Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Demek ki senin yumurtaların geç büyüyecek canım. Ben de ilk doktorumda gonal f kullandığımda 75 lik dozla başlatmıştı ve istikrarlı bir şekilde büyümüştü bir tane yumurtam. Ama gebelik oluşmadı. Aylar sonra başka bir doktora gittim, o 112,5 luk dozla başladı. 7. günü gittiğmde beş tane yumurtam oluşmuş 13-15 mm arasında. Çok olmuş dedi, ve dozu 75 e düşürdü. Daha sonra gün aşırı iki defa daha gittim kontrole hala aynı kalmışlar büyümemişler dedi. Sonra başka isimde ve yine göbekten yapılan 3 tane daha iğne yazdı. Onları da kullanmama rağmen benim yumurtalar hala öööleece kalakalmışşş.akannehir Adetimin 15. günüydü ve doktorum adet söktürücüyü verdi, artık büyümez bu yumurtalar dedi. Bağışıklık kazanmış yumurtalarım. -tatlicadiarzu- Ve ben adet günümün üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala adet olmadım. Gebelik de yok... Yani doktorların dediklerine uymamız gerekiyor. Yanlış olduğunu düşünsek bile müdehale edemiyoruz. sen de doktorunu dinlemelisin bence. hem daha 9. günüymüş büyür onlar merak etme.
günaydın herkese
Günaydın Betuuus
günaydınnn kızlarrrrrrrrrzemuszemus

Günaydın Kuzucuğum.

doktorum benden tahlil istedi ona göre ilacın dozunu ayarlayacakmış bugün gidicem bakalım nolcak allah isteyen herkese nasip eder inşallahyerimseniben

Günaydın canım. İşte tarih yaklaştıkça kötü düşüncelerim artıyor. Kısmet tabiki herşey. Olacağı varsa istesekte istemesekte oluyor. Eşimede kızdım dün. Madem herşey normal neden ben tedavi görüyorum. Normal olsada herşey git sende tedavi ol banane dedim. Oda garibim tamam üzülme nezaman gidelim dersen ozaman bende giderim doktora dedi. Ya off of of..

gün yaklaştıkca öle oluo cnm evet haklısıniice kafasına takmaya baslıyor.ıkınızdede hersey normalse neden tedavı oluosunkı cnm kendı halıne bıraksan daha ii degılmı senın içişnde iiolur tedavı yorucu cok beyın olarak ınsanı anormal yoruo.cnm inşşgerek kalmaz ve bu ay bebısın gelır :Saruboceq:

kıslar yaaaa hala adet olmadım .benim bu halim ne anlamış deelim yaaaa. yumurtlama olmadı ama adetim 2 gün gecikti.....???????????????

mevsımsel olabılır belkı cnm stresten olabılır tabı inşş dılegımız bebısten yanaaa:))
benımde 9 gun gectı hala beklıom reglımı :))bebıs yok kırmızılarda yok :))))

başladım hayatım biraz önce baklavam geldi yedim 1 tane nasıl olsa şekerim yok ya bakalım diyetin faydası olacak mı dün ilk aşımızı da yaptırdık hayırlısı 1 ay sonra tekrar ama felaket ağrısı var aşının

ıyı dusun ıyı olsunn boyutuna takma 16 ıle hamıle kalan bıle okudum ben bu sıtede uzulmeee[/QUOTE]
canım ya sağol ii dileklerin için.ama doktorlar pat die yüzüne olumsuz konuşunca pekte ii düşünemiosun. inş sende kalan 71 gününü ve doğumunu sorunsuz geçirirsin...

kıslar yaaaa hala adet olmadım .benim bu halim ne anlamış deelim yaaaa. yumurtlama olmadı ama adetim 2 gün gecikti.....???????????????

canım benim doktorlara güvenim kalmadı yumurtan yok diyolar o ay hamiş kalan insanlar var onun için umut vermek istemem ama canım istersen bi test yaptır negatif çıkarsa doktora git canım için rahatlar en azından...

adet günü geçmeden evde yapılan testler yanlış sonuç gösterebilir adetin düzenli oluyorsa her ay bir gün geçsin kanda baktır canım.inş. hamişsindir

selam kızlar nasılsınız?ben hala regl olmadım

ayyyyyyyyyyyy :lepi:canımmm inş. hamişsindir hadiiiiiiiiii test yap mutlu haberi ver bize hadiiiiiiiiiiiii çok :hulya:heyecanlandım halay mendilini a:teytey:ldım bile halay :teytey:çekecem kız valla evde hoplayacam :sm_cool:alkisalkisalkiszıplayacam sen hamileyimmmm diye duyur yeterkiia.s.

umutlum bidenem benim bi arkadaşım var aynı sene evlendik malesef onunde bebişi olmuyor 3 kere aşılama 2 kere tüp bebek yaptırdı ama sonuç alamadı kızın adeti aynı seninki gibiydi 60-70 günde zor olurdu söktürücüyle felan ben hamiş kalmıştımya ozaman gözün aydına geldi bana bende adaçayı -kantaronçayı ve melissa çayı kullanmıştımya hepsini ona verdim oda hamiş kalsın diye hala hamiş kalamadı ama yıllardır düzensiz olan adeti düzene girdi şimdi her ay çatır çatır adet görüyor banada dua ediyor istersen sende dene şekerim zaten adetinin ilk günü başlayacan 11 gün bırakacan bi arada bunu dene tamammı...

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR ıLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+ıĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKıM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERıONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............ıLAÇSIZ
115.MAVıYESıL1999................................. ...............
116.RUFEYDESERRA.................................. ...............ıLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ........................ıLAÇSIZ
119.DENVıR........................................ ...........................
120.HEDARZU....................................... .........................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ ..........................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZıRAN AYI LıSTEMıZ...........
KUZU84.............................1 HAZıRAN
SERSELO...........................5 HAZıRAN
EXORCıST_TREX...............7 HAZıRAN
GYSHNKY........................11 HAZıRAN
NURZUL...........................11 HAZıRAN
ZEYNO_81.......................13 HAZıRAN
ASYA_DENıZ...................13 HAZıRAN
GULTUN..........................18 HAZıRAN
LUNA...............................19 HAZıRAN
MELOCUM.......................20 HAZıRAN
BSBıRKıN........................22 HAZıRAN
ıLKNURR1984................22 HAZıRAN
SABAH1981....................25 HAZıRAN
AYSEN_34.......................26 HAZıRAN
CENNETıMSıN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NıLUFERMAS..................
DELFıNO..........................
DESTıNA..........................

CANDYGıRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MıHRACE05......................
GELıNCıKD.......................
ECRıN87...........................
DıLEMYARE......................
KARAKAYA......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LıSTEMıZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZakannehir
SEYDAM............................2 TEMMUZ:hulya:
HATıCE_48........................2 TEMMUZbilmiyorumkismile
ZAZEZ................................3 TEMMUZopuyorumnanaktan
SELSU................................8 TEMMUZ

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE

SELSU canım hayırlısı olsun üzülme inş. bu ay hamiş kalırsın stres yapmamaya çalış güzelim hepimiz hayırlısıyla inş. birgün anne olacaz tek isteğimiz beklentimiz bu...beklenmeyen adet tarihini 8 temmuz olarak düzelttim yanlışlık varsa söyle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…