doğum yaptınızmı bilmiyorum ama benim kızımın adıda AYŞE REVNA gerçekten ismi gibi bakan bir daha bakıyo hatta buraya resmini koydum kızlar kaldır resmi nazar değecek dediler çok hoş ve çok nadir rastlanan bir isim inşallah adıyla yaşar büyük kızımında adı ZEYNEP NEVA ablamızada uyun oldu
kızlar hepınıze gunaydın seldacım asılaman hayırlı olsunn
sultancım dunurum nasılsın damadım ıyımı
günaydın sevdacım saol canım inşşş bu sefr olucak Rabbım nasıp ederse.buarada isimler cok degısık ve guzel ben cok bedendımm REVNA yı.
revna:göze hoş gelen dayanılmaz güzellikte olan
revna nın yanı sıra SERRA NİLDA DORA VE UMAY var karar veremedımm esımde kararsız oda GÖRKEM ıstıyordu
ıns bu sefer olacak selda mubarek 3 aylardayızda bolbol dua et
evet revna yıda ben en bastan berı ıstıyordum bakalım kısmet
kızlar dün iğnemı yaptımmm ayyyyyyyy once yapamıycam falan dedım esımde taamm ben yaparım dedı anaa baktım o kötü oldu dedım dur ben yapım sımdı sen bayılırsın falan :))) ay yavasca yaptım hıç acımadı hıssetmedım bıle korkum derıye batırana kadar oldu:))))
yarın buyuk gunum aşılma olcakkk ALLAHIM ne olur bızlerın dualsını kabul et
revna nın yanı sıra SERRA NİLDA DORA VE UMAY var karar veremedımm esımde kararsız oda GÖRKEM ıstıyordu
Ohhh maşallah, cesaretini toplayıp yap:Saruboceq:tın demek. Allahım inşallah bu ay olmayan herkese nasip eder bebişlerimizi.
ben geç kalmısım yıneherkes gıtmısşşşş
tünaydınnnkızlar dün iğnemı yaptımmm ayyyyyyyy once yapamıycam falan dedım esımde taamm ben yaparım dedı anaa baktım o kötü oldu dedım dur ben yapım sımdı sen bayılırsın falan :))) ay yavasca yaptım hıç acımadı hıssetmedım bıle korkum derıye batırana kadar oldu:))))
yarın buyuk gunum aşılma olcakkk ALLAHIM ne olur bızlerın dualsını kabul et
tünaydınnn
korkulacak bişey değil demiştim sana aşılamanda böyle kolay geçecek merak etme.bren aşılamamın 10. günümdeyim ama adet sancın başladı gbi.ben biliorum tutmadı.olmadı işte.aradım hastaneyi pazartesi çağırdı.zaten o zamana kadarda bn adet olurum.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?