Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ilacı al o zaman tatlım

dr eğer gelirse bugun yada yrn bi görüşeyim bakalım o ne dicek
eğer burda başlarsam belki malatyada devam ederim tedaviye yada bu ay ilaçsız denerim
aslında bu ayda oluruna bırakmak istiyorum
memlekette internette yok kkyada giremicem aklıma pek getirmem heap yapmam gün aşırı ilişkiye girerim sadece...

hımmm bencede kafana takmazsan daha iii gelince bize bebiş haberini müjdelersin umarım:Saruboceq:

Ah canım benimm , sende bugün geldi kırmızılar demek.Ben de öyle daha yeni yeni kendime geliyorum, Elbet bizimde olacak bi gün bebişlerimiz Allahın izniyle. Gel birlikte başlayalım gelişmelere, aynı gün adet olduk kaydirigubbakcemile3

slm kıslar hayırlı cumalar.aşılama yaptıralı 4. günüm.karnımda bi şişlik var.ve sağ kasığımda batmalar var.ve bennnn çok asabi oldum.bunlar normal mi kızlar ya.ben herşeye gerilir oldum...

Bende bu sabah kırmızıları gördümsenağlama, klomene başlayacagım ilk kez .Sürekli bir bekleyiş içindeyim ya bu şekilde hayattan zevk mi alınır :1no2:
canımmm uzulmeee yenı ay yenı umut bızler için kfana takma takınca sureklı dusununce gunler de zor gecıo yasadıgın anı da anlamıorsun Rabbım en kısa zmanda nasıp etsın hepımızee

tatlımmm sakın kendını ole salak gıbı falan hıssetmeee sakın bende yasadım aynısını test yaptım hemde 2 tane kanda bıgun sonbra regl oldum dedım ayy bıdaha asla yapmıycam.yenı ay yenı umut cnm uzulme bılıosun olumsuzluk dusunmek olmaz bzım ıcın o bıle etkılıoo

ılacını dr sormadan alma tatlım bılıosun yumurta takıbı yapıo ığne verıo Allah korusun kıst falan olur,sen dr danıs ole hareket et.bakarsın memlekette olur bee :)) kafan dagılır orda.

ilaç almazsan ıncır kuru yap yada bal tarcın cörek otu bunlar ii gelıo yumurta gelısımne cnm bende bu ay bal tarcın corek otu yapıcam bıaz gec kaldım reglımn 2. gunu baslamam gerekıodu ama olsunn dımı:)
tatlım dr sormadan ılacını alma emı Allah korusun kıst falan olmasın.takıp etmesı gerek bılıosun.

Canımmm üzüme ya. Böyle şeyler dusunme. Sen moralını bozdukça ertelıyorsun sevıncınıde. Lütfen hemen toparlan ve önümüzdeki maça hazırlan. Oyle gunasırı değil benım gıbı hergun calıs.. hemen toparlan lütfen. 3. Gununde de doktora gıt. Başla tedavıne. Olumlu şeyler dusun ne olur ya.

Akşam üşendim gülüm. Bu akşam başlarım inşallah.
Sana söyledim ya, psikolojim biraz tuhaf. Ne yaptığımı, ne yapmak istedğimi kendim bile bilemez durumdayım bu arada. :1ninca:

bence başla bianönce canım ümitsizliğe kapılmak yokkkkk

miniklerimi gördüm karnelerini dağıttım onlara sarıldım moralim yerine geldi bu sene öğrencilerim 1.sınıftı çocuğum gibiler hepsi aslında bnm tam 34 tane çocuğum var:)
biri başka okula gidecekmiş seneye vedalaştık ağladık

cnm yeni tarih bu ayki gibi olursam bu ay 31. gün oldum tedavi olmadığı zamanlar 35.gün oluyodum ortasını söyleyeyim bari 20 temmuz...

canım ya güzel duygular bunlara.s.

ya benı klima çarptı galiba. sağ tarafımda tam başımdan ayak bileğime kadar sabıt olarak sankı bı damarımı germısler gıbı bı ağrı var.çizgi gibi aynı noklta başımdan ayak bileğime kadar iniyor. felç mi olacam nedir : (

allah korusun aman dikkat et kendine evet klima çok çarpıyo:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…