Canım klomende kullanacakmısın peki?? Ben adet düzenleyici kullanıyorum ve yanlış hatırlamıyorsun onunda içinde östrojen var. Herkeste yan etki yapacak diye bişey yok ama benim cildimi çok bozdu. Sürekli yüzümde kaşıntı ve kızarıklık oluyor.selam kızlar bugün doktora gittim 2 tane güzel yumurtam olmuş ama rahim duvarım inceymiş esterfone verdi österajen hormonu kullanan var mı aranızda?günde 2 tane verdi ilk kez kullanacağım yan etkileri var mı?
cnm sen bu lısteyı her yenıleyısınde heyecanlanıyorum yenı bır hamıle haberımı var dıye.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar konuşmalarınızı okudumda boşuna üzülüosunuz yolun çok başındasınız.bn evlendiğimde 21 yaşındaydım,şimdi 27 yaşındayım.6 senelik evliyim yani.benden sonra evlenenler 2 çocuğuna hamileler.ve en kötüsü çevreye cevap vermekten bıktım.diecek bişi bulamıyorum çünkü.benim gbi olsanız napardınız?üzülmek için henüz çok erken...
serselomm yenı yumosların hayırlı olsunn ostorejen hakkında hıc bılgım yokk arkadasımm
kızlar ben bugun baska dr a gıttım yuzum guldu azıcıkk bebek saglıklıymıs kanala falan yerlesmemıs dogum baslamamıs keyfı yerınde sadece 1 ay once dogacak dedı
bebegım 3 gunde 500 gr almıss suan 2600 gr olmus boyuda 46 cm mıs bebegınız 3+6 gun buyuk dedı o yuzden yerı dar gelıyor sıkıntısı ondan endıselenmeyın dedı ıcım ferahladı valla erken dogacak kuvoze gırecek dıye cok uzulmustumm( ama yınede dınlenmeye devam edıyorumm neolur ne olmaz rıske atmamak lazımmm
Maşallah canım, hiç merak etme Allahın izniyle sağlıklı olarak kucagına alacaksın bebişini.
kayınvalidem geldi dün burda bi akrabanın düğünü vardı çocuk malatyalı ama urfalı biriyle evlendi düğüne gittik dün kafam dağıldı baya karneydi misafirdi düğündü derken
şimdi yeni ay yeni umut elbet gelecek bebeğim annesine biz onu bu kdr isterken o bizi istememezlik etmeyecek biliyorum
ama şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 3.günü aslında dra gitmem lazım ama biz haftaya cmt malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???
[/QUOTE]kızlar bısı sorcam.catlatma ıgnesınden sonra 12. gundemı ıdrar testınde cıkıyr.11. gunde cıkan ıkıncı sılık cızgı ıgnenın etkısmıdır yoksa gebelık mı.ben degıl.bı arkadasta boyle bır durum oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?