Kızlar benim kasık ağrım sadece sağ tarafta olmaya başladı yaaaa. Boyle kalp atısı gıbı pıt pıt atıslar oluyor ve bıçak batırıyolarmış gıbı acı veriyor. Sizce durumum nedir. NORMAL Mİİİİİİİİİİİİİİ.. bu kesinlikle psikolojik değil acıyı hissediyorum yaa..
kızlar umutlu dan hiç ses yok değil mi? acaba sonucunu mu almaya gitti?
Kızlar benim kasık ağrım sadece sağ tarafta olmaya başladı yaaaa. Boyle kalp atısı gıbı pıt pıt atıslar oluyor ve bıçak batırıyolarmış gıbı acı veriyor. Sizce durumum nedir. NORMAL Mİİİİİİİİİİİİİİ.. bu kesinlikle psikolojik değil acıyı hissediyorum yaa..
canım adetin geciktimi inşallah hamişsinidir
aynen senin gibiyim bende bugun iğnenin 10.günündeyim ara ara oluyo o batmalar hele dün bi sancı girdi 2 dk kıpırdayamadım bide bgn midemde yanma oldu hep senin iğneden kaç gün geçti
benım bugun 12. Gunum canım yaaa.
Benim de 14. günüm.hatta vurulduğu günü de sayarsam 15. gün
senin durumun nedir peki. test yapmadım deme banaklava: belirtilerimiz aynımı seninle
test yapmadım canım çünkü ben diğer 2 klomen denemesinde bu yüzden çok yanıldım 13. gün başlıyordum test yapmaya ve hep 2. çizgi silik çıkıyordu ama sonra ne yazıkki adet oluyordumBu psikolojiyi yaşamamak için yapadım test falan zaten öyle heveslide değilim önceki seferler gibi.
Ben sanırım bugün yarın adet olucam... çünkü adet belirtileri başladı ciddi şekilde ve hamile olduğumu zannetmiyorum.
senin durumun nedir peki. test yapmadım deme banaklava: belirtilerimiz aynımı seninle
Valla canım o kasık batması denilen şeylerden benim her klomen+çatlatma denememde oldu ve hep heveslendim... yine oldu ama öyle bıçak saplanması v.s. gibi batmalar değildi. Gögüslerimde hiç bir değişim yok... ne uçları koyu ne de hassasiyet var.Dolgunluk falan da yok.Gayet eski hallerindeler :)) Onun dışında idrarda koyulaşma falan da görmedim.
Yani açıkçası ben belirti yönünden fakirim o nedenle de direkt adetimi bekliyorum hamile olduğumu sanmıyorum.
inşallah dediğin gibi değildir hamilesindir. sendekı belırtıler benımkıne benzıyor. ozaman benımdemi olmadı ya offeyvahedigeldismile
Valla canım öyle düşünme herkesin vücut tepkileri farklı... Kendini kimse ile kıyaslama sonra üzülüyor insan... Kimisi yok batmalar,yok göğüslere dokunamamalar hatta sütyen giyemeyecek kadar hassasiyet yaşamalar,lekelenmeler v.s. yaşarken kimisi anlamıyor bile hamile olduğunu... En güzeli sabredip adet gününün geçmesini beklemek ve eğer geçerse kanda baktırmak... Çünkü çatlatma iğnesi herkesin vücudundan farklı zamanda atılıyor dolayısıyla idrar testleri yanlış çıkabiliyor...
Ben burada 3 gün üst üste yaptığım testlerin resimlerini koymuştum herkes ayy herhalde hamilesin demişti ama sonuç sıfır.
:çok üzgünüm:
gyshnky dedıgı gıbı cnm herkezde farklı farklı oluo belırtıler bazende zerre belırtı olmuo adetıne kadar gectımı anlıyolar.bende cook dınledım kendımı batmalrımı agrılarımı ama bu ay öle bı oldukı testın sonucu suratıma carptı resmen yıkıldım okuyunca.okumaktan usenmez isen sana bıraz kendımden bahsedeyım
benım 1 yıl oncesınde hbrsız sessız belırtıtsız bebegım gelmıstı,tek belırtı adet gunumde goguslerım anormal şişmıştı onun dısında bsy yotu sanırsam hatırlamıorum(aa bıde lekelenme olmustucok az).adetım gecmesıstı daha rüyamda oğlum olmustu öle guzel bı burnu vardıkı hala hatılıorum((ertesı gun ıdrar testı yaptım sıllk cızgı cıktı hemen kanda yaptrdım pozıtıftı :))bır yada ıkı gun sonra dr gıttım evet hamıleydım ama cok yenıydı kese gorunmuodu 1 hafta sonra gel dedı tabı regl gunum gecmıstı artık.pzt gunuydu 2 temmuzdu gıttım dr uyandım bı heves bı kaçsaat sonra kanam basladı korktum.dr gıttıgımde baktı neden kanama var dedım düşük baslamıs dedı.sonrasımı bebegım gıttı onu hıssedemedn kaybettım.hayatım degıstı ogunden sonra psıkolojımde..
sımdı 6 aydır tedavı goruorum sag tupum tıkalı.bendede oluodu batmalar agrılar hep yordum ama pek umıtlenmedım.en cok bu ay oldu kasık agrım bel agrım akıntımbu ay cok umutlandım reglmınde gecınce bebegım geldı dedım içimden ama test negatıf(
cok uzuldum yıkıldım resmen bunun nednınınde cok umutlanmam kenımı cok dınlemem oldu herkesın agrısı aynı degılmıs onu anladım.
dılegım Allahım sana hıç yasatmaz inşş bu duyguyu ilk duygun bebegın olurr cnmmm gunun cok yaklasmıss Rabbım yuregındekı versın guzelım
cok uzun oldu yaa kusurabakma
canım çok üzüldüm gerçekten. gecmıs olsun. tabiki herşey allahın takdiri. evet bir yanım istiyor ama bir yanımda bu ağrılardan dolayı umutlanma dıyor. hayırlısı. az bir zaman kaldı. sanırım tedavı umutlandırıyor benı. ılaç içtimya hemen olacakmıs gıbı bır beklentı ıste. gecen ay boyle beklentım yoktu halbukı streste yoktu.
canım çok üzüldüm gerçekten. gecmıs olsun. tabiki herşey allahın takdiri. evet bir yanım istiyor ama bir yanımda bu ağrılardan dolayı umutlanma dıyor. hayırlısı. az bir zaman kaldı. sanırım tedavı umutlandırıyor benı. ılaç içtimya hemen olacakmıs gıbı bır beklentı ıste. gecen ay boyle beklentım yoktu halbukı streste yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?