Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

aynen senin gibiyim bende bugun iğnenin 10.günündeyim ara ara oluyo o batmalar hele dün bi sancı girdi 2 dk kıpırdayamadım bide bgn midemde yanma oldu hep senin iğneden kaç gün geçti

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi hafta sonları pazertesi görüşürüz umarım güzel haberler alırız:CüvCüv:

canım adetin geciktimi inşallah hamişsinidir

senin durumun nedir peki. test yapmadım deme banaklava: belirtilerimiz aynımı seninle

test yapmadım canım çünkü ben diğer 2 klomen denemesinde bu yüzden çok yanıldım 13. gün başlıyordum test yapmaya ve hep 2. çizgi silik çıkıyordu ama sonra ne yazıkki adet oluyordum Bu psikolojiyi yaşamamak için yapadım test falan zaten öyle heveslide değilim önceki seferler gibi.
Ben sanırım bugün yarın adet olucam... çünkü adet belirtileri başladı ciddi şekilde ve hamile olduğumu zannetmiyorum.

inşallah dediğin gibi değildir hamilesindir. sendekı belırtıler benımkıne benzıyor. ozaman benımdemi olmadı ya offeyvahedigeldismile

senin durumun nedir peki. test yapmadım deme banaklava: belirtilerimiz aynımı seninle

Valla canım o kasık batması denilen şeylerden benim her klomen+çatlatma denememde oldu ve hep heveslendim... yine oldu ama öyle bıçak saplanması v.s. gibi batmalar değildi. Gögüslerimde hiç bir değişim yok... ne uçları koyu ne de hassasiyet var.Dolgunluk falan da yok.Gayet eski hallerindeler :)) Onun dışında idrarda koyulaşma falan da görmedim.
Yani açıkçası ben belirti yönünden fakirim o nedenle de direkt adetimi bekliyorum hamile olduğumu sanmıyorum.

yinede olumsuz düşünme cnm. birşeyı 40 kez soylersen olurmus. bizde busefer oldu diyelim nevar. çenemizmi kopacak alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

inşallah dediğin gibi değildir hamilesindir. sendekı belırtıler benımkıne benzıyor. ozaman benımdemi olmadı ya offeyvahedigeldismile

Valla canım öyle düşünme herkesin vücut tepkileri farklı... Kendini kimse ile kıyaslama sonra üzülüyor insan... Kimisi yok batmalar,yok göğüslere dokunamamalar hatta sütyen giyemeyecek kadar hassasiyet yaşamalar,lekelenmeler v.s. yaşarken kimisi anlamıyor bile hamile olduğunu... En güzeli sabredip adet gününün geçmesini beklemek ve eğer geçerse kanda baktırmak... Çünkü çatlatma iğnesi herkesin vücudundan farklı zamanda atılıyor dolayısıyla idrar testleri yanlış çıkabiliyor...

Ben burada 3 gün üst üste yaptığım testlerin resimlerini koymuştum herkes ayy herhalde hamilesin demişti ama sonuç sıfır.

:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:

gyshnky dedıgı gıbı cnm herkezde farklı farklı oluo belırtıler bazende zerre belırtı olmuo adetıne kadar gectımı anlıyolar.bende cook dınledım kendımı batmalrımı agrılarımı ama bu ay öle bı oldukı testın sonucu suratıma carptı resmen yıkıldım okuyunca.okumaktan usenmez isen sana bıraz kendımden bahsedeyım
benım 1 yıl oncesınde hbrsız sessız belırtıtsız bebegım gelmıstı,tek belırtı adet gunumde goguslerım anormal şişmıştı onun dısında bsy yotu sanırsam hatırlamıorum(aa bıde lekelenme olmustucok az).adetım gecmesıstı daha rüyamda oğlum olmustu öle guzel bı burnu vardıkı hala hatılıorum ((ertesı gun ıdrar testı yaptım sıllk cızgı cıktı hemen kanda yaptrdım pozıtıftı :))bır yada ıkı gun sonra dr gıttım evet hamıleydım ama cok yenıydı kese gorunmuodu 1 hafta sonra gel dedı tabı regl gunum gecmıstı artık.pzt gunuydu 2 temmuzdu gıttım dr uyandım bı heves bı kaçsaat sonra kanam basladı korktum.dr gıttıgımde baktı neden kanama var dedım düşük baslamıs dedı.sonrasımı bebegım gıttı onu hıssedemedn kaybettım.hayatım degıstı ogunden sonra psıkolojımde..

sımdı 6 aydır tedavı goruorum sag tupum tıkalı.bendede oluodu batmalar agrılar hep yordum ama pek umıtlenmedım.en cok bu ay oldu kasık agrım bel agrım akıntımbu ay cok umutlandım reglmınde gecınce bebegım geldı dedım içimden ama test negatıf(
cok uzuldum yıkıldım resmen bunun nednınınde cok umutlanmam kenımı cok dınlemem oldu herkesın agrısı aynı degılmıs onu anladım.
dılegım Allahım sana hıç yasatmaz inşş bu duyguyu ilk duygun bebegın olurr cnmmm gunun cok yaklasmıss Rabbım yuregındekı versın guzelım

cok uzun oldu yaa kusurabakma

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...............
116.RUFEYDESERRA.................................. ...............İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ........................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ...........................
120.HEDARZU....................................... .........................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ ..........................KLOMEN
122.KARAKAYA...................................... ........................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZİRAN AYI LİSTEMİZ...........
KUZU84.............................1 HAZİRAN
EXORCİST_TREX...............7 HAZİRAN
GYSHNKY........................11 HAZİRAN
NURZUL...........................11 HAZİRAN
ZEYNO_81.......................13 HAZİRAN
ASYA_DENİZ...................13 HAZİRAN
GULTUN..........................18 HAZİRAN
LUNA...............................19 HAZİRAN
MELOCUM.......................20 HAZİRAN
BSBİRKİN........................22 HAZİRAN
İLKNURR1984................22 HAZİRAN
SABAH1981....................25 HAZİRAN
AYSEN_34.......................26 HAZİRAN
CENNETİMSİN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NİLUFERMAS..................
DELFİNO..........................
DESTİNA..........................
CANDYGİRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MİHRACE05......................
GELİNCİKD.......................
ECRİN87...........................
DİLEMYARE......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
SEYDAM............................2 TEMMUZ
HATİCE_48........................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
SERSELO.........................10 TEMMUZ

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım çok üzüldüm gerçekten. gecmıs olsun. tabiki herşey allahın takdiri. evet bir yanım istiyor ama bir yanımda bu ağrılardan dolayı umutlanma dıyor. hayırlısı. az bir zaman kaldı. sanırım tedavı umutlandırıyor benı. ılaç içtimya hemen olacakmıs gıbı bır beklentı ıste. gecen ay boyle beklentım yoktu halbukı streste yoktu.

saolcnmmm agrılar kotu degl cnm herkezde bu agrılar farklı seylere neden oluoo sendekı neden bebıs olsunn inşş.evet tedavı insanıdaha bı baglıoo dahada istıo sankı bende ole hıssedıorum cunku:))

aynı duygular içindeyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…