slm arkadaşlar az önce ilk klomen ilacımı içtim. Dr um günde iki kez içmemi önerdi. ilaç bittikten üç gün sonrada kontrole gidicem. Umarım bu sefer başarılı olurum... Dua edin öptüm heğinizia.s.a.s.
offfffffffffff kızlarrrrrr buı gece catlama iğnemı olcam ovıtrelle kendım yapıckmısım dr dedı am anasıl yapıcam yaa gecenın 2 sınde hemde kımsede yokkı verım o yapsın ben iğne vurulurken bıle bakamam napıcam yaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile cuma gunu saat 13.15 te asılaamam var cok heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlısı güzelim
bu arada klomene ilk kez başlayanlar günde kaç kez öneri drlar size?
günaydın klomene yeni başladım bende dr bana günde 1 kez dedi.......
inşş canım dualrınzı eksk etmeyın nolur:Saruboceq:inşallah aşılamanda tutar canımcım
eşin yapamaz mı canım iğneyi?
ınşallah tedavinin hayırlı sonuçlarını alırsın da bize de umut olursun. :Saruboceq:
bu arada klomene ilk kez başlayanlar günde kaç kez öneri drlar size?
arkadaşlare dün doktora gittim 12. gündü yumurtam 19 küsür olmuş kendiçatlıyor ama çatlatma iğnesi verdi
ne zaman ilişki olacak dün gece 11 de vuruldu.
bu aksam basla canım calısma :)) istersen gun asırı istersen ilk3 gun hergun snra gun asırı calıs :))) dr bsy demedımı sana
arkadaşlare dün doktora gittim 12. gündü yumurtam 19 küsür olmuş kendiçatlıyor ama çatlatma iğnesi verdi
selamm kızlarrr.
bişi sormak istiyorumm sizlere
ben geçen ay ilk defa klomen ve pregny kullandımm ama malesef hamile kalamadımm
bu 2.ayım ve klomeni yeni bitirdimm sorum şuu bu sefserki klomeni kullanınca acaip bir baş dönmesi yaşıyorumm,geçen ay ve daha önce hiçç başım dönmezdi benim,acaba klomen baş dönmesi yaparmı.
acep hamilemiyimmm
offfffffffffff kızlarrrrrr buı gece catlama iğnemı olcam ovıtrelle kendım yapıckmısım dr dedı am anasıl yapıcam yaa gecenın 2 sınde hemde kımsede yokkı verım o yapsın ben iğne vurulurken bıle bakamam napıcam yaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile cuma gunu saat 13.15 te asılaamam var cok heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm arkadaşlar az önce ilk klomen ilacımı içtim. Dr um günde iki kez içmemi önerdi. ilaç bittikten üç gün sonrada kontrole gidicem. Umarım bu sefer başarılı olurum... Dua edin öptüm heğinizia.s.a.s.
evet cnm dr ii demıs bencede dr dedıgı gıbı calış iğnenı dun olmussun bugun yarın calıs sonra gun asırı calıs inşş gelır bebegın cnmcanım BU GECE VE YARIN GECE ÇALIŞ DEDİ SONRA GÜN AŞIRI DEDİ
bazıları 36 saat falan diyorlara ondan sordum :)
canım bazı arkadaslarda yapıo dıye bılıorum bende sınır yapmıstı alıngan olmustum herseye alınıp sınırlenebılıyodum :))) catlama iğnesınden 14 gun sonra bellı olur canım test yaparsan inşş hamılesındrbenimm sorumun cvb nı kimse bilimiyomu kızlarrr:uhm:
Cnmmmm hadı bakalım. İnşallah tutar. Çok çalışşşşşş..
heyecanlanırsın tabı. bebiş gelecek kolay mı :) ben iyiyim sabahları az az mide bulantım olmaya basladı. çok şükür devamlı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?