tamam kuzucum şu anlık eksik yok gibi görünüyor
saoll cnmm :))
Bak kendini fazla özletme haa. Fazla ayrı kalmaya dayanamayabiliirimm.:bbo: Böyle giderse sen dönene kadar ben anccaakk adet olabilecem. Böylelikle ikimiz birden deneris kürleri neyim. Hee fazla kür göz mü çıkaracak sankii sositososito Seni seviyorum Emineciğiim ve şimdiden özlediim olumunekankayizsmileumutlum ben tatil dönüşü çalışmalarıma başlayacam sana verdiğim tarifi uygulayacam aynı zamandada sultanımdan aldığım incir kürünüde yapacam yani ben ikisini aynı anda kullanmayı düşünüyorum sende kullan amaaaaaaan battı balık yan gider herşeyi deniyoruz işte bizede heyecan oluyor kızzz deneyi verelim nolcakki.....sizi özleyecem amaaa:çok üzgünüm:döndüğümde güzel haberler duymak istiyorum hatta dönmemi beklemeyin bana msj atın yoksa ben çatlarım ayol aklım burda kalır...
Alkdemir aramıza hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. 3 cm dediği 30 mm dır zaten. Yumurta biraz fazla büyümüş hepsi bu. inşalllahh aynı hızla içi bebiş dolaar kaydirigubbakcemile5Cevabın için çok sağol. Sitede genelde 22 mm ye ulaşınca çatlatma iğnesi yapıldığını okudum. Ben 5 gun klemen kullanıp doktora gittiğimde yumurtan 3 cm olmuş bu fırsatı kaçırmayalım çatlatma iğnesi yapalım dedi. Fakat şimdide bende bir anormallikmi var diye düşünüyorum. Yarın sabah gidicem doktora. İlk çatlatma iğnesinde hamile kalanlar olmuş. Umarım hayırlısıyla bende olurum. Olmazsada moralimi bozmaya niyetim yok. Once Allah sonra siz destekçimsiniz. Burda çok büyük bir yardımlaşma olduğu belli. Allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah.
canııım beni yok yazma. biliyorsun bi mazeritim olmazsa ben buralardayım. sizi takipteyim yanii kafamçokkarıştıumutlum yok yazıyorum seni
Gittim gülüm ama benim bu defa hiç umudum yok. İnanılır gibi değil biliyorum ama umutlu-umutsuz bugün. şutarafagitti Tabii ki listeye yardımcı oluruz hayatım. Ellerine sağlıık.gunaydınn tatlımmm ...heh ii ozman :))
umuutlummmmmmmmm gıttın demekk ayyyyyyy Allahımmm hadı hayırlısııı olsunn inşşş Yarabbım inii yüreğindeki verır cnm.
Sultanım Umutlum kızlarr listeyı yapıyorum ama olurya gözumden bsy kaçar sızde yardımcı olun emiiikaydirigubbakcemile2
İyi dileklerin için çok teşekkürler Betusçuğum ama, haberi ben şimdiden vereyim, bebiş yok. Adet söktürücüye başlayacağım o yüzden de kesin sonucu almak için yaptırdım testi. Daha önce idrarda bakılmıştı yoktu zaten birşey. Hayırlısı tabii yine de. Gönül isterdi sizlere güzel haber vermek tabii.inşallah güzel haberler verirsin canım bize
tam düşündüğüm gibi yaşasın inşallah pazartesiye güzel haberler alırız sonunda ikna edebildim seni
sağol tatlım iştahsızlığım yok o maşallah yerinde de bulantı yedirmiyohayırlı olsun cnm tekrar..bazı hamılelıkte ilk 3 ay bole az yemek iştahsızlık oluyo die bılıyorum bazı arkadaslarımdada bole olmuştuu..bebişinn karbuz guzelı olurrrr valla cok yersen hayrancım
ay nasıl sabredicem 4 ay bi de her gün bi şehirden başka şehire gidiyom evim işe uzakhayrancım bunlar normal ieyler hayatım bende de olmuştu bulantı ama hafifti 4. aydan sonra geçiyor gülüm
keşke bizde hamile kalsakta bizimde bulantılarımız olsa bunlar güzel şeyler bence
cnm ben daha yenı yapıorum listeyı emosumuz gıremıyebılır oyuzden.hamısmıydın sen ben bılmıodummbilmiyorumkismile124 benimdi ben yokum amaaaaa:2:
umutlumm herzman bır umut vardır unutmaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktanBak kendini fazla özletme haa. Fazla ayrı kalmaya dayanamayabiliirimm.:bbo: Böyle giderse sen dönene kadar ben anccaakk adet olabilecem. Böylelikle ikimiz birden deneris kürleri neyim. Hee fazla kür göz mü çıkaracak sankii sositososito Seni seviyorum Emineciğiim ve şimdiden özlediim olumunekankayizsmile
Alkdemir aramıza hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. 3 cm dediği 30 mm dır zaten. Yumurta biraz fazla büyümüş hepsi bu. inşalllahh aynı hızla içi bebiş dolaar kaydirigubbakcemile5
canııım beni yok yazma. biliyorsun bi mazeritim olmazsa ben buralardayım. sizi takipteyim yanii kafamçokkarıştı
Gittim gülüm ama benim bu defa hiç umudum yok. İnanılır gibi değil biliyorum ama umutlu-umutsuz bugün. şutarafagitti Tabii ki listeye yardımcı oluruz hayatım. Ellerine sağlıık.
İyi dileklerin için çok teşekkürler Betusçuğum ama, haberi ben şimdiden vereyim, bebiş yok. Adet söktürücüye başlayacağım o yüzden de kesin sonucu almak için yaptırdım testi. Daha önce idrarda bakılmıştı yoktu zaten birşey. Hayırlısı tabii yine de. Gönül isterdi sizlere güzel haber vermek tabii.
Evet gülüm, bu işte senin, eminenin bi de seldanın parmağı vaar. sengözlerimebaksanab Ama haklısınız tabii, durumumu netleştirmem gerekiyor artık. 65. günüm bugün. Ne kadar ilaç kullanmak istemesem de, evde var olan adet söktürücüme başlayacağım akşama.
sağol tatlım iştahsızlığım yok o maşallah yerinde de bulantı yedirmiyo
ay nasıl sabredicem 4 ay bi de her gün bi şehirden başka şehire gidiyom evim işe uzak
yolun tutması korkutuyo
Günaydın Hayrancığım. benim de çok bulantım olmuştu hamileliğimde. ama boşver bebiş için herşeye değer. daha şimdiden annesine sabırlı olmayı öğretiyor bebişiin.
evet canım sabredicem artık bulantıya da razıyım zaten bulantı sağlıklı olmanın işaretiymiş galiba
evet canım güzel tabi ama zor emin ol canım sizlerinde olacak sadece ümitsizliğe sevketmeyin kendinizi
ben de yarın keseyi görebilsem hayırlısıyla
çantaya koy bir poşet bir de çubuk krakeri yanından hiç ayırma
Kızlar benimde hala kırmızılarım yok hihoyyyt...progestan biteli 4. günüm bugün... Pazartesine kadar gelmezse eğer o zaman test yapacağım... Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 14. günüm. Fakat içimde hiç idrar testi yapma isteği yok... Hiç hevesli değilim bu sefer. Sanırım daha önce hüsran yaşadığım için. Bide adet sancısı gibi sancım oluyor 2 gündür...Hayırılısı diyorum artık...
kızlar ben hala regl olmadım dr bana DUPHASTON diye ilaç vermıştı 3 gun iç dedı sabah 2 aksam 2 içtım dun bıttı acaba nezman regl olurum yuzum doktu gogslerım şiş degl ama agrı var cok az acaba yakınmı olmam.pzt gunu dr gebelık yok regl olamk uzeresın demkkı demıstı teste bakıpp offffffffff regl olımmmmmmmm artıkkk
,Canım ben duphaston bittikten sonraki 3. yada 4. gün mutlaka adet oldum... İyi bir söktürücü o. Ama tabi 10 güne kadar bekleme süren var...kişiden kişiye değişir.Ama genelde ilk 4 gün içinde geliyor.
Bak kendini fazla özletme haa. Fazla ayrı kalmaya dayanamayabiliirimm.:bbo: Böyle giderse sen dönene kadar ben anccaakk adet olabilecem. Böylelikle ikimiz birden deneris kürleri neyim. Hee fazla kür göz mü çıkaracak sankii sositososito Seni seviyorum Emineciğiim ve şimdiden özlediim olumunekankayizsmile
Alkdemir aramıza hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. 3 cm dediği 30 mm dır zaten. Yumurta biraz fazla büyümüş hepsi bu. inşalllahh aynı hızla içi bebiş dolaar kaydirigubbakcemile5
canııım beni yok yazma. biliyorsun bi mazeritim olmazsa ben buralardayım. sizi takipteyim yanii kafamçokkarıştı
Gittim gülüm ama benim bu defa hiç umudum yok. İnanılır gibi değil biliyorum ama umutlu-umutsuz bugün. şutarafagitti Tabii ki listeye yardımcı oluruz hayatım. Ellerine sağlıık.
İyi dileklerin için çok teşekkürler Betusçuğum ama, haberi ben şimdiden vereyim, bebiş yok. Adet söktürücüye başlayacağım o yüzden de kesin sonucu almak için yaptırdım testi. Daha önce idrarda bakılmıştı yoktu zaten birşey. Hayırlısı tabii yine de. Gönül isterdi sizlere güzel haber vermek tabii.
Evet gülüm, bu işte senin, eminenin bi de seldanın parmağı vaar. sengözlerimebaksanab Ama haklısınız tabii, durumumu netleştirmem gerekiyor artık. 65. günüm bugün. Ne kadar ilaç kullanmak istemesem de, evde var olan adet söktürücüme başlayacağım akşama.
cnm ben daha yenı yapıorum listeyı emosumuz gıremıyebılır oyuzden.hamısmıydın sen ben bılmıodummbilmiyorumkismile
umutlumm herzman bır umut vardır unutmaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
anladım cnmm gecer inşş en kısa zmanda bulantılarınnnnn
Kızlar benimde hala kırmızılarım yok hihoyyyt...progestan biteli 4. günüm bugün... Pazartesine kadar gelmezse eğer o zaman test yapacağım... Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 14. günüm. Fakat içimde hiç idrar testi yapma isteği yok... Hiç hevesli değilim bu sefer. Sanırım daha önce hüsran yaşadığım için. Bide adet sancısı gibi sancım oluyor 2 gündür...Hayırılısı diyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?