Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile7 gun oooooooooo derman kalmaz gıı ohh ohh ama bakk sonucunu aldınn tatlımm :))) salıbı gelsınde bende antrem gunlerını belırlıyımmdelikafadulden

bizede iğnenin olduğu gün ve ertesi gün özellikle olmak üzere bi hafta dedi

ben iğnemi pazar sabah 10 da oldum. doktor özellikle hesapladı o saatı soyledi ve pazartesi akşam 10 da ilişki dedi. ondan önce yok dedi. cuma doktora gıtmıstım ogun bile pazartesıye kadar yapmayın dedi. ama ben eşime ısrar ettım cuma gunu ıcın yapalım dıe. dedim yapalım olurda pazar gunu gun ıcınde catlarsa bugunku spermler onu yakalar. aksı takdırde pazar öğlen falan catlasa 24 saat yasıyıormus pazartesı aksam 10 a kadar yasamadıgı ıcın dollenemez dedim.sonrada pazartesı gununden itibarek 7 gun çalıstık.:kedi:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile7 gun oooooooooo derman kalmaz gıı ohh ohh ama bakk sonucunu aldınn tatlımm :))) salıbı gelsınde bende antrem gunlerını belırlıyımmdelikafadulden

kalmadı tabı hayatım. canım yanıyordu artık. bak şimdide doktor bı tamam artık hersey yolunda dıene kadar yapmıycam. eşim biraz surat yapıyo. hemen ikinci plana atıldık dıo. napımmm.laelaelaelaelae sende öğren doktorundan ıyıce ayarla bakem gunlerını:sm_cool:

tahlılımı verdım bugun ama sansıma tuküreyim makina bozulmus hatalı deger veriyormuş . nasıl yanı dedım. değer yukselmıs ama kesın sonuc değil onunıcın sıze veremeyız dedı. yarın baska labrtvrda yaptıracaklarmıs onu vereceklermıs. yarına kaladık anlaşılan.

kuzummm bide bu bal tarcın çörekotu olayı varya. ben onuda yapmıstım. yumurtalarımın gelişmesinde faydası olmustu. zararı yok sonucta denemende fayda var derım ben.

kuzummm bide bu bal tarcın çörekotu olayı varya. ben onuda yapmıstım. yumurtalarımın gelişmesinde faydası olmustu. zararı yok sonucta denemende fayda var derım ben.

valla haklısın cnm derman kalmıoo ınsanda :)) ıdare etsın artık esınn :)))evet salı gunu tam ogrencem tatlımm.bende bı ara ıncır kuru yapmıstım ama 1 hafta sonra bıraktım senın dedgın nasıl olu nasıl yapılıoo.tahlıl dwe sansızlık olmuss yaaa tekrar kan almıycaklarmı?

Verdıgım kanla yapacaklar tahlılı. Bi dunya kan aldı zaten  yenıden alınmayacak yanı. Ben yine nete arastırırken okudum. Bal tarçın çörekotu karımını adetinin 2. Veya 3. Günü kullanmaya başlıyorsun. Ben unutmustum gec basladım  klomenı kullandıktan sonra baslamıstım. İlk yumurtamı gormustuk yumurtlamıssın demıstı doktor. Sonra gıttıgımde ooo baya ıyı durumdalar çok iyi demişti doktorum. 8 tane yumurtam olmustu ama en iyi 2 tane vardı 10. gunumde. Karısımı goz kararı yapıyorsun sabah ve yatamadan once ac karnına yıyordun 1 yemek kaşığı. Aklında bulunsun yınede. Topikteki diğer arkadaslarımıza da tavsıye ederım.

Günaydın herkese, hayırlı sabahlar
Yeni hamişleer durumlar nasıl, neler hissediyorsunuz, belirtiler nasıl?
Anlatın accık yahuu.

kızlar ya ben henüz adet olmdm ama kasıklarımdan aşağıya doğru bazen böyle bi baskı oluyo bi adetemi işaret sizce
birde karnıma minik mink batmalar oluyo
bgn ve yrn adet olmzsam yrn akşam gidicem dra
progestanın bitiminin 3.günü gel demişti..

gunaydın cnm guzel sonuclar cıksın inşş,bende yapım barıı bugun baslım gec oldu bıraz ama olsun :)))
Günaydın herkese, hayırlı sabahlar
Yeni hamişleer durumlar nasıl, neler hissediyorsunuz, belirtiler nasıl?
Anlatın accık yahuu.
gunaydınn tatlımmmmmm
gunaydın acılıs benden olsunn bız gece hıc uyuyamadıkta
canım gunaydınnnn
günaydın kızlar hamile olan arkadaşlar tebrikler allah kucağınıza da almayı nasip eder inşallah
sultancımm gunaydınn nerelerdeydın?
günaydın bayanlar

gunaydınnnnnn inşş gelmez kırmızılar yerıne bebiş glmıstrrr cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…