Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

senin durumun nedir cnm. gunun gectı mı? benım son 4 gun.

bnm aslında 35 günde bi oluyo adetim ama progestan kullanıyorum ayın 5 inden beri 10 gün kullancam ve bittikten 3 gün içinde adet olmazsam bebek var demektir dedi dr ve o zmn yanıma gel dedi..yaNİ ben 18 haziranı bekliyorum normalde 22 haziran..

tamam kuzum ne kızıyon rabbim hepimize vercek inşallah bebişimizi:Saruboceq::Saruboceq:çok umutluyum ben temmuz ayında aşılama olcam aldık ilaçları hayırlısı

asılamamı olcan bende belkı asılama olcam bellı degl regl olursam bıran once 3 gunu gıtcem dr konusucaz balkalım nolcak :) hayılısı cnm senın içinde Rabbım nasıp etsın bızlere

30 mayısta vurundum. bugun 10 gun. bend e5. gun gıtmıstım doktora hepsı catlamıs ortamda sperm varsa olur bu iş kısmetse dedi.

30 mayısta vurundum. bugun 10 gun. bend e5. gun gıtmıstım doktora hepsı catlamıs ortamda sperm varsa olur bu iş kısmetse dedi.
inşş calısmalarınız oncesındede olmustr ve inşşşşşşşşşş tutar cnmm hakkında hayırlısı Rabbım nasıp etsın
allahım hepimize nasip eder inş
Amın cnm Amınnnn senınde 8 gununmuşş hadı hayırlısı bakalım
kızlar çok merak ettim aranızda progestan kullanan varmı

ben kullanmadım hıççç cnm

kızlar ben kaçar öptum hepınızı ii bakın kendınızeeee,ii gecelerrr

inşallah bebiş vardır canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…