Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Cnm adı gozun yadın. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..darısı diğer arkadaslarımızın başına.

sağol arkadaşım senide tebrik ederim allahım butun isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

evet gayecım kızımın gelmesıne cok az kaldıı eyvahedigeldismile 9 ay cok uzun bı surec yasarken hıc bıtmıyorr :gitme: ama sonrasında bebekler gelınce keyıflı olacak bu cektıklerımızı hıc dusunmeyecegız sanırımmm bırde saglıklı ellerı ayakları duzgun oldumuuu degmeyın keyfımıze ıns

günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür

hihoyyyt Canım canımmm çok sevindim tebrik ediyorum. ne güzel ilk klomen denememniş, güzel haberler gelince daha çok ümitleniyoruz hihoyyyt

Kuzum aşılama hangi dönemde oluyor , klomeni kaç kez kullanmak gerekli aşılama için yani ? Git gel canım hayırlısı inşallah , İnşallah Rabbimiz bizede nasip edecek :Saruboceq:

Evet haklısın canım , bal çörek otu tarçın da baya iyi geliyormuş , bende ilk kez dün denedim , benim aldığım bal bal gibi değil valla :bbo: hiç bal kokusu yoktu . Olsun dedim kullandım bende, :1rolleyes:

Evet haklısın canım , bal çörek otu tarçın da baya iyi geliyormuş , bende ilk kez dün denedim , benim aldığım bal bal gibi değil valla :bbo: hiç bal kokusu yoktu . Olsun dedim kullandım bende, :1rolleyes:

Bende kullandım faydasını gordum. Bende 2. Gun başlayamamıştım. Hatta klomenım bıtmıştı başladığımda. Çatlama iğnemi vurundugum gune kadarda kullandım. 1 hafta falan edıyor sanırım. Şuan hesaplıyamıyorum : )umarım faydasını gorursunuz sızlerde...

Çok sağol canım, inşallah faydasını görürüz, 1 ay boyunca sürekli mi kullanmak gerekli yoksa adetin 2. günü ile 12. gün arasında mı kullanmak gerekli ? Bi bilgin varmı bu konuda

kızlar selam bu ay ilk defa bende klomen kullandım. ama klomenin 2 .günü ila 4.günü fena duygusallaştım! solda çok hafif baskı var! sizde aynı şeyleri yaşadınızmı?

kızlar size bişey sorucam ben bu ay hiç dra gitmedim iğneden sonra adetim olması gereken zmnda geldi kist olmamıştır dimi

kızlar size bişey sorucam ben bu ay hiç dra gitmedim iğneden sonra adetim olması gereken zmnda geldi kist olmamıştır dimi

cnm bence baktırmanda fayda var. arkadasımda sureklı oluyordu.adet olsada kıstını ılaçla ancak yok edıyordu.sende daha once kıst oluyormuydu kı.

cnm bence baktırmanda fayda var. arkadasımda sureklı oluyordu.adet olsada kıstını ılaçla ancak yok edıyordu.sende daha once kıst oluyormuydu kı.

hımm yok cnm ya ben ilk kez kullandım klomeni hiç kistimde olmamıştı..
bugunde adetimin 5.günü gitsemmiki dra..

günaydın arkadaşlarrrrr benide hamişler listesine yazııınnnnn artık çok şükür hamileyimmmmmm ilk klomen denememde oldu :Saruboceq: çok şükür
Allah tamamına erdirsin. Sağ salim doğurur, analı babalı büyütürsün inşallah.
kızlar selam bu ay ilk defa bende klomen kullandım. ama klomenin 2 .günü ila 4.günü fena duygusallaştım! solda çok hafif baskı var! sizde aynı şeyleri yaşadınızmı?
Evet canım ben de aynı şeyleri yaşamıştım klomen kullanırken. birsürü yan etkisi var. baskı da yumurtalarının büyümesinden kaynaklanıyor. Ne kadar baskı o kadar yumurta :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…