kızlar günaydın, yoğun olunca çok fazla takip edemiyorum . İnşallah Allah'ım herkese bebiş nasip etsin . Stresten uzak mutlu günler diliyorum hepinize
tatlım eğer yarın halledersem hemen açılır bakacam işte yarın.. zaten haftaya c.tesi 19 haziranda yani tatile gidecem 27 haziranda dönecem ortalama olarak temmuz dedim ben ama yarın halletmeye çalışacam canım yinede ne olur ne olmaz istersen cep numaramı vereyim hemen açtıramazsam en azında önemli gelişmeleri msj atarsın bana olurmu...
kızlar günaydın, yoğun olunca çok fazla takip edemiyorum . İnşallah Allah'ım herkese bebiş nasip etsin . Stresten uzak mutlu günler diliyorum hepinize
günaydın bayanlar...
nezman vuruldun cnm sen catlama iğnenı kasık agrıları iidir cnm,bazen catlama iğnesınden sonrada buyuyen ve catlıycak olan yumoşlaroluo onlarında kaısık agrıları olur bende 2 defa bole olmustu.catlama iğnesı vurulduktan 10 gun sonra kontrole gıttıgımde dr ilikıye devam catlıycak olan yumurtan var falan derdı :)
canım temmuz ayında aşılama olcam ikinci aşılamam :Saruboceq:inşallah bu sefer kavuşurum meleyime :ecrin_bebek:daha önce hap tedavisin de her ay vurunuyodum çatlatma iğnesi ondan biliyorum :bbo:
kızlar bide incir yumurta gelişimine iyi geliyo diye duydum ama bilginiz varmı
evet cnm incir kürü yumurta gelısımıni sağlıyorkızlar bide incir yumurta gelişimine iyi geliyo diye duydum ama bilginiz varmı
canım temmuz ayında aşılama olcam ikinci aşılamam :Saruboceq:inşallah bu sefer kavuşurum meleyime :ecrin_bebek:daha önce hap tedavisin de her ay vurunuyodum çatlatma iğnesi ondan biliyorum :bbo:
cnm ben bu ay bol bol yedm ilacında tabi etkisiyle sağda iki solda iki toplam 4 yumurtam oluştu birde bal arısütü polen karışımı yedim..
rabbim tüm isteyenlere nasip et bebiş nolur çok iyi bakcaz meleklerimize söz veriyoruz amin:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
kızlarr ben kaçıyorummm kuaföre gidecem saçlarımı neyin boyatacam öpüyorum hepinizi
Günaydın tatlıımgunaydınnnnnnnnnn umutlummm
herkeze gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn....
canım adetinin birinci günü başlıyorsun sabah aç karnına kaynamış suya hepsinden birer tutam at aynı suya 10-15 dk demlensin sonra içaynı şekilde akşam yatarkende yap...adetinin 10 yada 11 gününe kadar aynı şekilde yap canım...benim adetimin bu gün 10, günü hatta yumurtalarım bugün çatladı sanırım inanılmaz akıntım var bugün ama çalışma yapmıyoruz ve ben şu anda hiçbirşey kullanmıyorum bu ayda böyle geçecek...
Günaydın bitaneem. Hele bi adet olayım tarifini uygulayacağım canım. Peki bunun yanında incir kürünü de yapsam zararlı olur mu acaba ikisi birlikte. Eee ne güzel yumurtaların çatlıyor en azından. Benim hiç yumurtam bile olmuyoor. Valla çalışmayı unuttuk artık, uzun zamandan beri keyfimize göre takılıyoruz.ayyy yerim seni ben inş. önümüzdeki ay gelicek yavrun umutlummm sen helebi kırmızı kartı görde artık çalışmalara başla....ben şimdilik çalışmıyorumya umutlum pek rahatım ama ne zamanki başlayım işte o zaman çok stres yapmaya başlıyorum çok ağlıyorum herkesin lafı sözü bana batıyor inş. bu kez onları yaşamam belkide bu ara vermem bize iyi gelmiştir öyle değilmi..
Canııım beniiim işte geldim burdayııımm sempatiksalakcinniumutlummmm kuzummmm alminasımmm sultanımmm zazezimmm serselommm zeynommm yaa kızlarrr nerdesiniz belki bişey söyleyecektim:dilcikar:ama yoksunuz...
Güle git, güle güle gel minnoşuum. İyi eğlenceler, iyi tatiller.kızlar ben yarın interneti kapattıracam daha doğrusu internet hattını değiştirecem ama haftayada tatile gideceğimiz için belki yeni hattı gelince alırız diye düşünüyoruz eğer öyle bir durum olursa ben temmuz başına kadar sürekli giremicem ama temmuzda kesin yeni hattı açtırırız yani belli değil belkide hemen yarın açtırırız bakacaz yarın bi gideyimde yani demem oki ben sizi çok özleyecem ben dönene kadar uğurlu listemizi gerilerde bırakmayın günlük güncelleyin kuzum sen sürekli burdasın sana zahmet listemizle ben dönene kadar ilgilenirmisin inş. geldiğimde hamiş listesinde patlama olurda ağzım açık kalır inşşşşşşşşşşşş............hepinizi çok seviyorum ALLAH izin verirse 20 gün sonra görüşecez dualarım sizinle aklımda sizde kalacak öpüyorum hepinizi....
Selam Canım
Rezervasyon yaptırmak istiyorum. 122 numara benim olsun hamişler listesinde..
Bakarsın tutar
Gerçi o kadar karnım ağrıyorki. Sen beni en iyisimi Temmuz listesine ekle akannehir
Ay canım inşallah!!! Güzel dileklerin için çok sağol canım. opuyorumnanaktan:Saruboceq:
tatlım bende içimden 123 sayısını geçirmiştim. inşş sen 122 bende 123. sırada hamiş olarak hamiş listesinde yer alırız.
aminnnn. rabbim nasip eder inşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?