Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

uzulme canımm yenı ay yenı umutttt :1hug:

Hayırlı olsun Selsucuğum. En azından adet oluyorusn. İyi tarafından bakmak lazım.

Slmmmm. Kızlar size ayak uyduramıyorum fazla  nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var mı?

kızlar gecen ayın 7 sinde regli oldum ama bugün 8 ve hala regli olmadım. ama doktor progesteron testi yaptırdı ve yumurtlama olmamış dedi.anlamadım ya. bundan önceki progesteron testlerimin degerleri biri 16 biri 19. o doktor 3 ten yukarısını yumurtladı die kabul edioz demişti. ama bunda degerim 0.448 bu ne demek yaaa. bilgisi vya tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkür.

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende geçen ay serophene kullandım ama maalesef olmadı bu ay tekrar deniycem ilacın dozunu artıracakmışız bakalım

kızlar sonuçlarım güzel çıktı çok şükür diyetisyende diyet verdi uygulayıp 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim

Valla canım ben progestoran testi bile niye yaptırdıklarını anlamıyordum. Açıklaman iyi olmuş haa. Bahsettiğin şu adetinin 21. günü yaptırılan test herhalde. Her zaman düzenli miydi ki adetin. Ben olsam şimdiye dek bi tane test yapmıştım. sempatiksalakcinni
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende geçen ay serophene kullandım ama maalesef olmadı bu ay tekrar deniycem ilacın dozunu artıracakmışız bakalım
Tedavin hayırlı betusçuğum. Yumurtaların mı büyümedi geçen ay. İnşallah bu defa başarılı olur ve bebişinin haberini verirsin bize.
kızlar sonuçlarım güzel çıktı çok şükür diyetisyende diyet verdi uygulayıp 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim

Şeniz Ohh geçmiş olsun şekerim. Allahım hep güzel sonuçlar göstersin inşallah. Diyetini de uygula baakalım. Gerçi ben hamiş değilken bile hiç diyet yapamıyorum aama inşallah sen yapabilirsin gülüm.

Canım benim bildiğimde 10 dan aşağı ise değer yumurtlama gerçekleşmemiş demektir! Yanılıyorda olabilirim. Yanlış bilgilendirmek istemem seni. Ama öyle hatırlıyorum.
Benim en düşük değerim 8.1 di ve Doktor o ay Yumurtlama gerçekleşmemiş yani bu ay gebelik beklemiyoruz demişti malesef.

canım yanlıs bılmıyorsam 10 dan yukarısı yumurtlama olmus demektı.
alminasım damadın bana çok kilo aldırmaya başladı hayatım sen nasıl oldun

aynı senın gıbı sultanım gelınınde benı duba gıbı yaptı yusyuvarlak oldumm hareket bıle etmekte zorlanıyorum dusun artık ( sonuclarının ıyı cıkmasına sevındımm sana kotu haber dıyet ıse yaramıyorr :)) tecrubeyle sabıt bılıyorsunn :)) vucudun ne yaparsan yap kac kılo alacaksan onu alıyorr maleseff :)) mesela ben heray 5 kılo aldımm durmadı kılolar annemde bana hamıleyken 30 kılo almıss sanırım genetık ona cekecegımm akannehir

Niye kimseler yoook. Kuzuuum gelmiş, hoşgelmiş. Nehaber kıız. Bekliyor musun hala uslu uslu

canooooo geldımayy ne yağmur bu yaaa :)) anacugumuda aldımgeldım:)) beklıorum hala ses etmeden ama ne gelen var ne gıden şiştim yafff karrnım şişti bacaklarım şişti ayaklarım buyudumu ne ayakkabım sıkıooo ayy regl olamadım ondan heralde nasıl yordun hıssedıorum bacaklarımı nasıl varya((
sen napıosun varmı bsylerr :))

Yağmur hala devaam ediyor demek ki?
Gülüüüm ben o dediklerini bir aydan beri yaşıyoruum.
İnşalah en kısa zamanda kurtulceez

Yağmur hala devaam ediyor demek ki?
Gülüüüm ben o dediklerini bir aydan beri yaşıyoruum.
İnşalah en kısa zamanda kurtulceez

ediyoo valla yaa acayıpkotu oldu ist.camdan bakınca dersın kış geldı sankı :)) off cnm inşş bıran once kurtuluruzz bune yaa valla cokkotuymus şişik oldum 1shok:

buarada bır yerde okumuştum KUŞBURNU KÖKÜ ile hamılekalanlar oluomus ugrasıpta bebegı olmayanlar kullanmış hamıle kalmıs.denesekmı acaba bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…