ilacı al o zaman tatlım
dr eğer gelirse bugun yada yrn bi görüşeyim bakalım o ne dicek
eğer burda başlarsam belki malatyada devam ederim tedaviye yada bu ay ilaçsız denerim
aslında bu ayda oluruna bırakmak istiyorum
memlekette internette yok kkyada giremicem aklıma pek getirmem heap yapmam gün aşırı ilişkiye girerim sadece...
yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
kanı alan adam damarımı bulamadı bitürlü canımı baya yaktı neyse nihayet aldı
eve dönerken hasta oldum galiba dedim eşime
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
oturup bi güzel ağladım sonrada
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...
canımmm uzulmeee yenı ay yenı umut bızler için kfana takma takınca sureklı dusununce gunler de zor gecıo yasadıgın anı da anlamıorsun Rabbım en kısa zmanda nasıp etsın hepımızeeBende bu sabah kırmızıları gördümsenağlama, klomene başlayacagım ilk kez .Sürekli bir bekleyiş içindeyim ya bu şekilde hayattan zevk mi alınır :1no2:
yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...
dr eğer gelirse bugun yada yrn bi görüşeyim bakalım o ne dicek
eğer burda başlarsam belki malatyada devam ederim tedaviye yada bu ay ilaçsız denerim
aslında bu ayda oluruna bırakmak istiyorum
memlekette internette yok kkyada giremicem aklıma pek getirmem heap yapmam gün aşırı ilişkiye girerim sadece...
herkese selam kızlar
umutlum yaptın mı canım soğan kürünü
Akşam üşendim gülüm. Bu akşam başlarım inşallah.
Sana söyledim ya, psikolojim biraz tuhaf. Ne yaptığımı, ne yapmak istedğimi kendim bile bilemez durumdayım bu arada. :1ninca:
miniklerimi gördüm karnelerini dağıttım onlara sarıldım moralim yerine geldi bu sene öğrencilerim 1.sınıftı çocuğum gibiler hepsi aslında bnm tam 34 tane çocuğum var:)
biri başka okula gidecekmiş seneye vedalaştık ağladık
cnm yeni tarih bu ayki gibi olursam bu ay 31. gün oldum tedavi olmadığı zamanlar 35.gün oluyodum ortasını söyleyeyim bari 20 temmuz...
canım ya güzel duygular bunlara.s.
ya benı klima çarptı galiba. sağ tarafımda tam başımdan ayak bileğime kadar sabıt olarak sankı bı damarımı germısler gıbı bı ağrı var.çizgi gibi aynı noklta başımdan ayak bileğime kadar iniyor. felç mi olacam nedir : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?