Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Cicim dikkat et aman hastalanma sakın , klima karşısında çok durma benceyerimseniben

gerçekten öyle ya bi haftadır okula gelmiyolardı okulun kapısından girince koşup sarıldılar naıısıl mutlu oldum anlatamam..moralimi düzeltiler valla bıdıklarım

Çok güzel canım, moraller yüksek olsun dimi. Ben sana adetlerimiz aynı gün oldu gelişmelere birlikte devam edelim demiştim ama sen ona bişey yazmadınsenağlama görmedinmi yoksabenneyaptımki

selam kızlar bugün doktora gittim 2 tane güzel yumurtam olmuş ama rahim duvarım inceymiş esterfone verdi österajen hormonu kullanan var mı aranızda?günde 2 tane verdi ilk kez kullanacağım yan etkileri var mı?

Çok güzel canım, moraller yüksek olsun dimi. Ben sana adetlerimiz aynı gün oldu gelişmelere birlikte devam edelim demiştim ama sen ona bişey yazmadınsenağlama görmedinmi yoksabenneyaptımki

aa yok cnm ya gözümden kaçmış sanırım bugunmu oldun sende yoksa geçen aydan mı diyodun
kusura bakma cnm ya

kızlar bana cevap yok mu?:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam kızlar bugün doktora gittim 2 tane güzel yumurtam olmuş ama rahim duvarım inceymiş esterfone verdi österajen hormonu kullanan var mı aranızda?günde 2 tane verdi ilk kez kullanacağım yan etkileri var mı?

canım hiç bi bilgim yokki( ama yumurtanın olması güzelll

canımcım ben kullanmadım, o yüzden bişey diyemiyorum kiCADIARZU. Ama ne güzel 2 tane yumişin olmuş işte . bence druna güveniyorsan kullan canım, bizim sağlığımız için uğraşıyor sonuçta onlarda opuyorumnanaktan

canım hiç bi bilgim yokki( ama yumurtanın olması güzelll
allahtn 2 yumoşum olmuş

haklısın doktoruma çok güveniyorum zaten bir başkası bana bu kadar ilaç içiremezdi nefret ederim ilaçtan doktorum abim gibi o yüzden sesimi çıkaramıyorum

bende 25 yaşındayım :1rolleyes: 11 ay olacak evleneli, 6 aydır bebiş düşünüyoruz , işte böyle

ben şimdi ilk başlarda krunduğumuza çok pişmanım ya
eşimin askerliği var diye korunduk ama 5 ayda idare edilirdi aslında keşke hiç korunmasaymışım şimdiye belkide bi bebğim olurdu

ben şimdi ilk başlarda krunduğumuza çok pişmanım ya
eşimin askerliği var diye korunduk ama 5 ayda idare edilirdi aslında keşke hiç korunmasaymışım şimdiye belkide bi bebğim olurdu

Dimi böyle çok arayacağımızı bilsek korunmazdık canım ama nerden bilelim , o zamanda erken oldu derdik belkide kim bilir. Her ay adet olunca 1,2 saat ağlama süresi oluyor, insan umutsuzluğa düşüyor. Ama sonra olumlu düşünmeye başlıyoruz önümüzde yeni ay var diye . Allahım çok aratmasın bebişlerimizi, ama canım aydır deniyormusuzsunuz sizde o yüzden birazcık daha sabretmemiz gerekli diye düşünüyorum

kızlar konuşmalarınızı okudumda boşuna üzülüosunuz yolun çok başındasınız.bn evlendiğimde 21 yaşındaydım,şimdi 27 yaşındayım.6 senelik evliyim yani.benden sonra evlenenler 2 çocuğuna hamileler.ve en kötüsü çevreye cevap vermekten bıktım.diecek bişi bulamıyorum çünkü.benim gbi olsanız napardınız?üzülmek için henüz çok erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…