Valla canım ben progestoran testi bile niye yaptırdıklarını anlamıyordum. Açıklaman iyi olmuş haa. Bahsettiğin şu adetinin 21. günü yaptırılan test herhalde. Her zaman düzenli miydi ki adetin. Ben olsam şimdiye dek bi tane test yapmıştım. sempatiksalakcinni
teskkr ederim cevabın icin. yani düzensiz adetlerim ama hep erken oluyorum.bu sefer 2 gün gecti. bi de anlamadığım degerler 10 ve yukarısı ise 0.448 ne demek oluyo. bırak yumurtlama olmadıgını bence hiç yumurta yok demek gibi nerdeyse:kedi:
selam kzlar yarın adet tarihim çok heyecanlıyım 9 aydır deniyorum
bu ay olsa ne olurrrr(((((
test yapmaktan bıktım dayanamadım elimde çok adi bir gebelik testi var onu denedim
negatif çıktı tabi
bu ay ilk kez klomen kullanmıştım offf offf
belki test adi ya ondan çıkmamıştır diye kendimi avutuyorummm
20 tana yumurtlama testi yanında gelmişti incecik çubul gibi bişey idrara batırıyorsun
kısss test yapsana anaaaa hamılemısın yoksaaa anaaa catlıcımm yarına kadar sabah hemen test yapıp sonucu bıldırıyorsun tamam mııııselam kızlar nasılsınız?ben hala regl olmadım
kıslar doktorum yumurtalarımın bekledikleri gbi gelişmediğini söyledi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama(ilk aşılamamı yaptırıcam kısmetse gonal f kullanıyorum)
canlarım. size bir sorum varrrr .. özellikle klomen + çatlama iğnesi kullanarak hamile kalanlar lütfen cevalayın. bugün 9. günüm. kasık ağrılarım normal mi yoksa adet olacağımamı işaret. biliyorum herkeste farklı belirtiler oluyor ama yınede deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.alkisalkisalkis
kıslar doktorum yumurtalarımın bekledikleri gbi gelişmediğini söyledi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama(ilk aşılamamı yaptırıcam kısmetse gonal f kullanıyorum)
canım kasık agrıların normall merak etme dıger etkılerınıde yazayım basına gelırse merak etmee karında kasıklarda agrı gogus uclerında hassasıyet elektrık carpması gıbı acı verır ıstahın artar gozlerın bulanık gorur sacın dokulurr kabızlık olurr ve acayıp asabı olursunn adetınde 1 hafta kadar gecıkebılırr bende ortaya cıkan yan etkıler bunlardı
canım benim çok sağol. ben kasıklarım ağrıdıkça adet olacağımı sanıyorum üzülüyorum. çünkü aynı belirti. eşime bile söyledim hamile değilim adet olacağım diye. göğüs uçlarımda acı var ama sadece dokununca . saçımda dökülmeye başladı evet iştahımda aynen açıldı valla.yok yok pisikolojik benimki.
yok psıkolojık degıl ılacın etkısı o hepımızde oldu ayrıca kasık agrısı ıyıye ısaret unutma yumurtalarının buyudugu anlamına gelıyorrr
ama ben iğnemin 5. günü gittiğimde yumurta falan kalmamıştı doktor hepsi çatlamış demişti. hala yumurtaylamı alakalı bu ağrılar.
adetın ne zaman hangı tarıhte olacaksınn
gercı adet ve hamılelık belırtılerı bırbırıne cok benzer ayırt etmek cok zordurr o yuzden mecburen adetını bekleyeceksınn ben hamıle kaldıgım ılk gunlerde mesela hıc belırtım olmadı ne adet nede yumurtlama o yuzden belırıtılere takılmaa hakkında hayırlısı
13 ünde adet olmayı bekliyorum. zaten iğneden sonraki 14. günüm olmuş olacak. ama ben adet olacağım bu ağrılar bundan kesin :a015:
Sana da günaydıın Sultaanım. Nöbetçilerin en güzeliii. Başladın mı diyete.nöbetçi kk dan herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?