Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kuzu nm hadi hayırlısı hakkında inş bu sefer olur..bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dra da gitmedim bakalım hakkımda hayırlısı

incir, tarçın-çörek otu- bal kullanıyorsun ya tatlım, Bu ay da öyle dene o zaman i madem dr a gitmeyeceksin. bu gün daha umutluyum nedense ya hepimizin bebişleri olacak Allahın izniyle biliyorum opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt

evet cnm onları kullanıyorum bakalım hayırllısı belkide onlar vesile olur bu ay

bizm okulda iki arkadaş bu hafta hamile olduğunu öğrendi bide herkes bnmde istediğimi biliyo (keşke söylemeseymişim)
ya onlar adına çok sevindim ama içim bi tuhaf oldu yarabbim olmayanlarada tez zamanda versin inş..

ımm bana da sabah ve akşam 1 er tane şeklinde yazdı. Yani günde 50x2 den 100 mg almış olucam. Canım 5 ay kullandığına göre demekki bu ilaç ilk ayda etkisini göstermiyor. hemen umutlanmayayım bari bende...

Benım ılk denememde oldu :)

Canımm benim, aynı duyguları bende yaşadım, benim de sadece birkaç yakın arkadaşıma söyledim. Annem bile hala düşünmüyoruz sanıyor :çok üzgünüm: Olsun Allah ım bizede nasip edecek, hiç merak etme , bizim bebişlerimizde olacak, birazcık nazlı bebişler o yüzden, ama biliyorum anne babacıkları daha fazla üzmeden gelecekler. Hiç sıkma canını , rahat ol bak ne güzel bu ay doğal yoldan deneyeceksin

çokk teşekkür ederim arkadaşım.bugün saat 4 de gidicem doktoruma bakalım yumuşlar büyümüşmü.benim içinde dua edin olurmu?:Saruboceq:
canım hadı guzel hblerle gel bence yumoslar ii durumda senın ole geldı bana hbr sız bırakma bızııııııııııııııııııııııııııı
kuzu nm hadi hayırlısı hakkında inş bu sefer olur..bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dra da gitmedim bakalım hakkımda hayırlısı
saol tatlım inşşş Allahım nasıp eder bu son cunku tedavımı bırakıcam 2-3 ay kadar oyuzden cok ıstıorum bu denememde olsun lutfennnnnnnnn tatlım hayırlısı burda ılacı bırakıp hamıs kalan coook kısı var inş sende bunlardan bırı olucaksın bal tarcın coek otunu yap ıhmal etme emı

Son düzenleme:

arkadaşlar selam..bana yardımcı olurmusunuz.klomene 5.günmü 3.günmü başladınız.bazıları 3.gün günde 1 tane bazıları ise 5.gün günde iki tane...sebebini bilen varmı...yumurtalıklarda kist varsa veriliyormu...bunları druma sorucam elbet ama merak ettim.bilen varsa yazarmısınız..3.günmü 5.günmü gideyim.....
ve arkadaşlar birden fazla yumurta oluşuyor galiba.tek yumurta oluşan oluyormu....yani ikiz üçüz riski falan oluyor galiba...lütfen tecrubeli arkadaşlar cevap yazarmısınız.....

mrb canm dr regl nın 2. yada 3. gunu gıt ılaca bazı dr lar 3 bazıları 5.gunu baslatıo bu dr baglı en dusuk doz sabah 1 aksam 1 adet oluo.evet bazem bırkaç yumurta olabılıo ama tabı tutmasıylada alakalı benım yerı geldı 5 yerı geldı 4 yumurtam oldu ama hıç tutmadı klomen kullandıgım zamnlarda.inşş sen kısa zanada tedavının kasılıgını alırsın

KISLAR ISIM ECMEL dıgerı ıse REVNA ne dıyorsunuzzz

doğum yaptınızmı bilmiyorum ama benim kızımın adıda AYŞE REVNA gerçekten ismi gibi bakan bir daha bakıyo hatta buraya resmini koydum kızlar kaldır resmi nazar değecek dediler çok hoş ve çok nadir rastlanan bir isim inşallah adıyla yaşar büyük kızımında adı ZEYNEP NEVA ablamızada uyun oldu

zehraaaaaaaaaaaaaa canım nerelrdesın sen yaa vallaa ozlettın kendını hıç gelmıosunnklava:

canımmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmm seldammmmmmmmmmmmmm
haklısın canım kızmakta
arada uğruyorum hamiş haberlerini alıp seviniorum ama fazla kalmıorum
bu ay ilginç bişi oluo ve aklımda bebiş fikri hiiiiiiiiiiiiçççç yok
bebiş fikri olmayıncada kk ya fazla girmediğimi farkettim
sakın yanlış anlamayın sizi tabiki merak ediorum ama
laptopu bile pek açmıorum
sürekli misafir ağırlıorum arkadaşlarla takılıorum
kafam baya dağıldı (bebek fikrinden)
pıhtılaşma tahlillerimi verdim onlar yapılırken hormonlara bakalım dedi dr.um
progesteronum biraz düşük çıktı yumurtlama olmamış olabilr dedi
21. gün bidaa bakalım dedi
bugün 21. gündü ama gitmedimm
hiçde gidesim yokk
saldım bu ay fazlasıyla
bide böle deniyelim dimikaydirigubbakcemile3
işte bende durumlar böle
okullar kapandı ama malum biz 1 temmuza kadar hala okula gidip gelioruz
evrak işleri falan filan

buarada yeni hamiş arkadaşları tebrik edeiorum
dualarınzda bizi eksik etmeyin

cankusummmmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

vallaaa cok ozledım senı ama iimıysın ya yettı bana ohhhhhhh süper valla kafan rahatt neguzell cok ii yapmıssın :))) tahllerını falan ıhmal etme ama yınede cnm akısına bırakman guzel aslında bı yerdede zatn hep bu zmanlarda oluo ne oluosa dımıı :)))

kızlar dün iğnemı yaptımmm ayyyyyyyy once yapamıycam falan dedım esımde taamm ben yaparım dedı anaa baktım o kötü oldu dedım dur ben yapım sımdı sen bayılırsın falan :))) ay yavasca yaptım hıç acımadı hıssetmedım bıle korkum derıye batırana kadar oldu:))))

yarın buyuk gunum aşılma olcakkk ALLAHIM ne olur bızlerın dualsını kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…