Demek ki senin yumurtaların geç büyüyecek canım. Ben de ilk doktorumda gonal f kullandığımda 75 lik dozla başlatmıştı ve istikrarlı bir şekilde büyümüştü bir tane yumurtam. Ama gebelik oluşmadı. Aylar sonra başka bir doktora gittim, o 112,5 luk dozla başladı. 7. günü gittiğmde beş tane yumurtam oluşmuş 13-15 mm arasında. Çok olmuş dedi, ve dozu 75 e düşürdü. Daha sonra gün aşırı iki defa daha gittim kontrole hala aynı kalmışlar büyümemişler dedi. Sonra başka isimde ve yine göbekten yapılan 3 tane daha iğne yazdı. Onları da kullanmama rağmen benim yumurtalar hala öööleece kalakalmışşş.akannehir Adetimin 15. günüydü ve doktorum adet söktürücüyü verdi, artık büyümez bu yumurtalar dedi. Bağışıklık kazanmış yumurtalarım. -tatlicadiarzu- Ve ben adet günümün üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala adet olmadım. Gebelik de yok... Yani doktorların dediklerine uymamız gerekiyor. Yanlış olduğunu düşünsek bile müdehale edemiyoruz. sen de doktorunu dinlemelisin bence. hem daha 9. günüymüş büyür onlar merak etme.kıslar doktorum yumurtalarımın bekledikleri gbi gelişmediğini söyledi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama(ilk aşılamamı yaptırıcam kısmetse gonal f kullanıyorum)
Günaydın Betuuusgünaydın herkese
günaydınnn kızlarrrrrrrrrzemuszemus
canım kendını reglolucam diye şartlama böyle..olumsuz olma,ne kendını cok umutlandır nede böle olumsuz ol cnm.olumunekankayizsmile herzman moralın ii olsun bu bıle etkıdır hayırlısı Rabbım nasıpetsın cnm
Günaydın canım. İşte tarih yaklaştıkça kötü düşüncelerim artıyor. Kısmet tabiki herşey. Olacağı varsa istesekte istemesekte oluyor. Eşimede kızdım dün. Madem herşey normal neden ben tedavi görüyorum. Normal olsada herşey git sende tedavi ol banane dedim. Oda garibim tamam üzülme nezaman gidelim dersen ozaman bende giderim doktora dedi. Ya off of of..
kıslar yaaaa hala adet olmadım .benim bu halim ne anlamış deelim yaaaa. yumurtlama olmadı ama adetim 2 gün gecikti.....???????????????
kıslar yaaaa hala adet olmadım .benim bu halim ne anlamış deelim yaaaa. yumurtlama olmadı ama adetim 2 gün gecikti.....???????????????
Demek ki senin yumurtaların geç büyüyecek canım. Ben de ilk doktorumda gonal f kullandığımda 75 lik dozla başlatmıştı ve istikrarlı bir şekilde büyümüştü bir tane yumurtam. Ama gebelik oluşmadı. Aylar sonra başka bir doktora gittim, o 112,5 luk dozla başladı. 7. günü gittiğmde beş tane yumurtam oluşmuş 13-15 mm arasında. Çok olmuş dedi, ve dozu 75 e düşürdü. Daha sonra gün aşırı iki defa daha gittim kontrole hala aynı kalmışlar büyümemişler dedi. Sonra başka isimde ve yine göbekten yapılan 3 tane daha iğne yazdı. Onları da kullanmama rağmen benim yumurtalar hala öööleece kalakalmışşş.akannehir Adetimin 15. günüydü ve doktorum adet söktürücüyü verdi, artık büyümez bu yumurtalar dedi. Bağışıklık kazanmış yumurtalarım. -tatlicadiarzu- Ve ben adet günümün üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala adet olmadım. Gebelik de yok... Yani doktorların dediklerine uymamız gerekiyor. Yanlış olduğunu düşünsek bile müdehale edemiyoruz. sen de doktorunu dinlemelisin bence. hem daha 9. günüymüş büyür onlar merak etme.
canım çok haklısın yanlış bazı şeyler ama müdahele edemiosun.geç olsunda olumsuz olmasın yaa.hastanede beklerken 2 bayanın hamile kaldığını öğrendik.çok sevindik.inş o mutluluğu hepimiz yaşarız.
canım sen hala adet görmediysen doktorun hiç bişey yapmıo nu?test olsun tedavi olsun?bi yorum yapmıyor mu?çok ilginç yani...
selam kzlar yarın adet tarihim çok heyecanlıyım 9 aydır deniyorum
bu ay olsa ne olurrrr(((((
test yapmaktan bıktım dayanamadım elimde çok adi bir gebelik testi var onu denedim
negatif çıktı tabi
bu ay ilk kez klomen kullanmıştım offf offf
belki test adi ya ondan çıkmamıştır diye kendimi avutuyorummm
20 tana yumurtlama testi yanında gelmişti incecik çubul gibi bişey idrara batırıyorsun
selam kızlar nasılsınız?ben hala regl olmadım
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende geçen ay serophene kullandım ama maalesef olmadı bu ay tekrar deniycem ilacın dozunu artıracakmışız bakalım
kızlar sonuçlarım güzel çıktı çok şükür diyetisyende diyet verdi uygulayıp 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim
Allah iyilik versin canımıniçi. Kırmızılar haala yok maalesef. Cumaya kadar gelmezse söz, hastaneye gidip kan testi yaptıracağım. Ondan sonra da soğan kürüne başlayacağım. Adet söktürücü bile kullanmak istemiyorum artık. Acayiiipp şişiriyor yaa. :CüvCüv: Şu hormon ilaçlarını kullandığım ay herkes " aaayy çok kilo almışsın" diyor, kullanmadığım ay " ee sen zayıflamışsıın" diyorlar. kaydirigubbakcemile3 Kime ne anlacan ki, yok ben hormon kullanınca şişiyorum, kullanmayınca iniyorum da denmezz dimi sırnaşık şey
Kıyaamaam Gayeciğiim hiç olur mu öyle arada kaynamak. Bak işte hormon haplarının bi etkisi de stress. İnşaallahh bebeğin gelir bu ay. Sen de bizim gibi uslu uslu bekle sonucu gamyoncuiremsu Hepimizin dileği aynı güzelim, hepimiz tatlı tatlı bebekler istiyoruz.
Akşam uyumadan önce kendimi hamile düşündüm, ve tatlı bir huzurla uykuya daldım.
Zeynepçiğim hoşgeldin günaydın. Ben yaklaşık bir aydan beri evde ne var ne yok süpürüyorum cokacimcoook o da yetmezmiş gibi iş yerinde de aynen devam. Hadi sen kilo al ama ben almayayım yahuu. Zaten patates çuvalına döndüüm guclubacismile
hoşgeldina.s. canım aramıza inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?