slm kıslarrr
serselom nedır bu yaa bı rahımıne soz gecıremedın mı nıye kanamıs ooo cok ayıp kendısını sıddetle kınadıgımı soyle cıcımm :)) arkadasım saka bı yana lutfen uzulme herzaman dıyoruz vardır vaktı saatı ıns yenı ayy tutarrr cok calıs tamam mı opuyorum senı
kıslarr benım bebek asagı ındı dogum seklını aldıı ve ara ara sancılarım varr acaba erkenmı doguracagımm(
gunaydın cnmmm nasılsınnnn
oooooooo yerler kapılmış şimdiden
madem benimde 125 olsun
25 yaşındayımm yaa belki uğurlu gelir
eee hadi biride 124 ü kapatsınnnnnkaydirigubbakcemile3
124 te benim olsun 27 yaşımdayım olsun artık benimdeeee:
Ohhh afiyet bal şeker olsuun. Gittiği yerler dert görmesin. Olsun ağrısa da geçer gülüm, o da şifa ossuun.
Aleyküm selam gülüm. Hoşgeldiin.
Gülüm benim doktor daha 15. günü adet söktürücüyü verince ben de ilk gün kullandım daha sonra devam etmedim. Çünkü daha önce 17. gün bile büyüdüğü olmuştu. Ki 14 gün boyunca iğne vuruldum. Belki kendilğinden büyürler diye içmedim adet söktürücüyü senin anlayacağın. Şimdi de gitmeye yüzüm yok. Ama kan testi yaptırmadım hala, eğer cumaya kadar adetim gelmezse kan testi yaptıracam ve akabinde soğan kürüne neyim başlayacam.
Canım sağol ya. Bu çayların üçünü de mi içiyorsun, yoksa karıştırıp mı demliyorsun. Adetimin başında adaçayını çok içmiştim. ama doktorum yumurtalırn çok büyümüş dediğinde bırakmıştım içmeyi. Senin adetinin kaçıncı günü bugün
Hayırlıısı olsun canım. Gecikme olduğu için çok ağrı yapar adetin. Yarın doktordan sonra uğra bilgi ver bize gülüm.
Emoşuuum beni de 123. sıraya yaaazz. :ecrin_bebek:
Artık ben de istiyoruuum
kızlar allah inşallah hepimize bian önce bebiş nasip eder
iyiyim bidenem sen nasılsın varmı gelen giden
umutlummmm kuzummmm alminasımmm sultanımmm zazezimmm serselommm zeynommm yaa kızlarrr nerdesiniz belki bişey söyleyecektim:dilcikar:ama yoksunuz...
canım adetinin birinci günü başlıyorsun sabah aç karnına kaynamış suya hepsinden birer tutam at aynı suya 10-15 dk demlensin sonra içaynı şekilde akşam yatarkende yap...adetinin 10 yada 11 gününe kadar aynı şekilde yap canım...benim adetimin bu gün 10, günü hatta yumurtalarım bugün çatladı sanırım inanılmaz akıntım var bugün ama çalışma yapmıyoruz ve ben şu anda hiçbirşey kullanmıyorum bu ayda böyle geçecek...
canım çayın içinde neler var yazabilirmisin
ben gecen 2 ay klomen ve otrivelle kullandım .ama bu ay hiç bişe kullanmadım .doktor progesteron testi yaptı ve yumurtlama olmamış dedi. bilmiom yaa neden???kafamçokkarıştı
kızlar ben yarın interneti kapattıracam daha doğrusu internet hattını değiştirecem ama haftayada tatile gideceğimiz için belki yeni hattı gelince alırız diye düşünüyoruz eğer öyle bir durum olursa ben temmuz başına kadar sürekli giremicem ama temmuzda kesin yeni hattı açtırırız yani belli değil belkide hemen yarın açtırırız bakacaz yarın bi gideyimde yani demem oki ben sizi çok özleyecem ben dönene kadar uğurlu listemizi gerilerde bırakmayın günlük güncelleyin kuzum sen sürekli burdasın sana zahmet listemizle ben dönene kadar ilgilenirmisin inş. geldiğimde hamiş listesinde patlama olurda ağzım açık kalır inşşşşşşşşşşşş............hepinizi çok seviyorum ALLAH izin verirse 20 gün sonra görüşecez dualarım sizinle aklımda sizde kalacak öpüyorum hepinizi....
canım adaçayı kantaron çayı ve melissa çayı sende kullan canım eğer kırmızıları görürsen inş.çünkü adetinin ilk günü başlıyorsun 10-11 günü bırakıyorsun fazlası zarar onun için bu kadar kullanman yeterli
:1shok:gıremıycenmı yanıı artıkın( ama özlerızzzzzzzzzz senı cokkkk hem hblerı hemen nasıl vercez sana bilmiyorumkismileılgılenırım cnmm tamm aklın kalmasınn zemuszemusama sen su net işinı halledıver yaaa taaaaaaaaaaaa temmuz dıosunnnnnnn:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?