Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ooo çok güzel maşallah maşallahalkisalkisalkis. İnşallah canım i kolay gelsin i bu sefer olur inşallah Bende yarın klomen e başlayacağım haftaya salı muayeneye gideceğim. benimde yumoşlarım olurmu acaba ?:çok üzgünüm:

Canm gözun aydın. Bende ctesı gordum. Karından baktı benımkıne.29 hazıranda cagırdı benı tekrar.biyolojik olarak 3 hafta dedı banada 
Sana kullanman ıcın bırsey verdı mı? Tahsıl falan yaptınız mı?

-------
bir konuda fikrinizi alabilirmiyim? ben ayın 8.inde çatlatma iğnemi oldum. 11 inde doktora gittim ve; "yumurta çatlamış herşey yolunda gözüküyor. 20 gün içinde adet olmazsan gel bakalım" dedi. iğne olduğum günden sayarsak 14 gün oldu ama son ilişkiden buyan ancak 10 gün oldu. dün idrar testi yaptım negatif çıktı. henüz erkenmi? kandan tahlil yaptırsam net bir sonuç alabilirmiyim?

bu arada halsizlik, uyku hali, çok afedersiniz ama beyaz akıntı, gögüslerimde aşırı hassaslık ve azda olsa kasığımda ağrı var. bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?

şimdiden teşekkür ederim. ayrıca bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alır güle güle büyütürsünüz inşallah.

cnm hayırlı olsun. hadı bakalım guzel hebrler beklıyoruz senden. bende gayeyey katılıyorum bızde hıs aralıksız 7 gun çalısmıstık. ve bende hamıleyım. darısı tum ısteyenlere :)

Cnm ben de 14 gunu kanda baktırmıstım pozitıftı. İnşallah idrar testın yanılıyordur. Belirtilerimizde benziyor. Kanda baktırmanı tavsıye ederım yıne de. İnşallah dıledıgın gıbı olur cnm.

allah yardımcın olsun ılkaycımm ıyı bak ıkızlere
gayecım cok sevındımmm kalp atısını duymanadaaz kaldı ıns yakında onuda duyacaksınnn

serselommm cok sevındımmm buay butun dualarım senın ıcınnn cok calısss ıyı calıss bu yumosları zıyan etmeee senden ucuzz beklıyorummm

Benim ilk çatlatma iğnem ondan bilgisizim bu konuda. Dünde test negatif çıkınca ne bileyim azda olsa canım sıkıldı. Erken değilse kan testi yaptırmak istiyorum ondan sordum. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

canımm gözünaydınnn :))hayırlısıylaaa hersey yolunda gıtsın saglıgıyla al bebegını kucagna

ohhh ohhh cok sevındım tatlımmm inşşş bu ay hayırlısıyla bebegın gelırr bollllllll bollllllllllll çalıss:)))

benımde ılktı : )

kızlar daha öncede yazmıştım bu msjı ama gözünüzden kaçtı galiba yorum yaparsanız sevinirim:

şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 5.günü aslında dra gitmem lazım ama biz ayın 30 unda malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???

cnm sakın belirtilere takılma burdaki kızlar biliyo bnm okdr çok belirtim olmuştuki iğnenin 17.gününde adet oldum inş seninki bebişe işarettir ama adet gecikmeden belirti filan aramamak lazım çünkü adet belirtisiyle tıpatıp aynı..hakkında hayırlısı olsun cnm

sevdacım nasılsın kızın nasıl
ıyıyım sultanım gelının cıkıcam dıyor baska bırsey demıyorr erken dogacakkk bakalım beklıyoruzzz
alminasım ben daha damdına hiç birşey hazırlamadım walla
olsun elbırlıgı ıle yapılırrr bızım kızın herseyı tamamlandıı odası falanda alındı yarın da esyalarını dolabına yerlestırecegızz tek eksık kızımız kalacak oda cok yakında gelıyor kısmetsee ben damadıma herseyı alır yaparımm yeterkı o gellsınn :) yerım onu benn

canım ben hep adetımın 3. gunu sabah aksam 1 er doz olarak kullandımm adetımın 14 . gunu gıbı yumurtalarım catladı ve ıgnemı yaptılarr
klomenı bıraktıktan 2 ay sonra hamıle kaldım ben ılacsız dogala bırakmaktan korkma cunku ben ılacsız kalabıldım kendılıgınden

canım benim erken gelmesin vaktinde gelsin yahu dursun bi nereye daha günün varya walla ben erken diye hazırlayasım gelmedi temmuz 20 de ayrılıyorum izne aralıkta gelecem artık vakit var diye aldırış etmiyorum pek fazla

alminas inş senin gibi olur doğal yoldan bnmde
buarada kzının odasının resimlerini koysana içimiz açılır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…