ben geldimçok şükür yumoşların durumu iyiymiş 2 tane solda 22 ve 20 ve bir tane sonradan oluşma sağda var o da 18mm yumoşum varkaydirigubbakcemile2 rahim kalınlığım normal seviyeye gelmişzemuszemus ve yarın çatlatma iğnem var 3 gün çalışma var Şenizve cuma günü progestan başlayacağım ilk kez yumoşlarım bu kadar büyüdü ve kalitesi iyiymiş:teytey: doktorum bu sefer çok umutlu bende öyleyimhihoyyyt
kızlar bu sabah doktora gittik... kesemizi gördüüükk... daha doğrusu keseciğimizi... :)) SAT'a göre 5+3 gözüküyordum ama doktor bugün 4 haftalık falansın dedi... Vajinal ultrason ile gördük kesemizi...Rabbim tüm çabalayan,isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin bu heyecanları inşallah... Şimdi bebeği ve kalp atışını görme heyecanı başlayacak... 5 temmuzda tekrar randevum var.
Amin canım benim... Rabbim o güzel duyguları teker teker yaşamayı nasip eder inşallah.Çok şükür bu günüme.
Ohhhh hayırlı olsun canım... gelsin bebişleeeerrr... Nacizane bir tavsiyem olacak canım... bende 28 mayısta vurulmuştum doktor ilişki günleri yazmıştı elime vermişti her zamanki gibi.. ben hiçbirine uymadım... 28inden sonra 3 gün her gün çalışma yaptık sonra 1 dolu 1 boş yada arka arkaya mutlaka çalıştık... akşam çalıştıysak sabah kalktık bide kendimiz için çalıştık :))) veeeee 4 haftalık hamişim işte... Süpriz bir şekilde geldi Rabbimin en güzel hediyesi... Ve hesaba göre benim yumurta geç çatlamış.yani öngörülenden daha geç çatlamış.
ben geldimçok şükür yumoşların durumu iyiymiş 2 tane solda 22 ve 20 ve bir tane sonradan oluşma sağda var o da 18mm yumoşum varkaydirigubbakcemile2 rahim kalınlığım normal seviyeye gelmişzemuszemus ve yarın çatlatma iğnem var 3 gün çalışma var Şenizve cuma günü progestan başlayacağım ilk kez yumoşlarım bu kadar büyüdü ve kalitesi iyiymiş:teytey: doktorum bu sefer çok umutlu bende öyleyimhihoyyyt
-------
bir konuda fikrinizi alabilirmiyim? ben ayın 8.inde çatlatma iğnemi oldum. 11 inde doktora gittim ve; "yumurta çatlamış herşey yolunda gözüküyor. 20 gün içinde adet olmazsan gel bakalım" dedi. iğne olduğum günden sayarsak 14 gün oldu ama son ilişkiden buyan ancak 10 gün oldu. dün idrar testi yaptım negatif çıktı. henüz erkenmi? kandan tahlil yaptırsam net bir sonuç alabilirmiyim?
bu arada halsizlik, uyku hali, çok afedersiniz ama beyaz akıntı, gögüslerimde aşırı hassaslık ve azda olsa kasığımda ağrı var. bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?
şimdiden teşekkür ederim. ayrıca bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alır güle güle büyütürsünüz inşallah.
allah yardımcın olsun ılkaycımm ıyı bak ıkızlereGözün aydın canım,inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Küvöz olayı benimde kafamı kurcalıyor,bizimkilerin erken doğma ihtimali yüksek biliyorsun,32.haftaya kadar gelebilsek ondan sonra daha rahat olacağım.Arkadaşım yakın zamanda 9 aylık 2.800 doğurdu ve gayet sağlıklı,hiç merak etme herşey yolunda gidecek.
gayecım cok sevındımmm kalp atısını duymanadaaz kaldı ıns yakında onuda duyacaksınnnkızlar bu sabah doktora gittik... kesemizi gördüüükk... daha doğrusu keseciğimizi... :)) SAT'a göre 5+3 gözüküyordum ama doktor bugün 4 haftalık falansın dedi... Vajinal ultrason ile gördük kesemizi...Rabbim tüm çabalayan,isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin bu heyecanları inşallah... Şimdi bebeği ve kalp atışını görme heyecanı başlayacak... 5 temmuzda tekrar randevum var.
Cnm ben de 14 gunu kanda baktırmıstım pozitıftı. İnşallah idrar testın yanılıyordur. Belirtilerimizde benziyor. Kanda baktırmanı tavsıye ederım yıne de. İnşallah dıledıgın gıbı olur cnm.
canımm gözünaydınnn :))hayırlısıylaaa hersey yolunda gıtsın saglıgıyla al bebegını kucagnakızlar bu sabah doktora gittik... kesemizi gördüüükk... daha doğrusu keseciğimizi... :)) SAT'a göre 5+3 gözüküyordum ama doktor bugün 4 haftalık falansın dedi... Vajinal ultrason ile gördük kesemizi...Rabbim tüm çabalayan,isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin bu heyecanları inşallah... Şimdi bebeği ve kalp atışını görme heyecanı başlayacak... 5 temmuzda tekrar randevum var.
Benim ilk çatlatma iğnem ondan bilgisizim bu konuda. Dünde test negatif çıkınca ne bileyim azda olsa canım sıkıldı. Erken değilse kan testi yaptırmak istiyorum ondan sordum. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
benımde ılktı : )
Benim ilk çatlatma iğnem ondan bilgisizim bu konuda. Dünde test negatif çıkınca ne bileyim azda olsa canım sıkıldı. Erken değilse kan testi yaptırmak istiyorum ondan sordum. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
ıyıyım sultanım gelının cıkıcam dıyor baska bırsey demıyorr erken dogacakkk bakalım beklıyoruzzzsevdacım nasılsın kızın nasıl
olsun elbırlıgı ıle yapılırrr bızım kızın herseyı tamamlandıı odası falanda alındı yarın da esyalarını dolabına yerlestırecegızz tek eksık kızımız kalacak oda cok yakında gelıyor kısmetsee ben damadıma herseyı alır yaparımm yeterkı o gellsınn :) yerım onu bennalminasım ben daha damdına hiç birşey hazırlamadım walla
kızlar daha öncede yazmıştım bu msjı ama gözünüzden kaçtı galiba yorum yaparsanız sevinirim:
şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 5.günü aslında dra gitmem lazım ama biz ayın 30 unda malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?