Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb cnm nasılsın yazmıstım cvp sana ben ama goremedın galıba :))

valla canım bendde gunum var dıye salladımm bak basıma ne geldı acelecı kızzz gelıyorr

alminas inş senin gibi olur doğal yoldan bnmde
buarada kzının odasının resimlerini koysana içimiz açılır:)

ıns canım

tamam canım koyarımmm

offfffffff havalar ne sıcak olduuu yarından sonra yagıs varmışş bırazda olsa serınlerızzz hamısler için ii olucak valla havanın serınlemesi::))

ay cnm bnm gözümden çok kaçıyo ya cvplar
bi geçmişe tekrar bakıyım ben ozmn:)

bakma tatlım bosver yazım sana bastan dr danısmadan kullanma sakın demıstım klomenı,bu ay dr kontrolune uyamıyasan tatlıl yuzunden bırak ılacı canım bal tarcın corek otu karısımını yap demsıtım :))) Rabbım nasıp etsın inşşşşşşşşşşşşşşş.hem kafanda agılır ohhh ii gelebılır canım sana :)) incir kuru de yapabılırsın

şuanda adetimin 4.günüdeyim bal tarçın için geçmi kaldım
bide tam nasıl yapılıyodu cnm o kür günde ne kdr yenilcek
dünden beri bal arısütü polen karışımı yiyorum bakalım

Canım seninle aynı gün adet olmuştuk, geç değil bence ben bugün başlamayı düşünüyorum. Birde incir kürünü deneyeceğim bu ay, klomenni yarın ilk kez kullanacagım çok heyecanlıyım ya acaba sorusundan dolayı :dance::dance: Ben incir kürünü sormuştum bu sabah ama kimse cvp vermedi :1no2 bal tarçın çörek otu karışımını sabah aç karna ve akşam yatarken yiyecekmişiz canım öyle okumuştum. Ama çörek otunu ezip öylemi bala karıştıracagız tam bilmiyorum. Kullananlar lütfen yardımmm. Birde canım eşine de keçiboynuzu pekmezi yedir , ben bugün başlıyorum hadi hayırlısı bakalım

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... arkadaşlarım zaten cevaplamışlar ama bende düşüncelerimi söyleyeyim... Sakın belirtilere kapılma.... ben 3. klomen denememde hamile kaldım ve diğerlerine göre bu sefer hiç belirtim yoktu ama hamileyim... diğerlerinde neler neler yaşadım yok yere erken zamanda idrar testi yapıp iğnenin etkisi ile silik 2. çizgi gördüm hep.Her kişinin bünyesinde iğnenin etkisinn geçme süresi fark ediyor.Sana tavsiyem bu kadar acele etme biraz daha sabredip adetinin geçmesini bekle yani iğneden sonra 18. güne kadar bekle... eğer o arada adet olmazsan ümitlenmeye başla... yoksa insan çok yıpranıyor bu test sonuçlarından...

gayecım cok sevındımmm kalp atısını duymanadaaz kaldı ıns yakında onuda duyacaksınnn

Amin canım inşallah hem bebeği sağlıklı bir şekilde görür hemde kalbinin pıt pıtlarını duyarız.
Doktorun senin de içini rahatlatmış sanırım... Çok şükür bu zamana kadar geldin çoğu gitti azı kaldı zamanın...İnşallah sağlıkla minik prensesimiz aramıza teşrif edecek.
Ne güzel yaaa daha 1 yıl önce neler konuşuyorduk şimdi bebeklerimizi kucağımıza almaktan bahsediyoruz... Rabbim tüm isteyenlere bu günleri göstersin inşallah.

canım 2. gunu baslanıo ama bende gec basladım hatta senden de gec:))kestane balı dıolar ama ben normal kullanıorum çörek otuda toz seklınde aldım goz kararı yapıorum gunluk sabah ac karna aksam ac karna yatmadan bır tatlı kasıgı yıyorum :))

cnm çörek otunun toz seklınde olanları var onlardan aldım bende.kecı boynuzu bende yedrmıstım esıme :)) 6-7 tane kecı boynuzu kırıp kaynayan suya attım 20 dk kaynatıodum :) incir kurude 6-7 yada 8.9 tane inciri bır kerede boluosun kaynayan suya at 20 dk kaynat tatşım ac karna sabah aksam :)) ama ibrahım saracoglunun sıtesındede bak oradada yazıo tam olculerı falan :))

Canımm çok sağol cvbın için Eyvah adetin 2. günü mü başlanılacaktı eyvahedigeldismile bende 4. günü bugün başlıyım diyordum ama başlayacagım çok geç sayılmaz nede olsa .İncir kürüne de başlayacagım bi sitede havuç da katılıyor yumurtaları çatlatmak için diye okumuştum delikafadulden Artık kafam iyice karıştı o site bu site derken . Tatlım keçiboynuzu kürünü eşim 1 kere kullanabildi sadece kokusu iğrenç diyor.benneyaptımki. Bende pekmezini içireceğim bugün . Bugün baya çalışma var yani .Allahım kucağımız boş kalmaz inşallah :Saruboceq:

olsun cnm baslaa sen bende 5.gunumu ne basladım :)) evet cok kotu onun kokusu bende esıme dıodum burnunu kapa iç :)))havuç katanda var cnm evet ama ben ibrahm saracoglunu dınledım incir dedı sadece havucu ayrı bsy ıcın soylemıstı.ama havuc ve incırı aynı katnatıp içende var tatlım yanı benımde yapmıslıgım vardır :))hadı inşş guzel sonuclar alırz cnmm ben incrı yapmaktan sıkılmıstım 1 hafta içtım bıraktım.sımdı bal tarcın çörek otu yıyorum ama oda bı garıp hele sabah yemek hıç hoş olmuo :))

Tamam canım çok sağol ah içimi rahatlattın, sanki harfi harfine uygulanmak zorundaymış gibi hissediyordum kendimi, :bbo: Eşime aynısı bende demiştim burnunu kapat diye :):) ama yok içemedi midesi bulandı, biz neler yapıyoruz değilmi :):) İnşallah gelsin bebişlerimiz artık :Saruboceq: Ha canım birde istiğfar ve zekeriya duasını okumak da lazımmış , nacizane önerim yerimseniben

kızlar yardım
bu ay 2.aşılamamı yaptıracağım. ilk aşılamamda doktor klomeni 5.gün başlanıp günde 2 tane olarak vermişti. 12.gün çatlama iğnesi 14.günde aşılama olmuştum. 2.aşılamada dr değiştirdim bu dr 3.gün günde 2 tane olarak kullanmaya başlattı. erken kullanmaya başlanınca yumurta gelişimi ve buna bağlı olarak aşılamada erken mi olur. yarın bitiyor çarşambaya kontrole gideceğim. haftasonuna denk gelirse eşim burada olamayacak. çok korkuyorum.

selam kızlar akşam 6 gibi dra gittim dışarı çıkmış yerinde değilmiş ordaki kız kan testi sonucumu verdi:)
hiç bakmadım ben tabi doğal olarak sen öğrendinmiki diye sordu bende adet olunca sonuca gerek kalmadı dedim:))
dr orda olmayınca kararımı verdim dedim belkide bu bi işaret çünkü kan testi yptrmaya gittiğimdede dr yoktu ama ben yptrdm boş yere
bu ay dra gitmicem kendi haline bırakıcam inciri kür olarak değilde kendisini yicem sadece..
bal tarçın çörekotunu akşam yaparım bide polen arısütü yiyorum e yeter:))

merhaba arkadaşlarben klomeni bu ay kullandım ilk defa.adetlerim düzensizdi benmyine adet görmedimdoktora gittiğimde test yaptı.sonuç 5.57 çıktı.şüpheli dedi.testi tekrarlayalım bakalım dedi.bugün yaptırdım testi malesef değer düşmüş.0.42 çıktı.yani az bi ümit vardı kayboldu.hayırlsı tabi.aranızda bu durumu yaşayan varmı

valla canım 2.gunu dolar ama olsun sen basla onun bıle etkısı olur emınımkı :)) ayy bende usendım bal tarcını hazırlamaya bu aksam :)) amnnnn belkıde sıkıldımm oyuzdneden yada her ay aynı sonuca alıstım ondanda olabılır:) yarın dr gıdıcem bende cts ilacım bıttı bakalım nedıycek dr klomen degl femara kullandım bu ay asılama olcak galıba hayırlısıı
inşş Rabbım nasıp eder hepımıze.saol canım duaları okuycam bende :)

merhaba kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
kızlar mide bulantısından kıvranıyorum ay nasıl başedeceğim bulantıyla
mutfağa giremez oldum hep eşim yapıyor yemekleri ay kraker falan da çare değil ya

liptonun zencefilli çayı içecekmişin bulantılarına benim doktorum öyle söyledi.

günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür

günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür

Cnm adı gozun yadın. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..darısı diğer arkadaslarımızın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…