canım özür dilerim ben o listeyi tedavi görenler diye anladımakannehir maalesef hala tedavi aşamasındayım
olsun cnm bende sandım hamışsınnn :)) en yakın zmanda gecıcezzzz bızde inşş o listeyeee :))) 124 rezerve olsun sana
Gayeciğiim nasıl dayanabiliorsun test yapmamak içinşakkıdı Bence test yapmalasıın ki güzel bi sonuç çıkarsa hepimiz mutlu girelim hafta sonunaa kaydirigubbakcemile2 Aynı hüsranı biz de yaşadıkdefalarcaa, o yüzden haklısın. Ama olacağın önüne geçilmez böylece erken erken öğrenmiş olursun sonucuu. Yani yine de sen bilirsin tabii pazartesiye daha netleşir herşey. İnşallah muradın olur bu defaaKızlar benimde hala kırmızılarım yok hihoyyyt...progestan biteli 4. günüm bugün... Pazartesine kadar gelmezse eğer o zaman test yapacağım... Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 14. günüm. Fakat içimde hiç idrar testi yapma isteği yok... Hiç hevesli değilim bu sefer. Sanırım daha önce hüsran yaşadığım için. Bide adet sancısı gibi sancım oluyor 2 gündür...Hayırılısı diyorum artık...
Gülüm senin büyük ihtimalle kaçışın yok, evlilik yıldönümünde adetsiinn kaydirigubbakcemile3kızlar ben hala regl olmadım dr bana DUPHASTON diye ilaç vermıştı 3 gun iç dedı sabah 2 aksam 2 içtım dun bıttı acaba nezman regl olurum yuzum doktu gogslerım şiş degl ama agrı var cok az acaba yakınmı olmam.pzt gunu dr gebelık yok regl olamk uzeresın demkkı demıstı teste bakıpp offffffffff regl olımmmmmmmm artıkkk
Hee yaa, artıkın yeter adet olmak istiyoruum. Ayol bişi değil evdeki pedler küfleneceeek kafamçokkarıştıyasakkelimeyasakkelimehop umutlummmmmmm sonuca gore baslaaa ılacaa hemii gülümmm
Gayeciğiim nasıl dayanabiliorsun test yapmamak içinşakkıdı Bence test yapmalasıın ki güzel bi sonuç çıkarsa hepimiz mutlu girelim hafta sonunaa kaydirigubbakcemile2 Aynı hüsranı biz de yaşadıkdefalarcaa, o yüzden haklısın. Ama olacağın önüne geçilmez böylece erken erken öğrenmiş olursun sonucuu. Yani yine de sen bilirsin tabii pazartesiye daha netleşir herşey. İnşallah muradın olur bu defaa
Gülüm senin büyük ihtimalle kaçışın yok, evlilik yıldönümünde adetsiinn kaydirigubbakcemile3
Hee yaa, artıkın yeter adet olmak istiyoruum. Ayol bişi değil evdeki pedler küfleneceeek kafamçokkarıştı
neyaptın canım test yaptınmı
kimse bişey demediki yap diyeyapmadım.
gunun gectımı cnmm
Hayır canm henuz geçmedi. Geçen ay 11 mayısta adet olmuştum. Bugun İğnden sonraki 12. Gunum. Benım adetım duzensız değil ama her ay aynıgun olmam 2 gun falat atar genelde. Benımde iğne vurundugum gunden berı hergun kasık ağrım var. Adet olacağım zaman oyle ağrıyla hissettirirdi kendini ama hergun ağrımazdı. Ağrı olmaması gerekiyorsa üzgünüm.  Ama ağrı normalse hala bir ümitttttt var.. 
Hayır canm henuz geçmedi. Geçen ay 11 mayısta adet olmuştum. Bugun İğnden sonraki 12. Gunum. Benım adetım duzensız değil ama her ay aynıgun olmam 2 gun falat atar genelde. Benımde iğne vurundugum gunden berı hergun kasık ağrım var. Adet olacağım zaman oyle ağrıyla hissettirirdi kendini ama hergun ağrımazdı. Ağrı olmaması gerekiyorsa üzgünüm.  Ama ağrı normalse hala bir ümitttttt var.. 
Agrı olması ii bsy canım kotu degıl,iğneden 14 gun sonra kanda baktır canım inşşşşşşşşşşş bebısın gelmıstır:)klomen +catla iğnesı tedavın dımı cnm
evet cnm klomen sonrası ovitrelle iğnesi vurundum.
Gayeciğiim nasıl dayanabiliorsun test yapmamak içinşakkıdı Bence test yapmalasıın ki güzel bi sonuç çıkarsa hepimiz mutlu girelim hafta sonunaa kaydirigubbakcemile2 Aynı hüsranı biz de yaşadıkdefalarcaa, o yüzden haklısın. Ama olacağın önüne geçilmez böylece erken erken öğrenmiş olursun sonucuu. Yani yine de sen bilirsin tabii pazartesiye daha netleşir herşey. İnşallah muradın olur bu defaa
canım hepimizin farklı sorunları var.ve ilk öğrendiğimde bende dedim peki adet nasıl oluyorum die?doktorumun yaptığı açıklamada bu;
rahim her ay adetin ilk gününen itibaren kendini gebelik için hazırlar.duvarları kalınlaşır ama gebelik oluşmazsa bu duvar dökülür ve adet kanaması meydana gelir.kanama biter tekrar aynı döngü devam eder.
Bana sorarsan hayal kırıklıklarından bıktığın için şimdilik böyle düşünüyorsun. Adetin daha çok geçtiğinde umutların çoğalacaktır. Bak bana, kaçıncıya test yapıyorum yine de accık da olsa umut var içimde boshayallersmileValla canım bende anlamadım ama içimde hiç test yapma heyecanı yok bu sefer... etrafım eczane dolu ve hep önlerinden geçiyorum ama girip test alasım gelmiyor hiç... Önceden 11. gün başlıyordum test yapmaya...
O zaman benim yumurtalarım olmadan adet mi oluyorum , ama o zaman yumurtlama olmadan hamiş olamamki:1shok: Öyle değilmi kızlar , yardım edin bana da :çok üzgünüm:
Bana sorarsan hayal kırıklıklarından bıktığın için şimdilik böyle düşünüyorsun. Adetin daha çok geçtiğinde umutların çoğalacaktır. Bak bana, kaçıncıya test yapıyorum yine de accık da olsa umut var içimde boshayallersmile
Hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun. Sıkıntı yapmaman daha güzel, zaten bu saatten sonra varsa vardır, yoksa yoksa bebiiş
Sanırsım ben de aynen senin gibi oluyorum gülüm. Hatta ben adet de olamıyoruum.İşte bizler de yumurtalarımız olsun diye tedavi görüyoruuz. İnşallah yumurtalarımız oluur, sonra da içleri bebek dolaar alkisalkisalkis
bende öyle canım adet olamıyorum ilaçla oluyorum ancak 15 ine kadar bekliycem olmazsam dr a gidicem bekliyorum bakalım
Umutlu22 ve betus canım sizin kaç gün gecikiyor, birde hep düzensizmiydi adetleriniz, benim aslında aşırı düzensiz değildi 3-4 gün gecikiyordu ama 6 aydır bebek düşünmeye başladık adetlerim 12- 15 gün gecikti . her gün test alıyordum artık düşünün
Umutlu22 ve betus canım sizin kaç gün gecikiyor, birde hep düzensizmiydi adetleriniz, benim aslında aşırı düzensiz değildi 3-4 gün gecikiyordu ama 6 aydır bebek düşünmeye başladık adetlerim 12- 15 gün gecikti . her gün test alıyordum artık düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?