Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR ıLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+ıĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKıM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERıONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............ıLAÇSIZ
115.MAVıYESıL1999................................. ...............
116.RUFEYDESERRA.................................. ...............ıLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ........................ıLAÇSIZ
119.DENVıR........................................ ...........................
120.HEDARZU....................................... .........................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ ..........................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZıRAN AYI LıSTEMıZ...........
KUZU84.............................1 HAZıRAN
SERSELO...........................5 HAZıRAN
EXORCıST_TREX...............7 HAZıRAN
GYSHNKY........................11 HAZıRAN
NURZUL...........................11 HAZıRAN
ZEYNO_81.......................13 HAZıRAN
ASYA_DENıZ...................13 HAZıRAN
GULTUN..........................18 HAZıRAN
LUNA...............................19 HAZıRAN
MELOCUM.......................20 HAZıRAN
BSBıRKıN........................22 HAZıRAN
ıLKNURR1984................22 HAZıRAN
SABAH1981....................25 HAZıRAN
AYSEN_34.......................26 HAZıRAN
CENNETıMSıN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NıLUFERMAS..................
DELFıNO..........................
DESTıNA..........................

CANDYGıRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MıHRACE05......................
GELıNCıKD.......................
ECRıN87...........................
SELSU...............................
DıLEMYARE......................
KARAKAYA......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LıSTEMıZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZakannehir
SEYDAM............................2 TEMMUZ:hulya:
HATıCE_48........................2 TEMMUZbilmiyorumkismile
ZAZEZ................................3 TEMMUZopuyorumnanaktan

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE

hadiiiiii kızlarrr hamiş listesine isim yazmak istiyorumm güzel haberinizi bekliyorummm

yarına antepten baklavamız gelecek kızlar babamız en sonuda verdi siparişi oğlu olunca işin içinde normalde canım hiç bişey çekmedi eşime hiç zorluk çıkarmadım ama bunu bulacaksın dedim
Bende isterimmmmm
Tamam şekerim... Bak hem Ankaradaymışsın :) yemek ısmarlarım bu haberin üstüne :)
Bende isterimmmm
ayyy canım yemiş kadar oldum saol...sen hamiş olda tek ben sana börekler açayım inş. hadi bakalım dualarım seninle:Saruboceq:
Ondanda isterimmmm kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINNNN

öle demeeeeeeee kaynamıosunnnn (
csnım hadı inşşş hamıs hbrlerını veırrsın bızlere dualarımız senınle :Saruboceq:

ben cıkıorum canlarım kocaman öptummmmmopuyorumnanaktan

kızzzzzzzzzz pek bi iştahlısın haaaa hepsindende istiyon şekerim tamam sanada yapacaz hepsinden hele bide bebişin gelirse ohhhh süper olur yemede yanında yat...
Valla bende anlamadım. Erken adet olucam galiba canım bu ay, ondan canım çekti kesin. Müthiş bi karın ağrısı var fisfisfis

Canımmmm bende geçen ay günde 3 tane Progestan Hapı kullandım. Zaten iki tane bayıltıyordu beni. 3 taneyi alınca kafamı kaldıramadım..

Bende isterimmmmm

Bende isterimmmm

Ondanda isterimmmm kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINNNN

Tamam canım... Sende Ankaralısın şekerim... toplanır kutlama yaparız :)

Canımmmm bende geçen ay günde 3 tane Progestan Hapı kullandım. Zaten iki tane bayıltıyordu beni. 3 taneyi alınca kafamı kaldıramadım..

Sabah 1 akşam 2 içiyorum.... Sabah içtiğim içtikten sonra 1 saat içinde sersem gebi yapıyo beni.Algım azalıyor,ağzım kayıyormuş gibi hissediyorum konuşurken ve gözlerimi sanki bir noktada sabitleyemiyormuşum gibi oluyor. Akşam aldıklarımı yatmadan önce içiyorum dolayısıyla çooook derin bir uyku uyuyorum...

hem kahvaltı yapıyorumm hem sızlerı okuyorumm

buarada kızımın ısmı bellı oldu gıbı ama hala kararsızız DORA UMAY yada DORA AZRA dıye dusunuyoruzz

belirtilerin hamişlik belirtisine benziyor canım ama günün gelmeden de umutlanma inş. hamiş haberini burdan duyurusun haftaya senin içinde bi halay çekeriz burda inşşşşşş...
günaydın esemosum inşallah canım yaa kaydirigubbakcemile3 yok fazla kaptırmıyorum kendimi.zaten adet olcakmışım gibi sancı oluyo bi geliyo bi gidiyo.ha oldum ha olcam bekliyorum.çok kötü yaa betlemek.ama bu kez öncekiler gibi hayal kırıklığı olmayacak inşallah lmaz:

buarada kızımın ısmı bellı oldu gıbı ama hala kararsızız DORA UMAY yada DORA AZRA dıye dusunuyoruzz
günaydın canım hadi hayırlısı az kalmış seninde.bulduğun isimler çok güzel alkisalkisalkis.
Darısı başımıza sezeryanmı normalmi olcak canım.

umutlum bende iyiyim çok şükür öyleee duruyorum işte sen neyaptın canım kırmızılar yok demi yine offffffffff...bak bu hafta doktora gidecen haaaa tamammııııııklava:
Allah iyilik versin canımıniçi. Kırmızılar haala yok maalesef. Cumaya kadar gelmezse söz, hastaneye gidip kan testi yaptıracağım. Ondan sonra da soğan kürüne başlayacağım. Adet söktürücü bile kullanmak istemiyorum artık. Acayiiipp şişiriyor yaa. :CüvCüv: Şu hormon ilaçlarını kullandığım ay herkes " aaayy çok kilo almışsın" diyor, kullanmadığım ay " ee sen zayıflamışsıın" diyorlar. kaydirigubbakcemile3 Kime ne anlacan ki, yok ben hormon kullanınca şişiyorum, kullanmayınca iniyorum da denmezz dimi sırnaşık şey
Kıyaamaam Gayeciğiim hiç olur mu öyle arada kaynamak. Bak işte hormon haplarının bi etkisi de stress. İnşaallahh bebeğin gelir bu ay. Sen de bizim gibi uslu uslu bekle sonucu gamyoncuiremsu Hepimizin dileği aynı güzelim, hepimiz tatlı tatlı bebekler istiyoruz.
Akşam uyumadan önce kendimi hamile düşündüm, ve tatlı bir huzurla uykuya daldım.

Valla bende anlamadım. Erken adet olucam galiba canım bu ay, ondan canım çekti kesin. Müthiş bi karın ağrısı var fisfisfis

Zeynepçiğim hoşgeldin günaydın. Ben yaklaşık bir aydan beri evde ne var ne yok süpürüyorum cokacimcoook o da yetmezmiş gibi iş yerinde de aynen devam. Hadi sen kilo al ama ben almayayım yahuu. Zaten patates çuvalına döndüüm guclubacismile

sezeryan olacak selmacım sen nasılsın ıns hamılesındır bayagıdır ugramıyordunn
Evet canım beklemedeydim.Foruma girdiğimde hep aklım olcakmı acaba olmicakmı yine tutmadımı acaba diye kendi kendimi yiyorum ondan arada yazılarınızı okuyup kapatıyorum.ama sizi ve burayı çok seviyorum artık bende senin gibi hamiş olarak devam etmek istiyorum canım yaa :CüvCüv: canım inşallah fazla yatmadan ayağa kalkarsın bebişine ve sana sağlıklı uzun ömür diliyorum

Son düzenleme:

ıns arkadasım tez zamanda kavusurnuz bebıslerınızee olursun tabıkı bızde kac ay denedık sonra olduu oyle hemen hamıle kalamadıkkı sızlerınde bırgun olacak hayırlısı ılee

gunaydın kızlarrrrr

Günaydın minnoşuum. Afiyet bal şeker olsun. Gittiği yerler dert görmesin. Biz de tam yemekten bahsediyodukk.
İsimlerin ikisi de güzel bence. Ama daha vakit var, ikiisinden birine karar verirsiniz.

Günaydın minnoşuum. Afiyet bal şeker olsun. Gittiği yerler dert görmesin. Biz de tam yemekten bahsediyodukk.
İsimlerin ikisi de güzel bence. Ama daha vakit var, ikiisinden birine karar verirsiniz.

evet sekercımm baklavalar yemekler havada ucusuyorr yesın benım damadımm bal seker olsun dımı sultanımm :))

ıns arkadasım tez zamanda kavusurnuz bebıslerınızee olursun tabıkı bızde kac ay denedık sonra olduu oyle hemen hamıle kalamadıkkı sızlerınde bırgun olacak hayırlısı ılee
canım benim kırmızı yine geldi hayırlısı böyleymiş.hemen hemen bi hafta erken geldi yaa.neyse fazla kaptırmamıştım kendimi allahtan.vakti zamanı daha var demekki. nasip bidahaki aya :gitme: iyi dileklerin için tşk. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…