bende onun ıcın sordum :kedi: asılma üstüne bide sız çalısırsanız belkı çalısmalarınız sonuc getırır. bizde hiç aralıksız çalıştık 7 gün . ohaoldumsmile napalım doktor soyle yapın boyle yapın demedı. bi iğneden sonrakı 36. saat ilişki demişti kaydirigubbakcemile3
bizede iğnenin olduğu gün ve ertesi gün özellikle olmak üzere bi hafta dedi
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile7 gun oooooooooo derman kalmaz gıı ohh ohh ama bakk sonucunu aldınn tatlımm :))) salıbı gelsınde bende antrem gunlerını belırlıyımmdelikafadulden
kalmadı tabı hayatım. canım yanıyordu artık. bak şimdide doktor bı tamam artık hersey yolunda dıene kadar yapmıycam. eşim biraz surat yapıyo. hemen ikinci plana atıldık dıo. napımmm.laelaelaelaelae sende öğren doktorundan ıyıce ayarla bakem gunlerını:sm_cool:
kuzummm bide bu bal tarcın çörekotu olayı varya. ben onuda yapmıstım. yumurtalarımın gelişmesinde faydası olmustu. zararı yok sonucta denemende fayda var derım ben.
kızlar bnm gözlerim ağrıdı ben kaçıyorum iyi geceler grşmek üzere...
ben kaçtım iyi geceler.
valla haklısın cnm derman kalmıoo ınsanda :)) ıdare etsın artık esınn :)))evet salı gunu tam ogrencem tatlımm.bende bı ara ıncır kuru yapmıstım ama 1 hafta sonra bıraktım senın dedgın nasıl olu nasıl yapılıoo.tahlıl dwe sansızlık olmuss yaaa tekrar kan almıycaklarmı?
gunaydın cnm guzel sonuclar cıksın inşş,bende yapım barıı bugun baslım gec oldu bıraz ama olsun :)))Verdıgım kanla yapacaklar tahlılı. Bi dunya kan aldı zaten  yenıden alınmayacak yanı. Ben yine nete arastırırken okudum. Bal tarçın çörekotu karımını adetinin 2. Veya 3. Günü kullanmaya başlıyorsun. Ben unutmustum gec basladım  klomenı kullandıktan sonra baslamıstım. İlk yumurtamı gormustuk yumurtlamıssın demıstı doktor. Sonra gıttıgımde ooo baya ıyı durumdalar çok iyi demişti doktorum. 8 tane yumurtam olmustu ama en iyi 2 tane vardı 10. gunumde. Karısımı goz kararı yapıyorsun sabah ve yatamadan once ac karnına yıyordun 1 yemek kaşığı. Aklında bulunsun yınede. Topikteki diğer arkadaslarımıza da tavsıye ederım.
gunaydınn tatlımmmmmmGünaydın herkese, hayırlı sabahlar
Yeni hamişleer durumlar nasıl, neler hissediyorsunuz, belirtiler nasıl?
Anlatın accık yahuu.
canım gunaydınnnngunaydın acılıs benden olsunn bız gece hıc uyuyamadıkta
sultancımm gunaydınn nerelerdeydın?günaydın kızlar hamile olan arkadaşlar tebrikler allah kucağınıza da almayı nasip eder inşallah
günaydın bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?