günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür
Cnm adı gozun yadın. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..darısı diğer arkadaslarımızın başına.
tebrıkler arkadasım saglıcakla kucagına al inş
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... arkadaşlarım zaten cevaplamışlar ama bende düşüncelerimi söyleyeyim... Sakın belirtilere kapılma.... ben 3. klomen denememde hamile kaldım ve diğerlerine göre bu sefer hiç belirtim yoktu ama hamileyim... diğerlerinde neler neler yaşadım yok yere erken zamanda idrar testi yapıp iğnenin etkisi ile silik 2. çizgi gördüm hep.Her kişinin bünyesinde iğnenin etkisinn geçme süresi fark ediyor.Sana tavsiyem bu kadar acele etme biraz daha sabredip adetinin geçmesini bekle yani iğneden sonra 18. güne kadar bekle... eğer o arada adet olmazsan ümitlenmeye başla... yoksa insan çok yıpranıyor bu test sonuçlarından...
Amin canım inşallah hem bebeği sağlıklı bir şekilde görür hemde kalbinin pıt pıtlarını duyarız.
Doktorun senin de içini rahatlatmış sanırım... Çok şükür bu zamana kadar geldin çoğu gitti azı kaldı zamanın...İnşallah sağlıkla minik prensesimiz aramıza teşrif edecek.
Ne güzel yaaa daha 1 yıl önce neler konuşuyorduk şimdi bebeklerimizi kucağımıza almaktan bahsediyoruz... Rabbim tüm isteyenlere bu günleri göstersin inşallah.
günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür
valla canım 2.gunu dolar ama olsun sen basla onun bıle etkısı olur emınımkı :)) ayy bende usendım bal tarcını hazırlamaya bu aksam :)) amnnnn belkıde sıkıldımm oyuzdneden yada her ay aynı sonuca alıstım ondanda olabılır:) yarın dr gıdıcem bende cts ilacım bıttı bakalım nedıycek dr klomen degl femara kullandım bu ay asılama olcak galıba hayırlısıı
inşş Rabbım nasıp eder hepımıze.saol canım duaları okuycam bende :)
selam kızlar akşam 6 gibi dra gittim dışarı çıkmış yerinde değilmiş ordaki kız kan testi sonucumu verdi:)
hiç bakmadım ben tabi doğal olarak sen öğrendinmiki diye sordu bende adet olunca sonuca gerek kalmadı dedim:))
dr orda olmayınca kararımı verdim dedim belkide bu bi işaret çünkü kan testi yptrmaya gittiğimdede dr yoktu ama ben yptrdm boş yere
bu ay dra gitmicem kendi haline bırakıcam inciri kür olarak değilde kendisini yicem sadece..
bal tarçın çörekotunu akşam yaparım bide polen arısütü yiyorum e yeter:))
Evet haklısın canım , bal çörek otu tarçın da baya iyi geliyormuş , bende ilk kez dün denedim , benim aldığım bal bal gibi değil valla :bbo: hiç bal kokusu yoktu . Olsun dedim kullandım bende, :1rolleyes:
Bende kullandım faydasını gordum. Bende 2. Gun başlayamamıştım. Hatta klomenım bıtmıştı başladığımda. Çatlama iğnemi vurundugum gune kadarda kullandım. 1 hafta falan edıyor sanırım. Şuan hesaplıyamıyorum : )umarım faydasını gorursunuz sızlerde...
hihoyyyt Canım canımmm çok sevindim tebrik ediyorum. ne güzel ilk klomen denememniş, güzel haberler gelince daha çok ümitleniyoruz hihoyyyt
kızlar size bişey sorucam ben bu ay hiç dra gitmedim iğneden sonra adetim olması gereken zmnda geldi kist olmamıştır dimi
cnm bence baktırmanda fayda var. arkadasımda sureklı oluyordu.adet olsada kıstını ılaçla ancak yok edıyordu.sende daha once kıst oluyormuydu kı.
çatlatma iğnemi oldum hadi hayırlısı bakalım
Allah tamamına erdirsin. Sağ salim doğurur, analı babalı büyütürsün inşallah.günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür
Evet canım ben de aynı şeyleri yaşamıştım klomen kullanırken. birsürü yan etkisi var. baskı da yumurtalarının büyümesinden kaynaklanıyor. Ne kadar baskı o kadar yumurta :jeyyar:kızlar selam bu ay ilk defa bende klomen kullandım. ama klomenin 2 .günü ila 4.günü fena duygusallaştım! solda çok hafif baskı var! sizde aynı şeyleri yaşadınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?