canım nerelerdesin sen?
Gülüm psikolojim iyi değil bu aralar. Hala adet olamadım. 76. gün bugün. Ama doktora da gitmek istemiyorum. Eninde sonunda gelecek bu kör olası adett diye düşünüyorum. Bir dünya ilaç içtim, yine de gelmeyecek zaman gelmiorr. Buraya giriyorum bazen ama yine de çıkıyorum. Çoğunlukla konşmaya bile canım istemiyor.
canım benim olursun merak etme ben bi keresinde tam 2 ay boyunmca regl oldum ve en sonunda operasyon geçirdim:sinifsinif:tekrar doktoruna görün derim birarkadaşım 32 yaşında erken menpoz olayları yaşadı ve o regl olamadığını zannediyordu ve ikizlerine hamiş kaldı gerçi yaşamadılar ama kanda gebelik baktırdın mı?
hiç durma bitanem hemen doktora git farlutal kullandın mı?
:1no2: kullanmadım canım ferlutal. Ama canım hiç doktora gitmek istemiyoor. Sevmiyorum artık doktorları. Çok üzgünüm çoook
serselom hayırlı olsun ıgnen ıns buay bebısın gelecekkk
Gülüm psikolojim iyi değil bu aralar. Hala adet olamadım. 76. gün bugün. Ama doktora da gitmek istemiyorum. Eninde sonunda gelecek bu kör olası adett diye düşünüyorum. Bir dünya ilaç içtim, yine de gelmeyecek zaman gelmiorr. Buraya giriyorum bazen ama yine de çıkıyorum. Çoğunlukla konşmaya bile canım istemiyor.
canım adetım 3.gunu femara dıe ılaç kullandım ben 5 gun bugun dr gttım 10 gunu yumurtalarım olmus yarın gece catlama iğnemı olcam cuma ya asılama olcak .ben baska dr 5 kere klomen kullandım am a sımdı kı dr klomenı tavsıye etmıo yada 2 defa onerıoKuzum aşılama hangi dönemde oluyor , klomeni kaç kez kullanmak gerekli aşılama için yani ? Git gel canım hayırlısı inşallah , İnşallah Rabbimiz bizede nasip edecek :Saruboceq:
seldacım gittin mi doktora?ii haberlerini bekliyorum.habersiz bırakma ok
çıldırmak üzereyim.günler geçmio kafayı sıyırcam inan ki.canım bende yapamıodum ama insan mecbue kalınca öyle i yapıoki.aşılamada hiç zor değil.bende çok kastım kendimi.ama 3dk lık bi iş.sen ne kadar rahatsan o kadar kolay oluyo.sen kendini kasarsan çok zor inankicanım adetım 3.gunu femara dıe ılaç kullandım ben 5 gun bugun dr gttım 10 gunu yumurtalarım olmus yarın gece catlama iğnemı olcam cuma ya asılama olcak .ben baska dr 5 kere klomen kullandım am a sımdı kı dr klomenı tavsıye etmıo yada 2 defa onerıo
canım benım geldım gec geldım ama hersey ii yolunda carsamba gecesı çatlama iğnemı olcam ovıtrelle ama nasıl yapıcam kendıme bılmıorum ne ben ne de esım ığne yapılırken bakabılıoruz eyvahedigeldismilecuma gunude asılama olucam ilk defa cok heyecanlıyım:)) sennaptın az kaldı senınde tatlımm
canım inşalah gelecek çok nalı bir sıpa olacak
sen nasılsın bitanem görüşemedik
ıyıyım canım evde gun dolduruyorum ıstee sana kolay gelsın arada gırer bakarımhayatm ben uzun süredir buralardayım akşama tekrar gelirim ütü yapmam lazım kendine iyi bak kızımıza da iyi bak
canım adetım 3.gunu femara dıe ılaç kullandım ben 5 gun bugun dr gttım 10 gunu yumurtalarım olmus yarın gece catlama iğnemı olcam cuma ya asılama olcak .ben baska dr 5 kere klomen kullandım am a sımdı kı dr klomenı tavsıye etmıo yada 2 defa onerıo
canım benım geldım gec geldım ama hersey ii yolunda carsamba gecesı çatlama iğnemı olcam ovıtrelle ama nasıl yapıcam kendıme bılmıorum ne ben ne de esım ığne yapılırken bakabılıoruz eyvahedigeldismilecuma gunude asılama olucam ilk defa cok heyecanlıyım:)) sennaptın az kaldı senınde tatlımm
cok ii anlıorum senı canım gunler yajlastkca heyecan basıo tabı inşş bebegın bu ay gelır canm Rabbım nasıp etsın hepımıze,su catlama iğnesı zor yapıcaz gıbı gelıo bana yaa asılamada cok kasmam hsg kadar degılr heralde :)))çıldırmak üzereyim.günler geçmio kafayı sıyırcam inan ki.canım bende yapamıodum ama insan mecbue kalınca öyle i yapıoki.aşılamada hiç zor değil.bende çok kastım kendimi.ama 3dk lık bi iş.sen ne kadar rahatsan o kadar kolay oluyo.sen kendini kasarsan çok zor inanki
ıyıyım canım evde gun dolduruyorum ıstee sana kolay gelsın arada gırer bakarım
seldacım hayırlı olsun ıns tutar asılaman
çatlatma iğnemi oldum hadi hayırlısı bakalım
canım adetım 3.gunu femara dıe ılaç kullandım ben 5 gun bugun dr gttım 10 gunu yumurtalarım olmus yarın gece catlama iğnemı olcam cuma ya asılama olcak .ben baska dr 5 kere klomen kullandım am a sımdı kı dr klomenı tavsıye etmıo yada 2 defa onerıo
işlemden korkmuorum suan sadece cok heyecanlıyım :))) iğne hazır cnm ince sırınga içinde sadece kapagını acıp yapıcm ucuda cok kucukmus gece 02;15 te yap dedı bakalım :))yok canım hsg gbi değil.bn spermleri içime boşaltırken dr.biyolog vardı yanımda onunla muhabbet ediyodum. o kadar yani.çatlatma iğnesine gelince yakınınızda hastane yok mu?git orda acil serviste vurdur.enjeksiyon yapıolar çünkü
CNMM ÇOK ÇALIŞ. BİZ ÖYLE YAPMIŞTIK. HERGÜN ÇALIŞTIK 7 GUN FULLLdelikafaduldendelikafadulden
CNM İNŞALLAH GÜZL SONUC ALIRSIN. ASILMA SONRASI ÇALIŞMAK SERBESTSE SENDE BOL BOL ÇALIŞ :sm_cool::sm_cool: 2 HAFTAYA GUZEL HABERLE BEKLIYORUZ SİZDEN... BEBİŞİMİZE ARKADAŞ LAZIM DİMİ AMAkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?