Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Gayeciğiim nasıl dayanabiliorsun test yapmamak içinşakkıdı Bence test yapmalasıın ki güzel bi sonuç çıkarsa hepimiz mutlu girelim hafta sonunaa kaydirigubbakcemile2 Aynı hüsranı biz de yaşadıkdefalarcaa, o yüzden haklısın. Ama olacağın önüne geçilmez böylece erken erken öğrenmiş olursun sonucuu. Yani yine de sen bilirsin tabii pazartesiye daha netleşir herşey. İnşallah muradın olur bu defaa
Gülüm senin büyük ihtimalle kaçışın yok, evlilik yıldönümünde adetsiinn kaydirigubbakcemile3
yasakkelimeyasakkelimehop umutlummmmmmm sonuca gore baslaaa ılacaa hemii gülümmm
Hee yaa, artıkın yeter adet olmak istiyoruum. Ayol bişi değil evdeki pedler küfleneceeek kafamçokkarıştı

:roflol:zatn şansıma tüküremm ben ilk yıldönumuydu yaaaaaa:roflol:regl gecıktırıcımı kullansam acepppppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
du bakalım bı su testın sonucuna cnm yaaa bekleyelım napalıom

gunun gectımı cnmm

Hayır canm henuz geçmedi. Geçen ay 11 mayısta adet olmuştum. Bugun İğnden sonraki 12. Gunum. Benım adetım duzensız değil ama her ay aynıgun olmam 2 gun falat atar genelde. Benımde iğne vurundugum gunden berı hergun kasık ağrım var. Adet olacağım zaman oyle ağrıyla hissettirirdi kendini ama hergun ağrımazdı. Ağrı olmaması gerekiyorsa üzgünüm.  Ama ağrı normalse hala bir ümitttttt var.. 

Agrı olması ii bsy canım kotu degıl,iğneden 14 gun sonra kanda baktır canım inşşşşşşşşşşş bebısın gelmıstır:)klomen +catla iğnesı tedavın dımı cnm

inşallah vardır canım

Valla canım bende anlamadım ama içimde hiç test yapma heyecanı yok bu sefer... etrafım eczane dolu ve hep önlerinden geçiyorum ama girip test alasım gelmiyor hiç... Önceden 11. gün başlıyordum test yapmaya...

O zaman benim yumurtalarım olmadan adet mi oluyorum , ama o zaman yumurtlama olmadan hamiş olamamki:1shok: Öyle değilmi kızlar , yardım edin bana da :çok üzgünüm:

Valla canım bende anlamadım ama içimde hiç test yapma heyecanı yok bu sefer... etrafım eczane dolu ve hep önlerinden geçiyorum ama girip test alasım gelmiyor hiç... Önceden 11. gün başlıyordum test yapmaya...
Bana sorarsan hayal kırıklıklarından bıktığın için şimdilik böyle düşünüyorsun. Adetin daha çok geçtiğinde umutların çoğalacaktır. Bak bana, kaçıncıya test yapıyorum yine de accık da olsa umut var içimde boshayallersmile
Hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun. Sıkıntı yapmaman daha güzel, zaten bu saatten sonra varsa vardır, yoksa yoksa bebiiş

O zaman benim yumurtalarım olmadan adet mi oluyorum , ama o zaman yumurtlama olmadan hamiş olamamki:1shok: Öyle değilmi kızlar , yardım edin bana da :çok üzgünüm:

Sanırsım ben de aynen senin gibi oluyorum gülüm. Hatta ben adet de olamıyoruum. İşte bizler de yumurtalarımız olsun diye tedavi görüyoruuz. İnşallah yumurtalarımız oluur, sonra da içleri bebek dolaar alkisalkisalkis

bende öyle canım adet olamıyorum ilaçla oluyorum ancak 15 ine kadar bekliycem olmazsam dr a gidicem bekliyorum bakalım

bende öyle canım adet olamıyorum ilaçla oluyorum ancak 15 ine kadar bekliycem olmazsam dr a gidicem bekliyorum bakalım

Umutlu22 ve betus canım sizin kaç gün gecikiyor, birde hep düzensizmiydi adetleriniz, benim aslında aşırı düzensiz değildi 3-4 gün gecikiyordu ama 6 aydır bebek düşünmeye başladık adetlerim 12- 15 gün gecikti . her gün test alıyordum artık düşünün

canım ben 2 ayda oluyordum bazen bazen daha kısa sürüyodu çocuk düşünmüyoken doğum kontrol hapı kullandım bekarkende tabi

Canım benim bekarken düzenliydi. Evlendim dğum yaptıktan sonra yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Daha sonra bi rahatsızlığım oldu ve d. kontol hapını bırakmak zorunda kaldım. Işın tedavsiydi, Mr, Anjiyo derken sanırım o yüzden yumurta sorunum baş gösterdi. Bebek istemeye başlayınca da tedaviye başladık ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…