Geç kalmadın tatlım . Bişey soracagım sen klomen kullandın nede olsa. Adetin 5. günü yani 22 haziranda klomene başladım 26 haziranda son tableti kullanmış olacagım. Dr um ilaç bitince 3 gün bekle gel demişti, Bu durumda ben 3. günün sonunda yani haftaya çarşamba mı kontrole gideyim ? Ne dersiniz sizler salı mı çarşamba mı gitmem gerekli ?
nie kendimi boş yere avutayım ki.belli işte adet sancısı.biliorum hemde bir iki gündür çok okudum.adet olacak sanmış aynı adet belirtileri yaşamış ama olmamış bi bakmış hamiş.aynısını ablamda yaşadı ki kızı şimdi 2 yaşında.ama o mucizeler bende olmaz yani.benim adetim 28 günde bir oluken geçen ay 32. günde geldi.(31 mayıstı işte)o yüzden bişey diemiyorum.çok moralim bozuk...canımmm benım sımdıden bole umutsuz olmaa sende bılıosunkı hamılelık te de regl belırıtılerıyle aynısı oluoo cogu zaman kımınde hıç belırtı olmuo ama kımındede regl belırtısının aynısı oluoo regl gunun nezmandı cnm senın dur bekle bole olumsuz dusunme nolurrrr bak ben senı umut olarak goruorum kendıme ama bol eyapma olumlu dusun olumlu olsun inşşşşş
nie kendimi boş yere avutayım ki.belli işte adet sancısı.biliorum hemde bir iki gündür çok okudum.adet olacak sanmış aynı adet belirtileri yaşamış ama olmamış bi bakmış hamiş.aynısını ablamda yaşadı ki kızı şimdi 2 yaşında.ama o mucizeler bende olmaz yani.benim adetim 28 günde bir oluken geçen ay 32. günde geldi.(31 mayıstı işte)o yüzden bişey diemiyorum.çok moralim bozuk...
ama senin benim gbi olacakdie bişey yok.bn hiç rahat durmadım ki 2. gününden itibaren hep hareket halindeydim. yukarklara uzandım,zıp zıp merdivenlerde
selam canim bak atlattin demistim kendi kendine daha kolay yapabiliyorsun hayirlarla karsilastirsin rabbim:Saruboceq:kızlar dün iğnemı yaptımmm ayyyyyyyy once yapamıycam falan dedım esımde taamm ben yaparım dedı anaa baktım o kötü oldu dedım dur ben yapım sımdı sen bayılırsın falan :))) ay yavasca yaptım hıç acımadı hıssetmedım bıle korkum derıye batırana kadar oldu:))))
yarın buyuk gunum aşılma olcakkk ALLAHIM ne olur bızlerın dualsını kabul et
canım ben genelde ılacı kullanıp gıttım 5 gun kullandım ertesı gun gıdıodum dr salı gunune gelıo salı gıt sen canımm dr ozman
inşallah dielim.yarın gebzedeki bi hastaneden randevu aldım test yaptırsam mı diorum?ama kendi dr.um pazartesi çağırdı napsam bn abi akıl ver.pazartesiyimi bekliyim.pazartesi14. günüm yarın 11. günüm.napim sence?[/Q
Canım eğer için rahat edecekse test yaptır , en azından oldumu olmadı mi diye düşünüp kendini üzmezsin, 14 ünde de zaten gidecekmişsin
inşallah dielim.yarın gebzedeki bi hastaneden randevu aldım test yaptırsam mı diorum?ama kendi dr.um pazartesi çağırdı napsam bn abi akıl ver.pazartesiyimi bekliyim.pazartesi14. günüm yarın 11. günüm.napim sence?
amın cnmm amınnnnn,evet ya hıç hıssetmedım bıle :)))selam canim bak atlattin demistim kendi kendine daha kolay yapabiliyorsun hayirlarla karsilastirsin rabbim:Saruboceq:
çok sağol tatlım, randevü için aradım salı günü dr olmayabilirmiş 1-2 gün içinde belli olacakmış tekrar arayıp bilgi alayacğım olmazsa çarşamba gideceğim. O zaman yumurtaların durumuna bakacaklar değil mi ? Salı gidersem adetimin 12. günü olacak
umutlummm gelmısss hoşgelmışşşşşşşşşşşşş
Geç kalmadın tatlım . Bişey soracagım sen klomen kullandın nede olsa. Adetin 5. günü yani 22 haziranda klomene başladım 26 haziranda son tableti kullanmış olacagım. Dr um ilaç bitince 3 gün bekle gel demişti, Bu durumda ben 3. günün sonunda yani haftaya çarşamba mı kontrole gideyim ? Ne dersiniz sizler salı mı çarşamba mı gitmem gerekli ?
Canım hepsi de güzel isimler gerçekten. Allah uzun ve güzel ömürler versin bebeğine .
Canım bak benımkını anlatayım sana.
Sat 11 mayıs. 15 mayısta ilk klomenımı almaya basladım. Doktorum sabah al demişti eczanelerde bulamadım doktorumu aradım buluncada alsan olur sorun değil dedi bana. Öğleden sonra 2 gıbı buldum aldım ilacı içtim.sabahları 2 tablet 5 gun kullandım. 25 mayısta ilk kontrole gittim sağ ve solda 4er tane yumurtam vardı fakat ikitanesı en iyiydi. 10 mm demişti. 28 mayısta tekrar gel bakalım dedi. 28 mayısta yumrtalarım 17,30 mm oldu. Doktorum iki gün daha buyusunler iğneni yaptır dedi. 30 mayıs sabah 10 da vurundum ığnemi. Pazartesi akşam 10 da ilişki dedi başkada birşey demedı doktor. Bizde Pazartesı akşam 10 da ve sonrakı hergun çalıştık : ) 7 gun. Sonra 14. Gunumde test yaptım pozitiffffffffffffffffffffff......
Sende doktorun ne dedıyse uy bence. Bısey demedıyse benım gıbı arastırıp uygula.: ) hergün çalışmayı nette okumustum. Öyle yaptım. Ha bide ilişkiden sonra ben hiç kalkmadım.belimin altınada yastık koydum. Sende dene bakalım. İnşallah tüm isteyenlere allahım en kısa zamanda verır.
Canım belki daha önce sordum ama hatırlamıyorum.. Sizde sorun neydi ??? PCO falan mı??arkadaslar belırtılere takılmayın yumurta boyuna takılmayın eskı arkadaslarım benım nasıl hamıle kaldıgımı bılırler bırde sızlere anlatayım ornek olsun
ben 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım heray kırmızı kartı yedımmayaklarımı yukarı dıktım yataktan kalkmadımm ne dedılerse yaptımm olmadı hamıle kalamadımm heradet oldugumda gozyası doktum moralım acayıp bozulduu
sonra tedavıyı bıraktım dr a bıle gıtmedım derken esımın seyahatlerı basladı yaklasık 1 ay evde olmayacaktıı benımde yumurtlamama daha 5 gun varr gel calısalım dedı ben yok dedım tutmazz esım olsun sansımızı deneyelım dedıı neyse bızz calıstık sonra yola cıktık afyona gıttık ben kılolarca agırlık tasıdımm kurban bayramıydı 15 kıloluk et posetlerını kaldırdımm bavul tasıdımm neyse o ay sadece 1 kez bebek ıcın calıstıkk ve ben 10 gun esımı gormedımm sonra adet olmadımm tabı hamıle olmama ıhtımla vermıyorumm stresten dıyorumm ve bız o ay tupbebek yapacaktık adetımı beklıyordukk hıc belırtım olmadı ne adet ıle ılgılı ne hamılelıkle ılgılı sonra bı test yaptık ben hamıleyımm tabı teste ınanmadımm bozuk ddedımm sabah oldu kanda baktırdıkk hamıleymısımm anlayacagınız kısmette varsa ne yaparsanız yada yapmazsanız yapmayın oluyorr gelıyor bebklerr o yuzden sızlere tek tavsıyem bebek fıkrınden uzaklasın stres yapmayınn relaks olunn
Canım belki daha önce sordum ama hatırlamıyorum.. Sizde sorun neydi ??? PCO falan mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?