kuzu nm hadi hayırlısı hakkında inş bu sefer olur..bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dra da gitmedim bakalım hakkımda hayırlısı
incir, tarçın-çörek otu- bal kullanıyorsun ya tatlım, Bu ay da öyle dene o zaman i madem dr a gitmeyeceksin. bu gün daha umutluyum nedense ya hepimizin bebişleri olacak Allahın izniyle biliyorum opuyorumnanaktanhihoyyythihoyyyt
slm
bende ilkkez içiyorum. prespektüste de ilk uygulama için günde 50 mg yani 1 tablet diyor ama nedense benim drum iki tablet sabah 1 akşam 1 şeklinde vermiş. Acaba bende günde 1 tane mi içsem?
Cnm bende 2 tane ıçtım sonuc aldım. sabah akşamda değildi. Sadece sabahları 2 taneydı.Bence doktorun dedıgıne uy. Vardır bır bıldıgı.inşallah olumlu sonuc alırsın.
ımm bana da sabah ve akşam 1 er tane şeklinde yazdı. Yani günde 50x2 den 100 mg almış olucam. Canım 5 ay kullandığına göre demekki bu ilaç ilk ayda etkisini göstermiyor. hemen umutlanmayayım bari bende...
bizm okulda iki arkadaş bu hafta hamile olduğunu öğrendi bide herkes bnmde istediğimi biliyo (keşke söylemeseymişim)
ya onlar adına çok sevindim ama içim bi tuhaf oldu yarabbim olmayanlarada tez zamanda versin inş..
canim bende kendim yaptim inan baskasinin bakmasini bile istemiyorsunki kaldiki vurduramassin ,aynanin karsinina gec cesaretini topla inan cok kolay benimde canim tatlidir ama is basa düsünce yapiliyor hayirli haberler veririsin insallah canim bizlere
ayna mı? ya arkadaşlar bu iğne nerden yapılıyo? Kalçadan normal iğne olur gibi değil mi? Yoksa oraya falan mı yapılıyo????
Benilciğim bu ovitrelle iğnesi çook ince, hatta kıl gibi birşey. Bana iki defa yapıldı ikisi de koldan. Hatta birini ben kendim yaptım. Ama bi de bu iğnelerin yani klomen gibi iğneler var, onlar da göbekten yapılıyor. Korkulacak birşey yok. Çünkü girdiğini bilie anlamıyorsun. Çok ince yanii.
Kuzucuum bu yüzden sen de hiç korkma lütfen. Yakın olsan ben yapardım sana ama uzaksın maalesef. Benim de eşim korkar iğneden, baştan ona güvenmiştim ama kendi kendime yaptım defalarca. Ovitrelle koldan yapılıyor canım.
canım hadı guzel hblerle gel bence yumoslar ii durumda senın ole geldı bana hbr sız bırakma bızıııııııııııııııııııııııııııçokk teşekkür ederim arkadaşım.bugün saat 4 de gidicem doktoruma bakalım yumuşlar büyümüşmü.benim içinde dua edin olurmu?:Saruboceq:
saol tatlım inşşş Allahım nasıp eder bu son cunku tedavımı bırakıcam 2-3 ay kadar oyuzden cok ıstıorum bu denememde olsun lutfennnnnnnnn tatlım hayırlısı burda ılacı bırakıp hamıs kalan coook kısı var inş sende bunlardan bırı olucaksın bal tarcın coek otunu yap ıhmal etme emıkuzu nm hadi hayırlısı hakkında inş bu sefer olur..bende bu ay saldım çayıra mevlam kayıra dra da gitmedim bakalım hakkımda hayırlısı
tüm cesaretımı toplayıp yapıcam artık :)))) dr bana gobekten dedı ama yawwwBenilciğim bu ovitrelle iğnesi çook ince, hatta kıl gibi birşey. Bana iki defa yapıldı ikisi de koldan. Hatta birini ben kendim yaptım. Ama bi de bu iğnelerin yani klomen gibi iğneler var, onlar da göbekten yapılıyor. Korkulacak birşey yok. Çünkü girdiğini bilie anlamıyorsun. Çok ince yanii.
Kuzucuum bu yüzden sen de hiç korkma lütfen. Yakın olsan ben yapardım sana ama uzaksın maalesef. Benim de eşim korkar iğneden, baştan ona güvenmiştim ama kendi kendime yaptım defalarca. Ovitrelle koldan yapılıyor canım.
canım hadı guzel hblerle gel bence yumoslar ii durumda senın ole geldı bana hbr sız bırakma bızııııııııııııııııııııııııııı
saol tatlım inşşş Allahım nasıp eder bu son cunku tedavımı bırakıcam 2-3 ay kadar oyuzden cok ıstıorum bu denememde olsun lutfennnnnnnnn tatlım hayırlısı burda ılacı bırakıp hamıs kalan coook kısı var inş sende bunlardan bırı olucaksın bal tarcın coek otunu yap ıhmal etme emı
banada göbekten dedi ve göbekten yaptımigöbekten vurulan iğneler kol yada kalça gbi acıtmıyor.hissetmiosun biletüm cesaretımı toplayıp yapıcam artık :)))) dr bana gobekten dedı ama yawww
selam canim, karindan vuruluyor canim biraz göbegini elinle sikip batiriyorsun iste cok ince bir ucu var ben 3 gün arayla destekleyicide vuruldum onlar biraz acitiyor ama catlatma ignesi aci vermiyor yardimci olabilmisimdir insallahBak şimdi bende çok merak ettim :bbo: Seydam canım aydınlatırmısın bizi, kalçadan mı yapılıyor bu iğne. ?
Benil canım hayırlı olsun tedavin, seninde ilk klomen kullanışım sanırım yanlış anlamadıysam , benimde ilk ve 2. günü ve ben tabiki de unuttumm delikafadulden . neyse canım bence dr un ne şekilde kullan dediyse o şekilde kullan.
ayna mı? ya arkadaşlar bu iğne nerden yapılıyo? Kalçadan normal iğne olur gibi değil mi? Yoksa oraya falan mı yapılıyo????
kaydirigubbakcemile3yok canim kalcadan degil ordanda degil göbekten .Ayna karsisinda demek istedigimde kendini görüyorsun vuracagin yeri daha iyi ayarlayabiliyorsun yani, bana daha rahat geldi onun icin yazmistim
insallah listede kalanlardan olurum canim cok sagol cok incesin a.s.iş basa dustu yapıcaz artık cnm napalım :))) eklıorum cnm lısteye senıozman hayırlı olsunn tatlımmm sabahta yazdım inşşş hersey yolunda gıdıcek:Saruboceq:
canim metformin seker destekleyici ve pko var bende kistler bu kan sekerine bagli olarak ortaya cikmis bu yüzden önermisti subattan beri kullaniyordum klomen ve gonaphene ile ayni islevi yapiyormus doktoruma söylemistim ben türkiyede bu tarz ilaclar oluyor diye aniymis hatta sizin listede ranaable diye bir üyede var oda metformin kullanmis ve anne olmus yazismistim cok faydasini görmüs insallah bende görürüm :Saruboceq:metformin cnm bu ılaç ta yumurta uyarıcı gelıstırıcmı??
selam canim, karindan vuruluyor canim biraz göbegini elinle sikip batiriyorsun iste cok ince bir ucu var ben 3 gün arayla destekleyicide vuruldum onlar biraz acitiyor ama catlatma ignesi aci vermiyor yardimci olabilmisimdir insallah
kaydirigubbakcemile3yok canim kalcadan degil ordanda degil göbekten .Ayna karsisinda demek istedigimde kendini görüyorsun vuracagin yeri daha iyi ayarlayabiliyorsun yani, bana daha rahat geldi onun icin yazmistim
insallah listede kalanlardan olurum canim cok sagol cok incesin a.s.
canim metformin seker destekleyici ve pko var bende kistler bu kan sekerine bagli olarak ortaya cikmis bu yüzden önermisti subattan beri kullaniyordum klomen ve gonaphene ile ayni islevi yapiyormus doktoruma söylemistim ben türkiyede bu tarz ilaclar oluyor diye aniymis hatta sizin listede ranaable diye bir üyede var oda metformin kullanmis ve anne olmus yazismistim cok faydasini görmüs insallah bende görürüm :Saruboceq:
olumlu dusun cnm inşş hersey guzelll olucak ben öle dusunuorumm Rabbımde yuregındekını versıncnm:Saruboceq:
arkadaşlar selam..bana yardımcı olurmusunuz.klomene 5.günmü 3.günmü başladınız.bazıları 3.gün günde 1 tane bazıları ise 5.gün günde iki tane...sebebini bilen varmı...yumurtalıklarda kist varsa veriliyormu...bunları druma sorucam elbet ama merak ettim.bilen varsa yazarmısınız..3.günmü 5.günmü gideyim.....
ve arkadaşlar birden fazla yumurta oluşuyor galiba.tek yumurta oluşan oluyormu....yani ikiz üçüz riski falan oluyor galiba...lütfen tecrubeli arkadaşlar cevap yazarmısınız.....
KISLAR ISIM ECMEL dıgerı ıse REVNA ne dıyorsunuzzz
zehraaaaaaaaaaaaaa canım nerelrdesın sen yaa vallaa ozlettın kendını hıç gelmıosunnklava:
canımmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmm seldammmmmmmmmmmmmm
haklısın canım kızmakta
arada uğruyorum hamiş haberlerini alıp seviniorum ama fazla kalmıorum
bu ay ilginç bişi oluo ve aklımda bebiş fikri hiiiiiiiiiiiiçççç yok
bebiş fikri olmayıncada kk ya fazla girmediğimi farkettim
sakın yanlış anlamayın sizi tabiki merak ediorum ama
laptopu bile pek açmıorum
sürekli misafir ağırlıorum arkadaşlarla takılıorum
kafam baya dağıldı (bebek fikrinden)
pıhtılaşma tahlillerimi verdim onlar yapılırken hormonlara bakalım dedi dr.um
progesteronum biraz düşük çıktı yumurtlama olmamış olabilr dedi
21. gün bidaa bakalım dedi
bugün 21. gündü ama gitmedimm
hiçde gidesim yokk
saldım bu ay fazlasıyla
bide böle deniyelim dimikaydirigubbakcemile3
işte bende durumlar böle
okullar kapandı ama malum biz 1 temmuza kadar hala okula gidip gelioruz
evrak işleri falan filan
buarada yeni hamiş arkadaşları tebrik edeiorum
dualarınzda bizi eksik etmeyin
ilk günaydın ben nöbetçinizden olsun dimi şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?