canımmm uzulmeee yenı ay yenı umut bızler için kfana takma takınca sureklı dusununce gunler de zor gecıo yasadıgın anı da anlamıorsun Rabbım en kısa zmanda nasıp etsın hepımızee
Teşekkür ederim tatlım, evet dediğin gibi yeni ay yeni umut, inşallah bizimde bebişlerimiz olacak :Saruboceq:
ya benı klima çarptı galiba. sağ tarafımda tam başımdan ayak bileğime kadar sabıt olarak sankı bı damarımı germısler gıbı bı ağrı var.çizgi gibi aynı noklta başımdan ayak bileğime kadar iniyor. felç mi olacam nedir : (
herkese iyi hafat sonları
gerçekten öyle ya bi haftadır okula gelmiyolardı okulun kapısından girince koşup sarıldılar naıısıl mutlu oldum anlatamam..moralimi düzeltiler valla bıdıklarım
Çok güzel canım, moraller yüksek olsun dimi. Ben sana adetlerimiz aynı gün oldu gelişmelere birlikte devam edelim demiştim ama sen ona bişey yazmadınsenağlama görmedinmi yoksabenneyaptımki
aa yok cnm ya gözümden kaçmış sanırım bugunmu oldun sende yoksa geçen aydan mı diyodun
kusura bakma cnm ya
betüşş tatlım , evleneli ne kadar oldu senin, tanımak için soruyorum, merak ettim :)
selam kızlar bugün doktora gittim 2 tane güzel yumurtam olmuş ama rahim duvarım inceymiş esterfone verdi österajen hormonu kullanan var mı aranızda?günde 2 tane verdi ilk kez kullanacağım yan etkileri var mı?
selam kızlar bugün doktora gittim 2 tane güzel yumurtam olmuş ama rahim duvarım inceymiş esterfone verdi österajen hormonu kullanan var mı aranızda?günde 2 tane verdi ilk kez kullanacağım yan etkileri var mı?
canımcım ben bugün regl oldum , sende bugün olmuştun hatta dr a gitmiştin doğru hatırlıyorum değilmi ? Birde şeker evleneli ne kadar oldu ?
1.5 sene canım 9 aydırda bebek düşünüyoruz ama mayısta başladım tedaviye
allahtn 2 yumoşum olmuşcanım hiç bi bilgim yokki( ama yumurtanın olması güzelll
canımcım ben kullanmadım, o yüzden bişey diyemiyorum kiCADIARZU. Ama ne güzel 2 tane yumişin olmuş işte . bence druna güveniyorsan kullan canım, bizim sağlığımız için uğraşıyor sonuçta onlarda opuyorumnanaktan
yok cnm nolcak sor yaşım 25
senin?
bende 25 yaşındayım :1rolleyes: 11 ay olacak evleneli, 6 aydır bebiş düşünüyoruz , işte böyle
ben şimdi ilk başlarda krunduğumuza çok pişmanım ya
eşimin askerliği var diye korunduk ama 5 ayda idare edilirdi aslında keşke hiç korunmasaymışım şimdiye belkide bi bebğim olurdu
kızlar konuşmalarınızı okudumda boşuna üzülüosunuz yolun çok başındasınız.bn evlendiğimde 21 yaşındaydım,şimdi 27 yaşındayım.6 senelik evliyim yani.benden sonra evlenenler 2 çocuğuna hamileler.ve en kötüsü çevreye cevap vermekten bıktım.diecek bişi bulamıyorum çünkü.benim gbi olsanız napardınız?üzülmek için henüz çok erken...Dimi böyle çok arayacağımızı bilsek korunmazdık canım ama nerden bilelim , o zamanda erken oldu derdik belkide kim bilir. Her ay adet olunca 1,2 saat ağlama süresi oluyor, insan umutsuzluğa düşüyor. Ama sonra olumlu düşünmeye başlıyoruz önümüzde yeni ay var diye . Allahım çok aratmasın bebişlerimizi, ama canım aydır deniyormusuzsunuz sizde o yüzden birazcık daha sabretmemiz gerekli diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?