Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ben genelde ılacı kullanıp gıttım 5 gun kullandım ertesı gun gıdıodum dr salı gunune gelıo salı gıt sen canımm dr ozman

nie kendimi boş yere avutayım ki.belli işte adet sancısı.biliorum hemde bir iki gündür çok okudum.adet olacak sanmış aynı adet belirtileri yaşamış ama olmamış bi bakmış hamiş.aynısını ablamda yaşadı ki kızı şimdi 2 yaşında.ama o mucizeler bende olmaz yani.benim adetim 28 günde bir oluken geçen ay 32. günde geldi.(31 mayıstı işte)o yüzden bişey diemiyorum.çok moralim bozuk...
ama senin benim gbi olacakdie bişey yok.bn hiç rahat durmadım ki 2. gününden itibaren hep hareket halindeydim. yukarklara uzandım,zıp zıp merdivenlerde

canım benım olumsuz dusunme yeter tatlım yoksa hep olumsuz oluoo gercekten pozıtf ol herzamn bak neler var goruosun,Allah nasıp etmısse dınlen dınlenme bebegın gelır canım ben ben ılk hamılelııgımde hıc beklemıodum bılmıodum ayy ne ole uzanmıslıgım vardı ne dınlenmıslıgım cunku dusunmuoduk ozman ama hamıleydım,dogması nasıp degımıs dıorum sımdı,oyuzden Rabbım nasıp etmısse olur tatlım inşş da guzel hber verıceksın burdann:)))))))))))

inşallah dielim.yarın gebzedeki bi hastaneden randevu aldım test yaptırsam mı diorum?ama kendi dr.um pazartesi çağırdı napsam bn abi akıl ver.pazartesiyimi bekliyim.pazartesi14. günüm yarın 11. günüm.napim sence?

selam canim bak atlattin demistim kendi kendine daha kolay yapabiliyorsun hayirlarla karsilastirsin rabbim:Saruboceq:

canım ben genelde ılacı kullanıp gıttım 5 gun kullandım ertesı gun gıdıodum dr salı gunune gelıo salı gıt sen canımm dr ozman

çok sağol tatlım, randevü için aradım salı günü dr olmayabilirmiş 1-2 gün içinde belli olacakmış tekrar arayıp bilgi alayacğım olmazsa çarşamba gideceğim. O zaman yumurtaların durumuna bakacaklar değil mi ? Salı gidersem adetimin 12. günü olacak

canım 11. gun erken olmazmı hanı 14 gun gecmeı lasım dıolar yoksa sonuc yanlıs cıkabılıomus,bı sorsan dr keske,ben iananıorum guzek seyler olucak canım sen yeterkı umudunu yıtrme.benım bılgınım kadarıyl aiğmenın etkısı 14 gunde gecıo tatlım.

selam canim bak atlattin demistim kendi kendine daha kolay yapabiliyorsun hayirlarla karsilastirsin rabbim:Saruboceq:
amın cnmm amınnnnn,evet ya hıç hıssetmedım bıle :)))

canım pzt gıt ozman carsba gec gıbı sankı yaa:)) pazt yada salı gıt sen :)) bakarsın buyumus oluryumoslar zmanı gecmesın dımı :))) dr ıstedı buyukluge gelmemısse zatn su gun gel der yıne :))yumoslarına bakıcak cnm istedıgı buyuklukte ise catlama iğnsı vercek :)sonradaaa calıssmalar baslıycakkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt

canım pzt gıt ozman carsba gec gıbı sankı yaa:)) pazt yada salı gıt sen :)) bakarsın buyumus oluryumoslar zmanı gecmesın dımı :))) dr ıstedı buyukluge gelmemısse zatn su gun gel der yıne :))yumoslarına bakıcak cnm istedıgı buyuklukte ise catlama iğnsı vercek :)sonradaaa calıssmalar baslıycakkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt[/QUOTE]

Kuzummmm çok sağol yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan, öyle dimi yumurtalara bakacak 13. gün geç kalmış olabilir , iyiki söyledin canım benim yaa , ben pazartesine alayım o zaman

Kuzucum canım.. İnşallah Aşılaman tutar. Rahat ol hiç kasma kendini. Ben çok kasmıştım kendimi o yüzden çok canım yandı tatlım. Aşılamadan sonrada kendini hiç yorma. Bol bol dinlen..

Canım bak benımkını anlatayım sana.

Sat 11 mayıs. 15 mayısta ilk klomenımı almaya basladım. Doktorum sabah al demişti eczanelerde bulamadım doktorumu aradım buluncada alsan olur sorun değil dedi bana. Öğleden sonra 2 gıbı buldum aldım ilacı içtim.sabahları 2 tablet 5 gun kullandım. 25 mayısta ilk kontrole gittim sağ ve solda 4er tane yumurtam vardı fakat ikitanesı en iyiydi. 10 mm demişti. 28 mayısta tekrar gel bakalım dedi. 28 mayısta yumrtalarım 17,30 mm oldu. Doktorum iki gün daha buyusunler iğneni yaptır dedi. 30 mayıs sabah 10 da vurundum ığnemi. Pazartesi akşam 10 da ilişki dedi başkada birşey demedı doktor. Bizde Pazartesı akşam 10 da ve sonrakı hergun çalıştık : ) 7 gun. Sonra 14. Gunumde test yaptım pozitiffffffffffffffffffffff......

Sende doktorun ne dedıyse uy bence. Bısey demedıyse benım gıbı arastırıp uygula.: ) hergün çalışmayı nette okumustum. Öyle yaptım. Ha bide ilişkiden sonra ben hiç kalkmadım.belimin altınada yastık koydum. Sende dene bakalım. İnşallah tüm isteyenlere allahım en kısa zamanda verır.

merhaba kıslar ben de dun soraphene baldım doktorum 11gun sonra geldı bakalım gıdıcem ınşallah yumoşlarım buyur

arkadaslar belırtılere takılmayın yumurta boyuna takılmayın eskı arkadaslarım benım nasıl hamıle kaldıgımı bılırler bırde sızlere anlatayım ornek olsun

ben 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım heray kırmızı kartı yedımm ayaklarımı yukarı dıktım yataktan kalkmadımm ne dedılerse yaptımm olmadı hamıle kalamadımm heradet oldugumda gozyası doktum moralım acayıp bozulduu

sonra tedavıyı bıraktım dr a bıle gıtmedım derken esımın seyahatlerı basladı yaklasık 1 ay evde olmayacaktıı benımde yumurtlamama daha 5 gun varr gel calısalım dedı ben yok dedım tutmazz esım olsun sansımızı deneyelım dedıı neyse bızz calıstık sonra yola cıktık afyona gıttık ben kılolarca agırlık tasıdımm kurban bayramıydı 15 kıloluk et posetlerını kaldırdımm bavul tasıdımm neyse o ay sadece 1 kez bebek ıcın calıstıkk ve ben 10 gun esımı gormedımm sonra adet olmadımm tabı hamıle olmama ıhtımla vermıyorumm stresten dıyorumm ve bız o ay tupbebek yapacaktık adetımı beklıyordukk hıc belırtım olmadı ne adet ıle ılgılı ne hamılelıkle ılgılı sonra bı test yaptık ben hamıleyımm tabı teste ınanmadımm bozuk ddedımm sabah oldu kanda baktırdıkk hamıleymısımm anlayacagınız kısmette varsa ne yaparsanız yada yapmazsanız yapmayın oluyorr gelıyor bebklerr o yuzden sızlere tek tavsıyem bebek fıkrınden uzaklasın stres yapmayınn relaks olunn

tatlım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın. gun asırı dıyorlar hergun saha mı ıyı oluyormuş.bır de bışey sorucan yastıgı belının ortasınamı yoksa kalçanın altınamı koydun

Canım belki daha önce sordum ama hatırlamıyorum.. Sizde sorun neydi ??? PCO falan mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…