Ayyy Canım yazık sana ya. Bu halinle misafir mi ağırlayacaksın. Ben bu sağlam halimle yoruldum. Bi haftadır yatılı misafirim vardı. Sen yinede çok yorma kendini. Çağır birilerini yardım etsinler sana.slm kıslarrr
esemosum gulegule gıt gulegule gell ıyıce dınlen kafayı bosaltt bol bol bebıs calıss he canım yaa benım kız sabırsızz dr uma gıttım dun normal dedı dogum kanalına yerlesmıss 1 ay kadar orada kalacakmıss sancılarda yalancı dogum sancısıymıss rahım kendını hazırlıyormus merak etme erken dogurmayacaksın dedı bıraz ferahladıkk evet sultan ve ben burayı terk etmedıkk gercı su sıralar pek yazamıyorum pc basında oturunca ayaklarım asagıya sallandıgı ıcın cok sısıyorr sureklı uzatarak oturuyorumm kocam kıyamadı dun ıkea ya gıttık masa ve sandalye aldı sımdı rahatım ayaklarımı uzatarak pc basında durabılıyorumm ::))
bu aksam yemeklı ve yatılı mısafırlerım var kızlar sabahtann berı temızlık yapıyorumm ancak bıtırdımm sımdı de yemek olayına gırısecegımm ay ne pısırecegımıde bılmıyorumm( offf bırde bu kılolarla ter ıcınde kaldımm butun ısler bıtınce dus alıp kuafore gıdecegımm fon falan cektıreyımm gelen mısafırlerıde tanımıyorum esımın musterısı ıs yaptıgı fırmanın sahıbı ve esı bırde kızları varr baska sehırden gelecekler ustelık kadın o sehrın beledıye baskanıymıss ıyı agırlamam lazım ama gelın gorunkı ben hareket eedemıyorumm ay ne olacak bılmem ((
slm kıslarrr
esemosum gulegule gıt gulegule gell ıyıce dınlen kafayı bosaltt bol bol bebıs calıss he canım yaa benım kız sabırsızz dr uma gıttım dun normal dedı dogum kanalına yerlesmıss 1 ay kadar orada kalacakmıss sancılarda yalancı dogum sancısıymıss rahım kendını hazırlıyormus merak etme erken dogurmayacaksın dedı bıraz ferahladıkk evet sultan ve ben burayı terk etmedıkk gercı su sıralar pek yazamıyorum pc basında oturunca ayaklarım asagıya sallandıgı ıcın cok sısıyorr sureklı uzatarak oturuyorumm kocam kıyamadı dun ıkea ya gıttık masa ve sandalye aldı sımdı rahatım ayaklarımı uzatarak pc basında durabılıyorumm ::))
bu aksam yemeklı ve yatılı mısafırlerım var kızlar sabahtann berı temızlık yapıyorumm ancak bıtırdımm sımdı de yemek olayına gırısecegımm ay ne pısırecegımıde bılmıyorumm( offf bırde bu kılolarla ter ıcınde kaldımm butun ısler bıtınce dus alıp kuafore gıdecegımm fon falan cektıreyımm gelen mısafırlerıde tanımıyorum esımın musterısı ıs yaptıgı fırmanın sahıbı ve esı bırde kızları varr baska sehırden gelecekler ustelık kadın o sehrın beledıye baskanıymıss ıyı agırlamam lazım ama gelın gorunkı ben hareket eedemıyorumm ay ne olacak bılmem ((
Oh oh.. Keyfine bak Canım.. Bol bol dinlende gel. Çok güzel bir Tatil geçirirsin inşallah opuyorumnanaktankızlarr ben kaçıyorummm kuaföre gidecem saçlarımı neyin boyatacam öpüyorum hepinizi
canım hepimizin farklı sorunları var.ve ilk öğrendiğimde bende dedim peki adet nasıl oluyorum die?doktorumun yaptığı açıklamada bu;Senin sorunun ne canım ve otrivelle yi ne için kullanıyorsun , inşallah hamişsindir. Dr a gittiğimde yumurtlaman olmuyor demişti banada ama adet oluyorsak neden yumurtlama olmuyor benimde kafam karıştı hakkaten Çok üzgünüm çoook. İnşallah tedavilerimiz sonuç verir.
kızlar aşılamadan sonra progesteron hapı kullanan var mı aranızda?
canım aşılama değil ama çatlatma iğnesinden sonra kullandım ben. 3. klomen denemem bu her defasında da çatlatma iğnesinden sonraki gün progesteron başladım
Oh oh.. Keyfine bak Canım.. Bol bol dinlende gel. Çok güzel bir Tatil geçirirsin inşallah opuyorumnanaktan
Günaydın tatlıım
Günaydın bitaneem. Hele bi adet olayım tarifini uygulayacağım canım. Peki bunun yanında incir kürünü de yapsam zararlı olur mu acaba ikisi birlikte. Eee ne güzel yumurtaların çatlıyor en azından. Benim hiç yumurtam bile olmuyoor. Valla çalışmayı unuttuk artık, uzun zamandan beri keyfimize göre takılıyoruz.
Sen yeter ki sağ ve sağlıklı ol biz seni bekleriz minnoşuum. Tatile de erken erken çıkacaksın demek. Kafaya takmamak en güzeli tabii ama her zaman başaramıyor insan.
Canııım beniiim işte geldim burdayııımm sempatiksalakcinni
Güle git, güle güle gel minnoşuum. İyi eğlenceler, iyi tatiller.
slm kıslarrr
cnm listedeki karakaya hamile...haber veremedi buaraya sanırım diğer topicten biliyorum
aaaaa öylemiii çok :teytey::teytey:sevindim ama kendisi keşke bizi bilgilendirseydibenneyaptımki hamiş kalınca bizi unutanlara ben çok kızıyorumklava:neyse sen haber verdiğin için saol canım :1hug:ben o haber vermesede hamiş listemize ekleyim belki henüz heyecanını atamamıştır bizimle paylaşmak için gelecektir eminimmm
Oncelikle buraya yazdıklarınızın benim gibi bebek sahibi olmaya yeni karar vermiş ama polikistik over sendromu ile karşılaşmış kişiler için gerçekten çok aydınlatıcı bilgilerle dolu olduğunu söylemeliyim. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
28 yaşındayım ve yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum. 4 ay hiç adet olamamak sonrasında 1 ayı bulan adet donemi gibi kısır bir döngü içersindeydim. Doğum kontrol hapı ile düzee sokulan sonra yine bozulan bir adet düzensizliğinden söz ediyorum. 5 yıllık evlim ve yeni bebek sahibi olmaya karar verdik. Yumurtalığımda çok sayıda ama bebek olacak olgunlukta yumurta olmadığından klomen tedavisi gordum. Ayın 8'inde çatlatma iğnemi oldum. Yalnız benim tek yumurtam var ve doktorum 3 cm oldugunu soyledi. Burda yazılanları okudum ve 22 mm den bahsediliyor. Benim durumum kötümü iyimi anlayamadım. Yarın doktoro gidicem. Çatlatma iğnesinden sonraki ilk doktor kontrolunde ne oluyor, ne yapılıyor anlatabilirmisiniz?
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?