısaret unutma yumurtalarının buyudugu anlamına gelıyorrr

yok psıkolojık degıl ılacın etkısı o hepımızde oldu ayrıca kasık agrısı ıyıye ısaret unutma yumurtalarının buyudugu anlamına gelıyorrr

ama ben iğnemin 5. günü gittiğimde yumurta falan kalmamıştı doktor hepsi çatlamış demişti. hala yumurtaylamı alakalı bu ağrılar.

ama ben iğnemin 5. günü gittiğimde yumurta falan kalmamıştı doktor hepsi çatlamış demişti. hala yumurtaylamı alakalı bu ağrılar.

adetın ne zaman hangı tarıhte olacaksınn

gercı adet ve hamılelık belırtılerı bırbırıne cok benzer ayırt etmek cok zordurr o yuzden mecburen adetını bekleyeceksınn ben hamıle kaldıgım ılk gunlerde mesela hıc belırtım olmadı ne adet nede yumurtlama o yuzden belırıtılere takılmaa hakkında hayırlısı

13 ünde adet olmayı bekliyorum. zaten iğneden sonraki 14. günüm olmuş olacak. ama ben adet olacağım bu ağrılar bundan kesin :a015:

ya o kasık ağrıları bendede var ayın 2sinde vurundum iğneyi iğneden önceki kontrollerde 4 yumurtsm vardı iğnenin olcağı gün baktı dr biri kendiliğinden çatlamış dedi diğerleride boyutları iyi dedi iğneyi vurdu..halen ağrılarım ara ara batmalarım var iğnenin etkisimi bu ne zmna kdr sürer..

13 ünde adet olmayı bekliyorum. zaten iğneden sonraki 14. günüm olmuş olacak. ama ben adet olacağım bu ağrılar bundan kesin :a015:

canım kendını reglolucam diye şartlama böyle..olumsuz olma,ne kendını cok umutlandır nede böle olumsuz ol cnm.olumunekankayizsmile herzman moralın ii olsun bu bıle etkıdır hayırlısı Rabbım nasıpetsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…