- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
kizlar galiba hamileyim ....:cüvcüv:
Her serden bir hayir dogarmis...bilmiyorumkismile
gecen persembe sabahi bir agriyla uyandim :gitme:kasiklarimda ve sag böbregimin üstünde hic bir yere kipirdatmayan bir agriydi hastanelik oldum acile gittigimizde tabi ilk arastirmada hamilemisiniz ?? Sorusu geldi bizde durumu anlattik catlatma ignesi oldum, bekliyoruz dedik ozaman film cekemeyiz dediler kan alindi ve hamilesiniz! Inanamadim o aciyla kafamçokkarıştıneyse hemen ameliyata alintim film cekemedikleri icin kesin tas diyemediler ama idrarimin bosalmasi icin ve sancinin kesilmesi icin böbrekle idrar cikisina bir tel takildi bir gece kaldim agrilarim kesildi cok sükür ertesi sabahda kadin doktoru muayne etti kana göre hamilesin ama cok yeni 2 hafta gecsin ve kesinlessin dedi simdi kizlar üzüleyimmi ,mafoldumbensevineyimmi kaydirigubbakcemile2bilemiyorum eger hamileysem bu telle 9 ay boyunca yasiycam ve ara ara hala agrilarim devam ediyor oglumu okuldan bile almaya gidemiyorum ,eger degilsem tedavim bosa gitti onami yanayim rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin :saruboceq:insallah dualariniza ihtiyacim var
kizlar galiba hamileyim ....:CüvCüv:
her serden bir hayir dogarmis...bilmiyorumkismile
gecen persembe sabahi bir agriyla uyandim :gitme:kasiklarimda ve sag böbregimin üstünde hic bir yere kipirdatmayan bir agriydi hastanelik oldum acile gittigimizde tabi ilk arastirmada hamilemisiniz ?? sorusu geldi bizde durumu anlattik catlatma ignesi oldum, bekliyoruz dedik ozaman film cekemeyiz dediler kan alindi ve hamilesiniz! inanamadim o aciyla kafamçokkarıştıneyse hemen ameliyata alintim film cekemedikleri icin kesin tas diyemediler ama idrarimin bosalmasi icin ve sancinin kesilmesi icin böbrekle idrar cikisina bir tel takildi bir gece kaldim agrilarim kesildi cok sükür ertesi sabahda kadin doktoru muayne etti kana göre hamilesin ama cok yeni 2 hafta gecsin ve kesinlessin dedi simdi kizlar üzüleyimmi ,mafoldumbensevineyimmi kaydirigubbakcemile2bilemiyorum eger hamileysem bu telle 9 ay boyunca yasiycam ve ara ara hala agrilarim devam ediyor oglumu okuldan bile almaya gidemiyorum ,eger degilsem tedavim bosa gitti onami yanayim rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin :Saruboceq:insallah dualariniza ihtiyacim var
sagol canim düsünmemeye calisiyorum ama olmuyor bu agrilar beni birakmiyor mafoldumbenkendimi rabbime emanet ettim zaten 5 düsügüm olmustu :gitme:bundan önceki hamileliklerimde onunda stresi var acaba olacakmi bu defa offf .....:Saruboceq:canım cok gecmiş olsun..
inşallah bebişin sana tutunur..
stres yapma akışına bırak oluca varsa olur zaten..
sagol canim allah razi olsun ....:Saruboceq:cnm önce senın sağlığın tabıkı. Ağrıların hamılelıkle alakalı olamamzmıydı bende de benzer ağrılar olmuştu. Allahım hayırlısı neyse onu versın. Sen de boyle dusun. Ama bene once senın sağlığın derim..geçmiş olsun. Umarım bebışlını sağlıklı bır sekılde kucagına alırsın..
kizlar galiba hamileyim ....:CüvCüv:
her serden bir hayir dogarmis...bilmiyorumkismile
gecen persembe sabahi bir agriyla uyandim :gitme:kasiklarimda ve sag böbregimin üstünde hic bir yere kipirdatmayan bir agriydi hastanelik oldum acile gittigimizde tabi ilk arastirmada hamilemisiniz ?? sorusu geldi bizde durumu anlattik catlatma ignesi oldum, bekliyoruz dedik ozaman film cekemeyiz dediler kan alindi ve hamilesiniz! inanamadim o aciyla kafamçokkarıştıneyse hemen ameliyata alintim film cekemedikleri icin kesin tas diyemediler ama idrarimin bosalmasi icin ve sancinin kesilmesi icin böbrekle idrar cikisina bir tel takildi bir gece kaldim agrilarim kesildi cok sükür ertesi sabahda kadin doktoru muayne etti kana göre hamilesin ama cok yeni 2 hafta gecsin ve kesinlessin dedi simdi kizlar üzüleyimmi ,mafoldumbensevineyimmi kaydirigubbakcemile2bilemiyorum eger hamileysem bu telle 9 ay boyunca yasiycam ve ara ara hala agrilarim devam ediyor oglumu okuldan bile almaya gidemiyorum ,eger degilsem tedavim bosa gitti onami yanayim rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin :Saruboceq:insallah dualariniza ihtiyacim var
sagol canim insallah ....canım öncelıkle cok gecmıs olsun inşş agrıların uzun ve senı rahatsız edecek sekılde olmaz...bebegın sana suprız yapmıss galıba inşş bebegınde tutunur ve saglıgıyla dunyaya gelır tatlım 2 nızde Allaha emanet olnun inşş hersey yolunda gıder cnm:Saruboceq:
slm kızlar ben aranızda yeniyim ama kaderimiz aynı sanırım bende 2 aydır klomen kullanıorum aynı zamanda pko luyum geçen ay olmadı pko dan dolayı bu ay drum günde 3 defa verdi klomeni ve snr çatlama iğnesi oldum şimdi bekliorum drum bu ay daha iii dedi ilaca cvp vermiş dedi adetime sadece 4 gün kaldı umutla dua ile beklioruz inş adet olmam ve hamileyimdir göğüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrılarım var bu ay inş psikolojik deildir bunlar daha önceleride mide bulantım olmuştu sanki hamile gibi ama psikolojik olmuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün imanlı evlatlar nasip eder en kısa zamanda :teselli:
kuzucum günaydın açılış benden oldu
iyiyiz hayatım şükür herşey yolunda sen nasılsın
ikimiz nöbetçi kaldık burda dimi kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?