Canım benim bekarken düzenliydi. Evlendim dğum yaptıktan sonra yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Daha sonra bi rahatsızlığım oldu ve d. kontol hapını bırakmak zorunda kaldım. Işın tedavsiydi, Mr, Anjiyo derken sanırım o yüzden yumurta sorunum baş gösterdi. Bebek istemeye başlayınca da tedaviye başladık ister istemez.
Valla canım bende anlamadım ama içimde hiç test yapma heyecanı yok bu sefer... etrafım eczane dolu ve hep önlerinden geçiyorum ama girip test alasım gelmiyor hiç... Önceden 11. gün başlıyordum test yapmaya...
slmm benim bikaç güne kadar aşılamam yahpılacak.ama benim yaptırdığım yerde aşılama sonrası ilaç vermiolarmış.bende kendim kullanmayı düşünüyorum.sana bu ilacı nasıl kullanmanı önerdi? (ağızdan yada alttan).birde günde kaç tane içeceksin?Arkadaşlar bu benim ilk denemem olacak. Dün gecede yazmıştım buraya. Bu sabah doktora gittim. Yumurtan çatlamış, yumurtalığın için gayet iyi görünüyor dedi ve PROGYNEX 200 mg verdi. Eğer 20 güne kadar adet olamazsan gel bakalım ama adet olursan adtin 5. günü gel dedi. Şimdi bekliyorum. Fakat ben normal adet gören biri değilim. Bundan sonraki süreci yaşanlar var burda. Hamile kalıp kalamayacağımı çok merak ediyorum acaba bazı belirtiler oluyor mu?. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.
slmm benim bikaç güne kadar aşılamam yahpılacak.ama benim yaptırdığım yerde aşılama sonrası ilaç vermiolarmış.bende kendim kullanmayı düşünüyorum.sana bu ilacı nasıl kullanmanı önerdi? (ağızdan yada alttan).birde günde kaç tane içeceksin?
umutlum sanırsam beta hcg sonucunu almaya gitti inşallah iyi haberlerle döner
slmm benim bikaç güne kadar aşılamam yahpılacak.ama benim yaptırdığım yerde aşılama sonrası ilaç vermiolarmış.bende kendim kullanmayı düşünüyorum.sana bu ilacı nasıl kullanmanı önerdi? (ağızdan yada alttan).birde günde kaç tane içeceksin?
doğru söylüosunuzda kıslar.benim anlamadığım özel merkez ve hastaneler aşılam olsun tüp olsun sonrası için destekleyici ilaç verirken bu üniversite hastaneleri nie vermio.benden hiç kan almadılar iğne vurulduğum süre içinde ama başka bi arkadaşın e2 değerlerin ebakılıo aralıklarla.bu tüzden çok kafam karışıyobilmiyorumkismile
inş hepimiz kavuşuruz bir an önce.allah kimseye aratmasın çok zor...canım her doktorum tedavi şekli farklı işte ne yapacaksın umarım bi an önce bebişine kavuşursun sende
inş hepimiz kavuşuruz bir an önce.allah kimseye aratmasın çok zor...
Kızlar benim kasık ağrım sadece sağ tarafta olmaya başladı yaaaa. Boyle kalp atısı gıbı pıt pıt atıslar oluyor ve bıçak batırıyolarmış gıbı acı veriyor. Sizce durumum nedir. NORMAL Mİİİİİİİİİİİİİİ.. bu kesinlikle psikolojik değil acıyı hissediyorum yaa..
Kızlar benim kasık ağrım sadece sağ tarafta olmaya başladı yaaaa. Boyle kalp atısı gıbı pıt pıt atıslar oluyor ve bıçak batırıyolarmış gıbı acı veriyor. Sizce durumum nedir. NORMAL Mİİİİİİİİİİİİİİ.. bu kesinlikle psikolojik değil acıyı hissediyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?