[/QUOTE]kızlar bısı sorcam.catlatma ıgnesınden sonra 12. gundemı ıdrar testınde cıkıyr.11. gunde cıkan ıkıncı sılık cızgı ıgnenın etkısmıdır yoksa gebelık mı.ben degıl.bı arkadasta boyle bır durum oldu.
ben bugun bebişimi gördüm :sm_cool: minnacıkkkk virgül gibi bişey.delikafadulden
ya arkadaşlar ben ilk klomen kullandığımda adetimin 3. günü klomen kullanmaya başlamıştım 10 gün
başka doktora gitiim sonra 5. gün başla 5 gün dedi
bugün içsem mi 6. gün((
eski doktoruma gideceğim yarınn ama bugün ne yapayım
turkuaz ben yaklaşıık aynı satlerde alıyorum
Merhaba.. yeni üye sayılmam aslında ama bayadır takip edip okuyan bir anne adayıydım. sonra amannn olmuyor dedim bıraktım okumakla insanın daha çok canı sıkılıyor ama şimdi buraya yazdığıma inanamıyorum. Yazacak halim de yok üstelik 10 gündür ilk defa bilgisayarımı kullanıyorum.
Eylülde bebiş istedik doktora gittim herşey nasıl öğrenmek için. bu arada izmirde yaşıyorum. dr. normal dedi çok tatlı bir doktorum var Allah şükür. önce folik ve süt hormonu azaltıcı ilaç kullandım 2 ay. sonra baktım olmuyor bebek. 2 ay gitmedim yine ama arkadaşlarım caydıdrdı yine gittim bu sefer dr. um klomen verdi. 2 ay kullandım düzenli ilişki falan ama benim de aklımda hep bebek var üstelik bir projeyle ilgilenmeme rağmem. yine olmadı canım sıkıldı 2 ay gitmedim dr. ve üniversite hastanesine gidecekim bu arada mayıs oldu tabiki. ve benim yurtdışına gitmem gerekiyordu.
adetim gecikmişti ama 1 gün sonra kahverengi akıntım geldi 6 gün devam etti annemler teyzemler falan ümitlenme 10 gün sonra da gelir dediler. ben de inandım çünkü pasaport vs.kardeş söz olayları koşturmuştum çok. evime gelince okulda hamile arkadşıma dedim böle böle. o da hemen gitmelisin dedi yurtşına çıkacaksın belki başka bişey vardır. cesaretimi topladım gittim ama bebek hep vardı aklımda.
Dr.um hemen ultrasona aldı ama tam gebelik belşirtileri var dedi heyecanlanmıştım..aa yok heyecanlanmmışız derken evvet işte burada dedi. Allahım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü 2 gün sonra yurtdışına çıkacaktım. zaten kokulra aşırı duyarlılık başladı. iğne vuruldum çıkmadan önce.gidesiye kadar ağladım. kabus gibi 1 hafta geçirdim. uçak kaçırmalar falan. yemek yiyememek ve şimdi yazamadım dememin sebebi de bu halsizlik, 1 odama kokudan giremiyorum. hamileliğimi yaşayamıyorum diye üzülüyorum ama geçecektir inş.
burada okumuştum.klomeni bıraktıktan 2-3 ay sonra gebe kalanlar vardı ben de onlardan biriyim sanırım üstelik sadece 1 ilişkiyle. çok çilek yemiştim nisanda.ve çok ilginç şeyler oldu eşim üstelik bu sefer oldu bence demişti. kaydirigubbakcemile3
of çok yazdım.. ama içimi döktüm. Allah isteyen herkese versin inşaallah. ama ben şunu anladım ne düşünmekle ne de düşünmemekle oluyo.gerçekten nasip kısmet. benn işlerimi halletmeden önce öğrenseydim gitmeyecektim 1 yere ama yaşanılası varöış işte.
9 hafta bitti bile...
sersonlammm hayırlısıyla gıt gel tatlımmmmmm bende bugun gıdıcektım ama yarın gıtcem bakalım neydıycek aşılama olabılır bu ay benım bakalım inşş olur buayyy bızı hbr sız bırakmaaaa emııııııgünaydın kızlar bugün doktor günü gelince yazarım
bu arada cezalılar
alminasım
umutlum
sultanım
dilemyarem
zazez
ceza aldınız ne zamandır yoksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?