ben 1. sırada olmak istiyorummmmmmmmm
inşallah hepimiz bi an önce çocuk sahibi oluruz
slm kıslarrr
serselom nedır bu yaa bı rahımıne soz gecıremedın mı nıye kanamıs ooo cok ayıp kendısını sıddetle kınadıgımı soyle cıcımm :)) arkadasım saka bı yana lutfen uzulme herzaman dıyoruz vardır vaktı saatı ıns yenı ayy tutarrr cok calıs tamam mı opuyorum senı
kıslarr benım bebek asagı ındı dogum seklını aldıı ve ara ara sancılarım varr acaba erkenmı doguracagımm(
yaptım cnm yapmazmıyım 1 hazırandı gunum 2 sınde kanda yaptım negatıf.pzt gunu dr gıttım regl olmadım dıe baktı once gebelıkten suphelendı kanda test yaptı 15 bekledık cıktı sonuc negatf :) regl olmak uzeresın demekkı dedı.ilaç verdı içiommm halaaaaaaaaa olmadım offffffffffffffffffffffbilmiom ki neden böle oldu. sen test yaptırdın mı.9 gün bayagı uzun bi süre. inş .hamilesindir. alkisalkisalkisdelikafadulden:Saruboceq:
hihoyyytKIZLARRRRRRRR SELAM. KEYIFLER NASIL. BENIM KASIK AĞRILARIM DEVAM EDİYOR. GERİ SAYIM BASLADI SON 4 GÜN
yaptım cnm yapmazmıyım 1 hazırandı gunum 2 sınde kanda yaptım negatıf.pzt gunu dr gıttım regl olmadım dıe baktı once gebelıkten suphelendı kanda test yaptı 15 bekledık cıktı sonuc negatf :) regl olmak uzeresın demekkı dedı.ilaç verdı içiommm halaaaaaaaaa olmadım offffffffffffffffffffff
hadıbakalım cnmmm gerı sayımdayızzzz :)) bırlıkte sayıcaz inşş guzel hbrıde bırlıkte kutlıycaz:)))
ayy ben hala olmadımmm regll offffff.heryerım şiştı goguslerım hariç :))) bugun ahaa oldum dedım degılmış akıntymıss :))
inş cnm inş:Saruboceq: kasık ağrılarım adet olacağıma işaret ediyor diyorum ama ilk defa adet olmayacağım sonucta bukadar uzun hiç ağrılarım olmamıstı. iğne vurulduğum gunden berı hergun var. nette arastırdımda kasık ağrısıda olabılıyormus hamılelık belırtısı. umutlandım yıne nebilim. ay bi sevindim bi sevindim anlatamam bilmiyorumkismile allahım hepimize kısmet eder inş. ben bugun senın durumunda bışey okudum. negatif çıkmış ama sonradan hamıle oldugunu oğrenmiş. sendede öyle olsa ne güzel olur...
kasık agrıları bendede olurdu yumurtalarım catladıgında,bı keresınde batmalar oldu ama reglme yakın gıttı.bu ay mesela kasık agrım bel agrım akıntım oldu ayyy nasıl umjtlandım bır gorsen,1 hazırandı regl 2 sınde kostum kanda test yaptım negatıf( bu pzt gunude dr gıttım regl olmadım dı baktı gebelıkten suphelendı kanda test yaptı negatıf dedı ( regl olmak uzeresın dedı oyuzden bende umut yokk canımm bu ayy dualrım sennle canm inşş rabbım nasıp eder umutların bosa cıkmazzzzz :Saruboceq:
benım yumurtalar catladı ama hala agrıya devam :)) hayırlısı ya bakalım nolcek delikafaduldendelikafadulden
yazını kacırmısıszdır cnmm yoksaa nıe ılgılenmıyelım hepımızın derdı aynı :)kimse benle ilgilenmiyo ama ya:dilcikar:yeter yyyyyyaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
benım yumurtalar catladı ama hala agrıya devam :)) hayırlısı ya bakalım nolcek delikafaduldendelikafadulden
bende de öyle yaa inş hayra alamettir
canım benimde çok ağrıyor kasıklarım çatlatma iğnesi vurunduğum zaman doktor iyi olduğunu söyledi hayırlısıyla hepimize nasip etsin rabbim zuzuopuyorumnanaktan
canım benimde çok ağrıyor kasıklarım çatlatma iğnesi vurunduğum zaman doktor iyi olduğunu söyledi hayırlısıyla hepimize nasip etsin rabbim zuzuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?