heyecanlanırsın tabı. bebiş gelecek kolay mı :) ben iyiyim sabahları az az mide bulantım olmaya basladı. çok şükür devamlı değil..
offfffffffffff kızlarrrrrr buı gece catlama iğnemı olcam ovıtrelle kendım yapıckmısım dr dedı am anasıl yapıcam yaa gecenın 2 sınde hemde kımsede yokkı verım o yapsın ben iğne vurulurken bıle bakamam napıcam yaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile cuma gunu saat 13.15 te asılaamam var cok heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımsın cok saolll aslında ilaç zatn hazır sırınga içinde ıncecık bı sırınga zatn iğne ucuda cok kusuckmus:)) bakalım yapıcaz artık yeterkı bebegımız gelsın dımı :))tatlım sımdı bak sole dıyım ben 5 ay klomen kullandım catlama iğnesı oluodum her ay tabı klomenden sonrada sonra dr ılıskı onerıodu calısıoduk baktık olmadı hsg cekıldım dr 2 tupunde tıkalı dedı tup bebk ancak dedı.sınırlendım dr degstım yenı dr hsg cektı tekrar sag tıkalı sol acık cıktı.bu yenı dr klomenı tavsıye etmedı bana baska bı ılac kullandırdı dun gıttım yumurtaların guzel dedı ıstersen normalk deneyelım dedı yok dedım herzmankı gıbı çatlama ıgnemı verdı ama bu ovıtrelle dıe bı iğne ılk defa kullanıorum kendım ypıcam ıste ))) cuma asılam olcak.yanı asılamadada aynı sıstem ustunden gıdıolar yumurtaları uyaıp gelıstırıolar sonra catlama ığnesı ve asılama :)) tatlım dr bı sor ılacını kleske unutmasdın tel ac sor bakalım nedıo.olur mu sor tabı bıldıgım kadarıyla cvp veırırm seve sevezemuszemusCanım benimm , öncelikle hayırlı olur inşallah , kendin nasıl yapacakmışsın canım :bbo: O kadar kolay bişeymi acaba ? Bence git bir hastaneye orda yaptır eğer cesaret edemiyorsan. Canım sana çok şey soruyorum çok sağol cvpların içinde. Tekrar bişey sorabilirmiyimÇatlatma iğnesinden sonra mutlaka aşılama işlemi olacak mı ? Acaba bana da mı öyle verecek dr um diye merak ediyorum. Birde ben bu gün 2. klomenimi kullanmayı unuttum, eve gidip almam da mümkün değil delikafaduldendelikafadulden. Akşam kullansam sorun olurmu ?:çok üzgünüm:
kıslar ya aşılamamın 11. günü kan testi yaptırsam doğru bir sonuç alırmıyım acaba?
hafta sonu düğün var.kafam rahat gitmek istiorum.eğer negatifsede hiç gitmicem.yaaa ufffff
yakın birinin düğünü değilse gitme 2 gün kendini koruman gerekio çünkübızmde cuma gunu dugun var asılamamın oldugu gun tamcnm dr bı sor istersen ama iğnenın etkısıyle ya yanlıs cıkarsa oda kotu ama ,cst gunu sabahtan yap 2 saatte alıosun zatn.inşş Rabbım yuzumuze guler cnm
yakın birinin düğünü değilse gitme 2 gün kendini koruman gerekio çünkü
bu arada klomene ilk kez başlayanlar günde kaç kez öneri drlar size?
günaydın klomene yeni başladım bende dr bana günde 1 kez dedi.......
slm
bende ilkkez içiyorum. prespektüste de ilk uygulama için günde 50 mg yani 1 tablet diyor ama nedense benim drum iki tablet sabah 1 akşam 1 şeklinde vermiş. Acaba bende günde 1 tane mi içsem?
inşş canım dualrınzı eksk etmeyın nolur:Saruboceq:
benil;13879074]bu arada klomene ilk kez başlayanlar günde kaç kez öneri drlar size?
canım esım benden beterdır:))) bende 5 ay kullandım klomen dr senı en dusuk dozda baslatmıs demekkı ben sabah 1 aksam 1 ıctım 5 gun boyunca.ama 5 ay aynı dozu kullandım inşş bebegın en kısa zamanda gelır :Saruboceq:
dusunmemeye calıs cnm yaa cok ıı anlıorum senı sımdı gunler gecmez senın ıcn sabrett inşş bebegın senınle dır cnmbilemiorum ama benim duygularım çok karışlık.bazen olumlu bazem olumsuz.ayyy bilemiorum cumartesi günü bana çoooook uzun gelio.
slm
bende ilkkez içiyorum. prespektüste de ilk uygulama için günde 50 mg yani 1 tablet diyor ama nedense benim drum iki tablet sabah 1 akşam 1 şeklinde vermiş. Acaba bende günde 1 tane mi içsem?
canım bende hep sabah 1 aksam 1 içtım dusuk doz bu normal yanı dr dedıgı :)) rahat ol inşş cok ugrasmazsın
ımm bana da sabah ve akşam 1 er tane şeklinde yazdı. Yani günde 50x2 den 100 mg almış olucam. Canım 5 ay kullandığına göre demekki bu ilaç ilk ayda etkisini göstermiyor. hemen umutlanmayayım bari bende...
benıl cnm sende sorun neydı???
canım sorun pkos ve tabi bu pko nun beraberinde getirdiği diğer sorunlar :....
benimm sorumun cvb nı kimse bilimiyomu kızlarrr:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?