Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hmm anladım cnm inşş halledersınnn :)) sensız kalmıyalım buralarda dimii yanı,tamm cnm özelden atıom bende

okula gidicem yarım saat sonra hazırlanmam lazım bi bakyım dedim ne var ne yok diye her girdiğimde güzel haber olur inşşşşşşş
kndnze ii bakın bayanlar grşmek üzere bol hamişli günler olsun inşş

canım temmuz ayında aşılama olcam ikinci aşılamam :Saruboceq:inşallah bu sefer kavuşurum meleyime :ecrin_bebek:daha önce hap tedavisin de her ay vurunuyodum çatlatma iğnesi ondan biliyorum :bbo:

rabbim tüm isteyenlere nasip et bebiş nolur çok iyi bakcaz meleklerimize söz veriyoruz amin:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

kızlar bide incir yumurta gelişimine iyi geliyo diye duydum ama bilginiz varmı
evet cnm incir kürü yumurta gelısımıni sağlıyor
canım temmuz ayında aşılama olcam ikinci aşılamam :Saruboceq:inşallah bu sefer kavuşurum meleyime :ecrin_bebek:daha önce hap tedavisin de her ay vurunuyodum çatlatma iğnesi ondan biliyorum :bbo:

hayırlısı olsun cnm inşş bebısın bu sefre gelır :))

gunaydınnnnnnnnnn umutlummm

herkeze gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın tatlıım
günaydınnnn....

Günaydın bitaneem. Hele bi adet olayım tarifini uygulayacağım canım. Peki bunun yanında incir kürünü de yapsam zararlı olur mu acaba ikisi birlikte. Eee ne güzel yumurtaların çatlıyor en azından. Benim hiç yumurtam bile olmuyoor. Valla çalışmayı unuttuk artık, uzun zamandan beri keyfimize göre takılıyoruz.
Sen yeter ki sağ ve sağlıklı ol biz seni bekleriz minnoşuum. Tatile de erken erken çıkacaksın demek. Kafaya takmamak en güzeli tabii ama her zaman başaramıyor insan.

umutlummmm kuzummmm alminasımmm sultanımmm zazezimmm serselommm zeynommm yaa kızlarrr nerdesiniz belki bişey söyleyecektim:dilcikar:ama yoksunuz...
Canııım beniiim işte geldim burdayııımm sempatiksalakcinni
Güle git, güle güle gel minnoşuum. İyi eğlenceler, iyi tatiller.

:Saruboceq:
Selam Canım
Rezervasyon yaptırmak istiyorum. 122 numara benim olsun hamişler listesinde..
Bakarsın tutar
Gerçi o kadar karnım ağrıyorki. Sen beni en iyisimi Temmuz listesine ekle akannehir

tatlım bende içimden 123 sayısını geçirmiştim. inşş sen 122 bende 123. sırada hamiş olarak hamiş listesinde yer alırız.
aminnnn. rabbim nasip eder inşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kıslarrr

esemosum gulegule gıt gulegule gell ıyıce dınlen kafayı bosaltt bol bol bebıs calıss he canım yaa benım kız sabırsızz dr uma gıttım dun normal dedı dogum kanalına yerlesmıss 1 ay kadar orada kalacakmıss sancılarda yalancı dogum sancısıymıss rahım kendını hazırlıyormus merak etme erken dogurmayacaksın dedı bıraz ferahladıkk evet sultan ve ben burayı terk etmedıkk gercı su sıralar pek yazamıyorum pc basında oturunca ayaklarım asagıya sallandıgı ıcın cok sısıyorr sureklı uzatarak oturuyorumm kocam kıyamadı dun ıkea ya gıttık masa ve sandalye aldı sımdı rahatım ayaklarımı uzatarak pc basında durabılıyorumm ::))

bu aksam yemeklı ve yatılı mısafırlerım var kızlar sabahtann berı temızlık yapıyorumm ancak bıtırdımm sımdı de yemek olayına gırısecegımm ay ne pısırecegımıde bılmıyorumm ( offf bırde bu kılolarla ter ıcınde kaldımm butun ısler bıtınce dus alıp kuafore gıdecegımm fon falan cektıreyımm gelen mısafırlerıde tanımıyorum esımın musterısı ıs yaptıgı fırmanın sahıbı ve esı bırde kızları varr baska sehırden gelecekler ustelık kadın o sehrın beledıye baskanıymıss ıyı agırlamam lazım ama gelın gorunkı ben hareket eedemıyorumm ay ne olacak bılmem ((

:Saruboceq:

tatlım bende içimden 123 sayısını geçirmiştim. inşş sen 122 bende 123. sırada hamiş olarak hamiş listesinde yer alırız.
aminnnn. rabbim nasip eder inşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ay canım inşallah!!! Güzel dileklerin için çok sağol canım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…