tamam kuzum ne kızıyonrabbim hepimize vercek inşallah bebişimizi:Saruboceq::Saruboceq:çok umutluyum ben temmuz ayında aşılama olcam aldık ilaçları hayırlısı
senin durumun nedir cnm. gunun gectı mı? benım son 4 gun.
tamam kuzum ne kızıyonrabbim hepimize vercek inşallah bebişimizi:Saruboceq::Saruboceq:çok umutluyum ben temmuz ayında aşılama olcam aldık ilaçları hayırlısı
nezman vuruldun cnm sen catlama iğnenı kasık agrıları iidir cnm,bazen catlama iğnesınden sonrada buyuyen ve catlıycak olan yumoşlaroluo onlarında kaısık agrıları olur bende 2 defa bole olmustu.catlama iğnesı vurulduktan 10 gun sonra kontrole gıttıgımde dr ilikıye devam catlıycak olan yumurtan var falan derdı :)
siz progestan kullanıyomusunuz
ben klomen ve ovitrelle kullandım ilk denemem
inşş calısmalarınız oncesındede olmustr ve inşşşşşşşşşş tutar cnmm hakkında hayırlısı Rabbım nasıp etsın30 mayısta vurundum. bugun 10 gun. bend e5. gun gıtmıstım doktora hepsı catlamıs ortamda sperm varsa olur bu iş kısmetse dedi.
Amın cnm Amınnnn senınde 8 gununmuşş hadı hayırlısı bakalımallahım hepimize nasip eder inş
kızlar çok merak ettim aranızda progestan kullanan varmı
amin canım benim. herkesin aklından geçirdiğinin gerçekleştiği bir an vardırya senin bu duan inşşalh o ana denk gelmiştir.
bnm aslında 35 günde bi oluyo adetim ama progestan kullanıyorum ayın 5 inden beri 10 gün kullancam ve bittikten 3 gün içinde adet olmazsam bebek var demektir dedi dr ve o zmn yanıma gel dedi..yaNİ ben 18 haziranı bekliyorum normalde 22 haziran..
kızlar çok merak ettim aranızda progestan kullanan varmı
Günaydın, hayırlı sabahlar
hihoyyytKIZLARRRRRRRR SELAM. KEYIFLER NASIL. BENIM KASIK AĞRILARIM DEVAM EDİYOR. GERİ SAYIM BASLADI SON 4 GÜN
günaydınnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?