Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm önce senın sağlığın tabıkı. Ağrıların hamılelıkle alakalı olamamzmıydı bende de benzer ağrılar olmuştu. Allahım hayırlısı neyse onu versın. Sen de boyle dusun. Ama bene once senın sağlığın derim..geçmiş olsun. Umarım bebışlını sağlıklı bır sekılde kucagına alırsın..

canım cok gecmiş olsun..
inşallah bebişin sana tutunur..
stres yapma akışına bırak oluca varsa olur zaten..

canım cok gecmiş olsun..
inşallah bebişin sana tutunur..
stres yapma akışına bırak oluca varsa olur zaten..
sagol canim düsünmemeye calisiyorum ama olmuyor bu agrilar beni birakmiyor mafoldumbenkendimi rabbime emanet ettim zaten 5 düsügüm olmustu :gitme:bundan önceki hamileliklerimde onunda stresi var acaba olacakmi bu defa offf .....:Saruboceq:

sagol canim allah razi olsun ....:Saruboceq:
hamilelikle alakali degil canim :1no2:bu teli koyarken bir cisme rastlamislar ama böbregin icine kaymis galiba cözememisler %90 tas denildi :sm_confused:ve benide kolay kolay birakmayacak :gitmenu biliyorum hepimiz saglikli yavrular kucaklariz insallah canim

canım öncelıkle cok gecmıs olsun inşş agrıların uzun ve senı rahatsız edecek sekılde olmaz...bebegın sana suprız yapmıss galıba inşş bebegınde tutunur ve saglıgıyla dunyaya gelır tatlım 2 nızde Allaha emanet olnun inşş hersey yolunda gıder cnm:Saruboceq:

sagol canim insallah ....
benimde dilegim bu rabbimden biran önce kurtulmak su agrilardan allah razi olsun canim benim a.s.

slm kızlar ben aranızda yeniyim ama kaderimiz aynı sanırım bende 2 aydır klomen kullanıorum aynı zamanda pko luyum geçen ay olmadı pko dan dolayı bu ay drum günde 3 defa verdi klomeni ve snr çatlama iğnesi oldum şimdi bekliorum drum bu ay daha iii dedi ilaca cvp vermiş dedi adetime sadece 4 gün kaldı umutla dua ile beklioruz inş adet olmam ve hamileyimdir göğüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrılarım var bu ay inş psikolojik deildir bunlar daha önceleride mide bulantım olmuştu sanki hamile gibi ama psikolojik olmuş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün imanlı evlatlar nasip eder en kısa zamanda :teselli:

herkese günaydın kızlar serselom hadi hayırlısı hergün çalış artık umutlum sıkma o güzel canını ya soğan kürünü uygula yada farlutalı kullan gülüm alminasım bol bol yat gelinime iyi bak tmam mı

tedavın hayırlı olsun cnm inşş Rabbım en kısa zamanda nasıp eder bebegınıı:Saruboceq:

offfffffffffff kızlarrrrrr buı gece catlama iğnemı olcam ovıtrelle kendım yapıckmısım dr dedı am anasıl yapıcam yaa gecenın 2 sınde hemde kımsede yokkı verım o yapsın ben iğne vurulurken bıle bakamam napıcam yaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile cuma gunu saat 13.15 te asılaamam var cok heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm arkadaşlar az önce ilk klomen ilacımı içtim. Dr um günde iki kez içmemi önerdi. ilaç bittikten üç gün sonrada kontrole gidicem. Umarım bu sefer başarılı olurum... Dua edin öptüm heğinizia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…